Еха !
Като някой който е гледал анимето,очаквах филма да е доста посен...НО нищо подобно !
Филма като филм,част от толкова голямо аниме,обхващащ само най-първата част от история беше направо страхотен!Ефектите са страхотни,че дори да не кажа уникални като за филм от този ранг.Доста ми се губи понеже го гледах преди бая години,но от това което помня и видях тук,си е направо почти 1 към 1.
За актьорския състав просто...шапка свалям ! Всеки пасваше почти на 100% към ролята си,спрямо анимето.
Miyavi се чудех от къде ми е познат...а той участвал в страхотния холивудски филм "Несломен",който съм гледал няколко пъти.Там също се представи уникално,както и тук.(Той ми е един от любимите аниме(вече и филмов) персонаж - Kuchiki Byakuya)
Tanabe Seiichi също изигра досущ,като другия ми любим персонаж - Urahara Kisuke
Просто страхотно заснемане,представяне на историята и актьорска игра. Нищо излишно !
Препоръчвам за любопитните фенове на анимето(а и не само)
Саундтрака е един път ! Направо отива в листа с "Любими"
Благодаря за превода ! @battle4thesunn
п.с. @snowmoon @bealonenomore Може ли да добавите към връзките,явно темата е старичка,и не е обновявана скоро
Случайност ли е "отново" че по-рано коментирахме сериала Can This Love Be Translated?,a сега видях че Fukushi Sota участва и там
@snowmoon @bealonenomore УФФФФФ... ама и аз съм един паткан...Ем си викам,абе сигурен съм че я видях,за да постна трейлъра в нея а не тук,но не я намерих...Вместо да скролна 4-5 теми надолу,аз по навик си я диря в раздел КАТАЛОГ,а забравих че новите сериали се добавят по-късно там Нищо... нова обеца на ухото Благодарности отново към вас момичета Може да добавите трейлъра към темата,понеже видях че липсва.(да не ви оставям без работа)
Много благодаря и за предложенията !!! @bealonenomore Ама и ти направо ми направи "шах и мат" предколедно с това мнение и предложение Хем подкрепи Луничка,хем знаеш че харесвам такъв вид сериали,при това с четирима БАШ-БАШ известни и забавни актьори Да не ми въртите коледни номера тип - Бъзик с новобранци
Точно се чудех дали да започна новите 2025 сериали(Dear X и The Manipulated),но съм на коледна весела вълна,и не ми се гледаха такъв тип жанр.Няма повече да се чудя и направо си започвам сериалите които ми препоръчахте,другите ще чакат ! Отново благодарности за предложенията (Приемам ги като коледен подарък )
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!