magic Публикувано 23 Април, 2013 Share Публикувано 23 Април, 2013 My Darling Fake Husband / Khun Samee Karmalor Tee Ruk Година: 2012 г. Държава: Тайланд Жанр: романтичен Епизоди: 14 Участват: Chompoo Araya Hagate като Pimpha Rome Patchada Nampan като Ridchawee May Fuengarom като Lanna Резюме: Pimpha (Chompoo) е красива, уверена в себе си модерна жена, но е дълбоко наранена. В деня на сватбата й, ненадейно се появява бременна жена, която твърди, че младоженецът е неин съпруг. Потресена от случилото се, Pimpha решава да удави мъката си в алкохол и приключва деня си пияна в клуб. Но проблемите й не приключват до тук, на следващата сутрин тя се събужда в леглото с непознат. Ridchawee (Rome) се обиден на Pimpha, защото тя твърди, че не си спомня нищо за предната вечер и за това как се е оказала омъжена за него. Сваляне: Онлайн с английски субтитри: Тук Свали с руски субтитри: Тук Онлайн с руски субтитри: Тук ГАЛЕРИЯ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 26 Април, 2013 Автор Share Отговорено 26 Април, 2013 Интересен ми се видя, особено, че разглеждат този път обратната страна - когато мъжът се влюбва пръв в жената. Много от следящите изявите на двойката Rome-Chompoo, са забелязали, че това е своего рода римейк-отговор на сериала им Mia Taeng. Ето с какви думи започва сериала или може би романът на влюбения писател. ""Обичам те!" Каква ли жена би вдъхновила главния ми герой да изкаже тези думи?! Едва ли самотното съществуване би могло да опише това чувство на моя герой, ето защо той реши да попътешества за да го открие. Но дори прекрасната панорама от планинските висини не можа да му го разкрие, до момента, в който... сърцето му не заби лудо, а времето сякаш спря. Може би този миг донесе онова вдъхновение, което той така настойчиво търсеше?" Приятно впечатление отново ми направи актрисата Daraneenuch Pohpiti, която вече съм я гледала в доста роли и тук е отново много забавна. Изключително весел имидж са й подбрали тук. Особено ме впечатли телефонът й, да не говоря за това, когато снимаше с него, как му се появяваха едни ушички. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts