magic Публикувано 2 Април, 2013 Share Публикувано 2 Април, 2013 The Red Mansion / Kehas See Daeng Година: 2011 г. Държава: Тайланд Жанр: романтична драма Епизоди: 13 Участват: Andrew Gregson (Andy) като д-р Ruj Rujiroj Mint Natwara Wongwasana като Araya (Noi) Charm Irvin Osathanond като Saowarot Big Sarut Vijittranon като Pakinai Patsachon Soopree като Pakinee Kriangkrai Aunhanan като д-р Phra Sanyapatpisut Резюме: Ruj (Andy) e единственият син на генерала Saenseneenarong и собственик на родовото имение - Ban Rujiroj, известно като "Червеното имение". От много малка възраст Ruj расте заедно с мащехата си и дъщеря й - Araya (Mint), които ненавижда, убеден, че са в семейството му само заради богатството и положението. Ruj заминава да следва медицина в чужбина и след приключването на образованието си се завръща в Тайланд, но живее отделно. Едва, когато баща му и мащехата му напускат този свят, той се завръща в имението. Там все още живее доведената му сестра. Още щом я вижда, Ruj се влюбва в нея, но омразата, натрупвана с годините в сърцето му, взима връх и той не само не разкрива чувствата си към нея, но дори с всеки жест й показва хладното си отношение, а всъщост той крие тайна - последната воля на баща му е те двамата да се оженят. Свали с английски субтитри: Тук Онлайн с английски субтитри: Тук и Тук Свали с руски субтитри: Тук Онлайн с руски субтитри: Тук ГАЛЕРИЯ: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 5 Април, 2013 Автор Share Отговорено 5 Април, 2013 Ще споделя впечатленията си от първите 2 серии, които с труд изгледах досега. Изключително мудно развиващо се действие и дразнеща апатия в играта на актьорите. Освен това героинята на Mint изключително не пасва на харакера и външността й. Много повече ми харесва как се справя с "лошите" героини. Порази ме, че тук е използвана абсолютно същата музикална тема като във Ванида. При това гръбнакът на историята поразително напомня отново Ванида, леко префасониран, разбира се. Това, което много ми допадна засега е, че е прекрасно заснет: излючително красиви изгледи и особено прекрасната градина на "Червеното имение". Дори само заради тях си струва да се погледне сериала. Това са ми впечатленията засега. Да видим докъде ще ми стигне търпението. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 7 Април, 2013 Автор Share Отговорено 7 Април, 2013 Режисьорът на сериала е Too Noppon Gomarachun, познат ни от Thara Himalaya като министър председател на Парават. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 8 Април, 2013 Автор Share Отговорено 8 Април, 2013 Изгледах докрай сериала и окончателно се убедих, че това е префасонираната Wanida, само че по-зле изиграна. Някак си неубедително играха всичките: едните по-безразлично, другите твърде хиперболизирано. Любовната история между двамата главни герои дори не мога да я нарека такава. Не разбрах кой кога и въобще защо мисли, че се е влюбил в другия?! Ако някой може да ми обясни този сериал, ще съм му много признателна! Голяма част от основните моменти в сюжета на Wanida присъстваха и тук. В основата на цялата история отново са едни загубени семейни бижута и лъжливо обвинение в изневяра, което води след себе си върволица от неприятности и недоразумения. Г-н Рудж (отговарящ на героя на Праджак) тук също е доста по-възрастен, изолиран и изоставен от семейството си от малък, мъж-единак, но затова пък много харесван от жените. Г-ца Арая (съответстваща на Ванида) тук му е доведена сестра. Уж трябва да е игрива, грижовна и добра домакиня, но ми се видя доста меланхолична като образ. И тя е много надарена, свири не на цигулка, а на тайландски традиционен инструмент, но като възпитание и характер е доста несамостоятелна и неинициативна за разлика от Ванида. Тя също има много добри приятелски от нейна страна и обожателски от страна на съседа й отношения. Тук той се казва Чарли (Ампан във Ванида) и я познава от детство. Опасната красавица на сериала е г-ца Саварот (тукашната Писамай). Тя също като главния герой е следвала в Англия и го познава от там, но пристигайки в Тайланд, поддържа едновременно две връзки, всяка тайно един от друг - с г-н Рудж и с г-н Пакинай. Целта, която си поставя тя в един момент, е да се омъжи за богат и перспективен млад мъж. Off Topic В сериала има по-голямо разнообразие от поддържащи роли, на някои от които, е отредено доста време и е изграден определен образ и те не са слуги. Дори в случая, слугите не ни занимават така, както е във Ванида - тези герои са от непосредственото обкръжение на главните герои. Това е сериалът, в който видях най-много цветя, прекрасни букети, икебани, гирлянди, цъфтящи дървета и храсти, лотосово езеро и градини с прекрасни гледки. Усеща се, че режисьорът се е постарал да придаде на всичко романтичен привкус, но цялото действие изглеждаше сякаш се случва в някакъв сън, героите на който са едни сенки... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts