Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Birth Secret (2013)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: 출생의 비밀

Период на излъчване: 27 април 2013 – 30 юли 2013

Време на излъчване: събота - неделя 21:50

Жанр: Драма, Романс

Канал: SBS

Епизоди: 18

Режисьор: Kim Jong Hyuk

Субтитри: Английски

Участват:

Sung Yu Ri - Jung Yi Hyun

Kim So Hyun - малката Jung Yi Hyun

Yoon Joo Sang - Hong Gyung Doo

Kal So Won - Hae Deum

Lee Jin - Lee Sun Young

Han Sang Jin - Choi Ki Tae

Kim Young Kwang - Park Soo Chang

Lee Hyo Jung - Choi Seok

Yoo Hye Ri - Chool Yeon

Shin Seung Hwan - Jong Tae

Jo Mi Ryung - Kim Yeon Jeong

Kim Kap Soo

Choi Soo Rin (гост)

Резюме: В драмата се разказва за Чонг И Хьон (Sung Yu Ri), млада жена с висок коефициент на интелигентност и добро образование, която получава ретроградна амнезия и губи спомените си за последните 10 години от живота си. Тя не помни съпруга си Хонг Гьонг Ду (Yoon Joo Sang), който изглежда напълно неподходящ според нея, като и дъщеря си Хе Дъм (Kal So Won).

Тази драма е за пътуването на И Хьон да възстанови загубената си памет, парче по парче...

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега е интересен (10-ти епизод), макар че ме изумява представата на корейците за гениите и това как се предават генетически такива способности. Наративът почна доста добре и за първи път от отдавна гледам мотивът за изгубената памет да бъде коректно вписан в сюжета, а да не е бозав пълнеж. Сонг Юри за пореден път играе себе си, но аз си я харесвам достатъчно, за да не ме притеснява. Главният малко ми преиграва с наивизма си и с тея разкривени драматични физиономии, но и това се преживява.

Харесва ми, че все още има известен елемент на мистерия. Ако се задържи така, ще съм доволна, че не е поредният конвейрен сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми сериалът - изгледах го на един дъх. Както съм писала по-горе сюжетът почва по интересен начин - героинята се събужда с изтрити спомени от последните 10 години и полека-лека ги навръзва. Не мога да кажа, че историята блести с нещо, но пък човешките отношения бяха хубави и не мога и да кажа, че нещо ми е липсвало. Този сериал не е за хората, които търсят пълен реализъм  - има доста неща, които може да те разсмеят с недомислеността си, но в крайна сметка знаем, че корейците ги бива да пишат приказки. 

Като цяло сериалът остава едно нежно усещане у хората.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове