magic Публикувано 23 Април, 2013 Share Публикувано 23 Април, 2013 Pretend Love / Fai Luang Година: 1998 г. Държава: Тайланд Жанр: драма Епизоди: 9 Участват: Willy McIntosh като Naparoot Tao Sarocha като Tien Num Kunchai като Kithi Резюме: Това е исторята на едно отмъщение, в което е замесен грешния човек и любовта. Малко преди да почине бащата му, Naparoot (Willy) разбира за тайната му любовна афера с друга жена, която той е издържал 2 години, но която се оказва, че през цялото това време го е използвала. Naparoot решава да отмъсти за баща си, но вместо да излее гнева си върху истинската виновница, заблуден от обстоятелствата, пренасочва вниманието си върху сестра й Tien (Tao), която е много различна от коварната си сестра. В резултат на всичко, Tien забременява от Naparoot и разбира за истинските му намерения, поради което напуска живота му. От друга страна, Naparoot разбира коя е истинската виновница, както и разбира за детето си, но пътя, по който трябва да мине за да си върне любимите същества е труден. /Сериалът напомня Sawan Biang/ WIKI ON-LINE С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ON-LINE С РУСКИ СУБТИТРИ СЕРИАЛЪТ С РУСКИ СУБТИТРИ ГАЛЕРИЯ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaNiC Отговорено 11 Ноември, 2014 Share Отговорено 11 Ноември, 2014 Този филм е вече изгледан и от мен. С доста лошо качество е но си струваше. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 11 Ноември, 2014 Share Отговорено 11 Ноември, 2014 Не бих повярвала, но е факт - изгледах филм от 98 година. Бях се зарекла да не ги гледам вече тия от миналия век. Естествено заради приликата със Sawan Biang, мазохистичното в мен заговори, пък и Кен е незабравим там. Нелошо и доста ме увлече след 5-6 серия. За жалост качеството на картината е под всяка критика, пък и старото си е старо, ама да няма да го уваряме, я... Много отмъщение, много нещо! И някак не се разбраха тия влюбвания, особено накрая, как така бързо станаха. Омраза-прошката се случи също почти изведнъж. Но се радвам, че видях и нещо толкова отдавнашно от азиатските. Главният е голям сладур, какви магнетични светли очи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts