tuci8710 Публикувано 27 Октомври, 2012 Share Публикувано 27 Октомври, 2012 하울링 / Howling / Вой Режисьор: Yoo Ha Държава: Южна Корея Година: 2012 г. Жанр: трилър Времетраене: 114 мин. Актьорски състав: Song Kang Ho - детектив Jo Sang Gil Lee Na Young - детектив Cha Eun Young Shin Jung Geun - главен детектив Lee Sung Min - детектив Young Cheol Im Hyeon Seong - детектив Jeong Jin - детектив Jo Young Jin - бащата на Jung Ah Nam Bo Ra - Jung Ah Kwon Tae Won - рекетьор Lee Min Ho - синът на Sang Gil Jeong In Gi - следовател Jang In Ho Kim Gyeong Ryong Kim Dong Yoon - гангстер Резюме: Полицейски екшън, в който куче убиец е главният заподозрян в разследването на серия от убийства. Междувременно криминалният детективq в стремежа си да получи повишение, многократно нарушава протокола и поставя на карта кариерата и живота си... Филмът е базиран на новелата на Naoki Prize - "Kogoeru Kiba" ("Ловецът") С български субтитри С английски субтитри Английски субтитри С руски дублаж Трейлър: Лично мнение: Филмът е супер готин трилър. Препоръчвам да се гледа. Актьорската игра е отврат, даже кучето убиец се справи по-добре. Всичко ми настръхва, като се сетя. Но пък сюжетът и екшънът са на ниво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mackova Отговорено 27 Октомври, 2012 Share Отговорено 27 Октомври, 2012 Не знам защо, но имах чувството, че съм гледала отдавна нещо подобно (или съм чела), та не можа грам да ме изненада, най-вече Кучо. Слабичко ми дойде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivana93 Отговорено 16 Февруари, 2013 Share Отговорено 16 Февруари, 2013 Гледах го преди няколко месеца, но явно не е успял да ми грабне вниманието с някоя запомняща се сцена , защото от целия филм запомних единствено хубавите сини очички на кучето-вълк Явно не ще да е бил и страшен, тъй като трилъри много рядко гледам. Но пък от друга страна си заслужава човек да го изгледа, защото аз лично не съм гледала филм с Song Kang-ho, където той да не си е представил добре и да се е раздал на 100 процента. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts