magic Публикувано 21 Април, 2013 Share Публикувано 21 Април, 2013 The Power of Shadows / Rang Ngao Година: 2001 г. Държава: Тайланд Жанр: драма Епизоди: 14 Участват: Anne Thongprasom като Moohnin и Moohtha Ken Theeradeth Wonpuapan като Veekit Sawitree Samipak като Nappa Dodo Yuthapichye Charnlekha като Pope Kik Mayurin Pongpudpunth като Luksorn Резюме: Mootha (Ann) e наивнo и невиннo момиче, което отива да работи в Банкок, където среща Veekit (Ken), неин колега на работата. Скоро те се сприятеляват, но Veekit я възприема само като приятелка, защото все още лекува раненото си сърце. Междувременно Mootha се запознава с шефа си Janepope, който е женкар, и скоро, подлъгана от него, му става любовница. Но много скоро тайната му е разкрита от жена му, която унижава Mootha публично на работното й място. Mootha изпада в депресия и решава да се върне удома, където се самоубива. В същия ден, обаче, от чужбина се прибира нейната по-голяма сестра-близначка - Moonin, която, естествено, решава да отмъсти за сестра си. За целта тя се "връща" в Банкок и се престорва на Mootha. Сваляне: Свали с английски субтитри: Тук Онлайн с английски субтитри: Тук Онлайн с руски субтитри: Тук Галерия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 13 Януари, 2014 Автор Share Отговорено 13 Януари, 2014 Струва ми се, че новата версия е по-хубава, но и тази трябва да се види, за да се разберат по-добре някои факти и логиката на действието. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nagisa Отговорено 13 Януари, 2014 Share Отговорено 13 Януари, 2014 Ами magic ако няколко по-добре направени постера са нещо по-добро от актьорска игра, значи не си струва. Тази версия е много по-хубава от римейка. Сега поне мога официално да го заявя, след като изгледах и двете. Може би играта на Джение е малко по-добра от тази на Анн, но и затова си има логическо обяснение, а това е, че тук Анн все още няма почти никакъв опит. Но останалите актьори правят сериала това, което е. В тази версия нещата са много по-истински, няма го онзи блясък, който са вкарали в римейка. Наблегнато е на човешкото, на грешките, на отмъщението и как си плащаш цената за всичко. Интересното е, че и двата сериала са напълно еднакви, единствено актьорите са разменени, но тук сякаш парите не играят толкова важна роля, колкото в новата версия.Единствено в ролята на Попе (плейбоя) не откривам абсолютно никаква разлика. Брилянтно изигран и в двете версии, но си признавам, че актьорът, който го играе тук ми е една идея по-симпатичен.Иначе относно тази версия... Сериал за възпитанието, за съдбата и как 1% на Мърфи е решаващ в живота. Препоръчвам го с две ръце! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 16 Януари, 2014 Автор Share Отговорено 16 Януари, 2014 Не съм изгледала напълно двете версии, говоря по впечатления от изгледаното, но това не е толкова важно. Съгласна съм, че има какво да се научи от този казус и от това, което видях ще кажа, че описанието на сериала не е много точно, а именно: Mootha (Ann) не е никак "наивна и невинна", а доста съзнателно навлезе в тази порочна авантюра и което е най-странното - тя, напрактика, не получи нищо от всичко това, само загуби, дори човешкото си достойнство. Както някои ще кажат днес, героинята на Анн е една пълна лузърка и толкоз. До сестра й не съм стигнала още. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts