magic Публикувано 15 Март, 2013 Share Публикувано 15 Март, 2013 Don't Marry Me! / Roy Marn Година: 2011 г. Държава: Тайланд Жанр: романтична комедия Епизоди: 15 Участват: Boy Pakorn Chatborirak като Mark Margie Rasri Balenciaga като Bee Nirut Sirijanya (Ning) като Baramee First Ekkaphong Jongkesakorn като Athit Bella Vanita като May Oil Mira като Fon Резюме: Mark (Boy) мечтае за перфектната съпруга, но пред олтара се оказва не със своята булка, а със съвсем друго палаво и непокорно момиче - Bee (Margie), което е принудено да "замести" отвлечената булка. Защо се случва всичко това?! Причината е в уредения брак, който "покрива" задълженията между двете семйства. Сваляне: Онлайн с английски субтитри: Тук, Тук и Тук Свали с руски субтитри: Тук Онлайн с руски субтитри: Тук и Тук ГАЛЕРИЯ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 12 Декември, 2013 Автор Share Отговорено 12 Декември, 2013 Този сериал ми направи добро впечатление. Лекичък е, не напряга зрителя, има забавни моменти (особено в началото), доста положителни и приятни герои, красиви актьори, нямаше страшните женски спречквания, минимален женски крясък. Главната героиня много ми напомни Го Ми Нам от You're Beautiful. Като нея имаше своя детски и неподправен чар, беше доста палава и наивна, но при това си беше момиче. Препоръчвам го за гледане, особено, ако ви се гледа нещо изцяло на семейна тематика и по-забавно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roslava Отговорено 12 Ноември, 2014 Share Отговорено 12 Ноември, 2014 Искам да изтегля този лакорн,защото много ми засича на он-лайн,а пък от руски тракер няма сийд.Има ли възможност да ми помогнете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 12 Ноември, 2014 Автор Share Отговорено 12 Ноември, 2014 На 12.11.2014 г. at 13:02, roslava написа: Искам да изтегля този лакорн,защото много ми засича на он-лайн,а пък от руски тракер няма сийд.Има ли възможност да ми помогнете. Не е необходимо да ги теглиш от тракер. В страницата на преводачите има опция за директно сваляне на видеото. Понеже за самите субтитри ти трябва регистрация, за да си ги свалиш, ето линк за саляне накуп, без нея, от друго място . Приятно гледане! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roslava Отговорено 17 Ноември, 2014 Share Отговорено 17 Ноември, 2014 Изгледах го и ми хареса,имаше драма,то къде без нея,но всичко беше много премерено, а и имаше доста комедийни моменти м/у главните. Вуйчото който се беше върнал да отмъщава,така и не направи кой знае какво отмъщение.Това което им отне след това им го върна,а и пък сродяването на сина му с дъщерята на убиеца на семейството му.Получи се така,че неговата племенница да се омъжи за сина му. Горката Би ,трябваше два пъти да бъде булка- заместител,първият път - плака и се тръшка,но втория вече си беше желана сватба. Бабата беше върха,как пък един път не се скара и наказа внучката,дори се обиждаше ако някой я обиди. Заслужава си гледането. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sonihrisi Отговорено 1 Февруари, 2015 Share Отговорено 1 Февруари, 2015 Преди няколко месеца гледах сериала. Става! Симпатични и познати актьори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts