aerie Публикувано 29 Март, 2010 Share Публикувано 29 Март, 2010 I Came in Search of a Flower aka Flowers for my life *************************************************** Епизоди: 16 Език: корейски Субтитри: английски Жанр: романтична драма *************************************************** Участват: Cha Tae Hyun - Yoon Ho Sang | Fake identity: Wang Dae Bak Kang Hye Jung - Na Ha Na Kim Ji Hoon - Go Eun Tak Gong Hyun Joo - Oh Nam Kyung С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ + OST Кратко съдържание на сериала Cha Tae Hyun се завръща след три години отсъствие с драмата на KBS "I came In search of a flower". Той е в ролята на Юн Хо Санг, обикновен и весел мъж, който работи в погребална агенция. Въпреки че има добър характер и хубав външен вид, нещата при него никога не вървят гладко и той не е особено голям късметлия. Според него за тези несгоди са виновни парите. Kang Hye Jung, която е неговата партньорка в драмата, играе На Ха На, млада жена, която още от малка се среща постоянно със смъртта поради факта, че баща ѝ е собственик на погребална агенция. Това е и причината тя да стане безчувствена към тъгата и смъртта. Но след срещата си с Юн Хо Санг тя постепенно започва да променя своите възгледи за живота... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 23 Януари, 2012 Share Отговорено 23 Януари, 2012 Тъй като съм на вълна "Цветя" след "Me too, flower!" и "Flower Boy Ramyun Shop" реших да я видя и тази драма. Останах изненадана от нестандартността и това колко близко до реалността беше всичко. Просто идеята на сериала е уникална. На фона на смъртта бях свидетел на това колко прекрасен е живота. Това е един сериал за радостите и несгодите в живота, за семейството, приятелите, и изобщо хората, които обичаме и ни обичат. Много поука може да се извлече от него. И макар тъжната история на Ho Sang (или Dae-bak) сериала оставя едно прекрасно чувство и усмивка на уста. С една дума позитивен сериал, нищо, че са намесени погребални агенции. А любовната история между Ho Sang и Ha Na е една от най- красивите, невинните и романтични, които съм гледала по драмите.Големи адмирации за Cha Tae Hyun и Kang Hye Jung. Много бяха готини заедно, макар че са толкова различни. Много се радвам, че точно тези актьори са избрали за ролите. И двамата не са най- големите красавци, но определено( поне за мен) са едни от най- добрите актьори и са ми любимци. Особено на Cha Tae Hyun страшно много му тичат такива роли, в които играе тотална шматка. Забавлението с него винаги е гарантирано( първите серии съм се попиляла от хил щото и аз съм същата непохватна ). И това ми е първият сериал, в който мацката си е напълно стабилна( така де, доколкото можем да кажем това за Ha Na), а главният е лудата глава. Наистина актьорите прекрасно пресъздадоха образите на Ho Sang и Ha Na, и как всеки от тях преоткри другият, а и себе си, и се промениха. И второстепенните персонажи до един си бяха на място, все познати лица. Няма как да не заобичаш семейството на Ha Na и всички други, всеки един със своята история.Kim Hye Ok пак е невероятна както винаги. Вече толкова съм й свикнала на "медното" гласче, че с голям кеф си я слушам и гледам. Хареса ми и това, че песните в сериала до една не са корейски( е май само една корейска имаше де) и бяха много добре подбрани. За съжаление няма официален саундтрак, но повечето могат да се намерят в нета.Много ми допадна философията на корейците за смъртта и начина, по който изпращат покойниците. Човек просто продължава напред до момента, в който пак ще се срещне с любимите си хора. А докато дойде този момент за живите остават спомените и сънищата.Финалът както и самият сериал също е прекрасен. Разплаках се от щастие при гледката на всички събрани заедно. Трябва да се радваме на живота и да сме благодарни за всичко, което имаме, дори и да е малко. Независимо от всичко, най- важното е да сме с хората, които ни обичат. Както каза Ho Sang в началото: "Relax and live on, difficult times will pass eventually."Драмата със сигурност ми стана една от любимите въпреки ниският рейтинг. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts