lazeto Публикувано 8 Ноември, 2012 Share Публикувано 8 Ноември, 2012 A Millionaire On The Run (2012) Страна: Южна Корея Също така известен като: 5 Baekmanboolui Sanayi Премиера: 19 юли 2012 Времетраене: 107 мин. Жанр: Комедия Режисьор: Kim Ik Ro Участват: Park Jin Young - Choi Young In Min Hyo Rin - Mi Ri Jo Sung Ha - Director Han Jo Hee Bong - Boss Jo Oh Jung Se - Gang Pil Soo Cho Jin Woong - Kim Seung Dae Lee Kyeong Yeong - Congressman Park Kim Jun Bae - Squad Leader Oh Tak Teu In - Gu Nam Ko Gyung Pyo - Hyung Chul Lee Yeoung Hu - Chairman Bo Kyung Jung Sung Hwa - Moo Duk Lee Byung Joon - priest Park Byung Eun - (man) couple in front of motel Резюме: Йонг Ин и колегата му Сънг Де работят за различни лобисти в областта на финансите, медиите и множество други индустрии, които изискват политически услуги. Чувствайки се виновен за работата си, Сънг Де разказва на Йонг Ин за незаконните дейности на шефа си Хан и след това се самоубива, оставяйки предсмъртно писмо със сенчести финансови документи, водещи директно към директор Хан. В същото време директор Хан кара Йонг Ин да достави 5 милиона долара за лобиране, като планира да го убие и да вземе парите за себе си, но Йонг Ин разбира това и отвръща на удара... С английски субтитри С руски дублаж Онлайн с руски субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sutton66 Отговорено 6 Юли Share Отговорено 6 Юли Hi Guys, A Millionaire On The Run (2012) surprised me in the best way. It's not just action and comedy — there's heart in the chase. The lead character feels relatable, caught between chaos and compassion. It reminded me how unexpected moments can change a life. A light, heartfelt film that’s easy to enjoy and connect with. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zakariya Отговорено 10 Септември Share Отговорено 10 Септември On 7/6/2025 at 12:35 PM, Sutton66 said: Hi Guys, A Millionaire On The Run (2012) surprised me in the best way. It's not just action and comedy — there's heart in the chase. The lead character feels relatable, caught between chaos and compassion. It reminded me how unexpected moments can change a life. A light, heartfelt film that’s easy to enjoy and connect with. Totally agree with you! It’s one of those films that sneaks up on you fun and chaotic, but with just enough warmth to leave a lasting impression. Definitely underrated. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts