daniela1504 Публикувано 3 Февруари, 2013 Share Публикувано 3 Февруари, 2013 Bitter Honey Други заглавия: Nam Pueng Kom Страна: Тайланд Година: 2009 Жанр: драма Епизоди: 13 Участват: Chatchai Plengpanich (Nok) as Purim Janie Tienphosuwan as Kangsadarn Jariya Anfone as Rose Sawitree Samipak as Jaung Jan Art Pasut Banyam as Gai Sinitha Boonyasak as Saengdao Сюжет: В младостта си Rose е имала връзка с бедният Purim, но го зарязва и се омъжва за по-богат мъж. За Purim остава огорчението от постъпката й и омразата му към нея. Двайсет години по-късно съдбата му дава възможност да си отмъсти, като й отнеме най-милото и го стъпче - дъщеря й Kangsadarn. Възползвайки се от финансовите им затруднения принуждава Kangsadarn да му стане прислужница, а в последствие и любовница. Ситуацията се усложнява допълнително и от това, че приятеля на Kangsadarn е племенник на Purim. Сваляне: онлайн с английски субтитри видео с eng. hardsub онлайн с руски субтитри и тук свали с руски субтитри Това определено не е моят сериал. Гледала съм го отдавна, когато се запалих по тай сериалите, но и сега като се сетя за историята и финала, който ми беше направо абсурден, продължавам да усещам чувство на отвращение и погнуса. Чудя се дали, ако се реша да го изгледам отново след толкова време, мнението ми ще се промени. За краят съм категорична, че не. Не мисля, че е от историите, който биха се гледали и харесали масово, но пък за всеки влак си има пътници. Иначе актьорската игра беше на ниво, а и оста е много хубав. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Desi_Zh Отговорено 14 Февруари, 2013 Share Отговорено 14 Февруари, 2013 Гледах сериала преди известно време и не беше лош. Приличаше ми на някоя история от книжките "Арлекин". Въпреки че главният герой уж се стремеше към отмъщение, всичките му действия бяха обвързани с това да задържи край себе си Кангсадарн. Мисля, че той бе привлечен от нея още отначало, но незнаейки как да я спечели, започна да я шантажира и заплашва. В крайна сметка както става в повечето от тайландските сериали, които съм гледала, главната героиня се влюбва в лошото момче и накрая му прощава всички мъки, които й е причинил Съгласна съм, че сериалът наистина не би допаднал на всеки. Актьорската игра беше много добра, а Jaine е голяма хубавица Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts