Jump to content

Recommended Posts

46639l.jpgKarneval
> Алтернативно заглавие: カーニヴァル
> Българско заглавие: Карнавал
> Страна: Япония
> Година: 2013
> Жанр: екшън, мистерия, фентъзи
> Епизоди: 13х24 мин
> Продуценти: Manglobe
> Резюме: Главният герой на име Най търси някой много важен за него човек. Разчита само на една гривна, за да го намери. Гареки е дребен крадец и така преживява дните си. Двамата се срещат в една странна къща, където без да искат се забъркват в делата на една могъща защитна организация - Циркът.

Онлайн с български субтитри: :click:
Сваляне с вградени бг субтитри: :click:  и  :click: 
Без вградени бг субтитри: :click:
:essub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммм, Карнавалът го чаках от цяла година и повече, тъй-като е по една от най-любимите ми манги. Ех, тт кога си мечтаех да видя Гареки и Йоги "на живо", хахах. Е, само заради това си струваше. Благодарна съм на японската ми фея, която ми подари тази адаптация и заради това, че се молех да не е на едно от най-омразните ми студия (Дийн). Доволна съм от качеството на анимацията (въпреки че на моменти е леко дървена) кяра дизайна и цветовете са точно такива, каквито си ги представях!! Музиката и атмосферата също са бижу. Оп и особено Ед темата (чакам с нетърпение да излезне сиди-то) са перфектни. Сеютата са може би най-силният коз за момента, но в това нямах никакво съмнение, все пак го знаех още откакто слушах драма сиди-тата. Гареки е секси, а Йоги - хахаха, МамоМия за пореден път ме изумява с гласовите си способности -- такова каваййско гласче вади на моменти, че падам от стола.

Ок, това бяха плюсовете, сега да продължа с това, което не ми хареса, защото, за съжаление и то не отсъства. Проблемът ми е главно с пейсинга.. искат за нула време да обхванат (т.е. претупат) всичко, което е излезнало до момента и да го поберат в 12-13 епизода (от героите, които показаха в ЕД си личи докъде точно искат да стигнат, ай гес). То вярно, че в началото и без това не е много интересно и има свобода да изрежат доста материал, обаче.. де да знам, можеше да позабавят темпото малко. Мразя като ми разтягат локуми, но пък хич не обичам и като ми ръшват всичко >.<

Очаквах да е поне 24-25 епизода.. ако вкарат всичко, излезнало до момента, в тия 12-13, скоро няма да видим продължение (ако има такова -_-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:blink:  :blink:  :blink: ! Начи болярска работа в това аниме...таман и търновска област малко да се чуем.  :rolleyes:

Колкото до самото аниме арта изглежда добре така като го гледам и сигурно е интересно, но насоченноста му малко излиза от рейнджа на моите предпочитания..все пак жосей е ясно каква е работата, а то се и вижда, че е ривърс харем и бишонени се прескачат.  :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аууу, последните два епизода :28558:

МамoМия направо изби рибата.. от'де го извади тоя екзалтиран смях, пък тоя ми ти скери крясък в последния епизод направоооо 0.о Той и като Кира не беше толкоз крейзи ми се струва, тука направо какво му стана, не знам. Не се и оплаквам де, дори и анимето да ми беше флат на моменти и анимацията статично-зле.. той поддържаше развитието около героя на Йоги винаги на ниво.  За момента даже ми е по-любим и от Гареки, хахах.

Макар и нищо кой знае какво да не се случваше, някак бързо ми минаха епизодите.. като си помисля, че ни остават още 2-3 и :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове