lazeto Публикувано 11 Февруари, 2013 Share Публикувано 11 Февруари, 2013 The Guillotines (2012) Страна: Китай Също така известен като: 血滴子 Българско заглавие: „Гилотини” Година на излъчване: 20 Декември 2012 Времетраене: 112 мин. Жанр: Екшън Режисьор: Wai-keung Lau Субтитри: Английски IMDB Участват: Huang Xiaoming as Tianlang (Wolf) Ethan Juan as Leng Shawn Yue as Haidu Li Yuchun as Musen Jing Boran as Houjia Shisan Wen Zhang as Qianlong Emperor Purba Rygal as Chen Tai Andrew Lau as Yongzheng Emperor Jimmy Wang as Gong E Li Meng as Bai Lan Gao Tian as Hutu Zhou Yiwei as Buka Stephy Tang Guan Xiaotong Резюме: Режисьор е Andrew Lau, а продуцент Peter Ho-Sun Chan, хореограф на бойните сцени е небезизвестният Lee Tat-Chiu (Bodyguards and Assassins (2009)). Участват доста звездни личности: Huang Xiaoming, Ethan Ruan, Li Yuchun, Anthony Wang, Shawn Yue... Филмът е за елитен правителствен отряд... с български субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ianakin Отговорено 4 Март, 2013 Share Отговорено 4 Март, 2013 Отрицателните черти : такива оръжия.... ми идват твърде много , убиват твърде мн сиво вещество. Положителните: поне за мен, е че е на мандарин. И Вълкът ....само те ми направиха впечатление. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 7 Февруари, 2016 Share Отговорено 7 Февруари, 2016 Пуснах си филма да го гледам - в първите кадри някакви супер фантастични оръжия, викам да не съм прочела грешно резюмето, ама там пишеше исторически Но приех това, че по времето когато тепърва са навлизали огнестрелните оръжия там, има такива супер джаджи Освен фантасмагориите с оръжията ме изнерви и неестествената стрелба с оръдията накрая - боже, че тея гюлета се изстрелваха в някаква невъзможна траектория и оставяха следи по ярки и от на самолетите Обаче имаше няколко момента (гърмежи) във филма дето бяха пипнати добре - до едни бурета с подправки беше зареден барут - е такава цветна феерия се получи при гърма Филмът го пуснах щот ми се гледаше нещо с Шон Юе - тоя човек и да играе гаден, пак си го харесвам - отива му тая студена физиономия. Ама Вълкът... обра точките Голям плюс за мен беше музиката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thedemon1238 Отговорено 18 Февруари, 2016 Share Отговорено 18 Февруари, 2016 Мен пък дизайна на тези оръжия най ме впечатли и с тях ще запомня филма. Останалите интриги сякаш съм ги гледал вече и ми остана да се кефя на екшъна. Приятен е за гледане, ако не се очаква нещо кой знае какво. Темата обаче ми е депресираща и ми липсваше някаква надежда накрая. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts