Jump to content

Recommended Posts

Don't Marry Me! / Roy Marn

spacer.png

Година: 2011 г.
Държава: Тайланд
Жанр: романтична комедия
Епизоди: 15

Участват:

Boy Pakorn Chatborirak като Mark
Margie Rasri Balenciaga като Bee
Nirut Sirijanya (Ning) като Baramee
First Ekkaphong Jongkesakorn като Athit
Bella Vanita като May
Oil Mira като Fon

Резюме:

Mark (Boy) мечтае за перфектната съпруга, но пред олтара се оказва не със своята булка,
а със съвсем друго палаво и непокорно момиче - Bee (Margie), което е принудено да "замести"
отвлечената булка. Защо се случва всичко това?! Причината е в уредения брак, който "покрива"
задълженията между двете семйства.

Сваляне:

Онлайн с английски субтитри: Тук, Тук и Тук

Свали с руски субтитри: Тук

Онлайн с руски субтитри: Тук и Тук

de89e6b5043cbd426719384fa591bf24.gif

ГАЛЕРИЯ

3f3fe92f024afa43e1d0686382a5afd1.gif
7c321f12033f3edb91ddb1b9dcbffa86.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

c57ef2ee920f1f7c3b21fa594bad16eb.jpg

Този сериал ми направи добро впечатление. Лекичък е, не напряга зрителя, има забавни моменти (особено в началото),

доста положителни и приятни герои, красиви актьори, нямаше страшните женски спречквания, минимален женски крясък.

Главната героиня много ми напомни Го Ми Нам от You're Beautiful. Като нея имаше своя детски и неподправен чар, беше

доста палава и наивна, но при това си беше момиче. :) Препоръчвам го за гледане, особено, ако ви се гледа нещо изцяло

на семейна тематика и по-забавно.

2312f55ad52aeabf399676c07072f4e1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 12.11.2014 г. at 13:02, roslava написа:

Искам да изтегля този лакорн,защото много ми засича на он-лайн,а пък от руски тракер няма сийд.Има ли възможност да ми помогнете.

Не е необходимо да ги теглиш от тракер. В страницата на преводачите има опция за директно сваляне на видеото.

Понеже за самите субтитри ти трябва регистрация, за да си ги свалиш, ето линк за саляне накуп, без нея, от друго място :click:.

6f1f0a9a879f6e189f04c8ffbe199d41.jpg

Приятно гледане! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го и ми хареса,имаше драма,то къде без нея,но всичко беше много премерено, а и имаше доста комедийни моменти м/у главните.

Вуйчото който се беше върнал да отмъщава,така и не направи кой знае какво отмъщение.Това което им отне след това им го върна,а и пък сродяването на сина му с дъщерята на убиеца на семейството му.Получи се така,че неговата племенница да се омъжи за сина му.

Горката Би ,трябваше два пъти да бъде булка- заместител,първият път - плака и се тръшка,но втория вече си беше желана сватба.

Бабата беше върха,как пък един път не се скара и наказа внучката,дори се обиждаше ако някой я обиди. :28558:

Заслужава си гледането. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове