blacky80 Публикувано 27 Март, 2010 Share Публикувано 27 Март, 2010 Име: 신데렐라맨 / Cinderella Man / Пепеляшко Жанр: Романс, Комедия Епизоди: 16 Телевизионен канал: MBC Период на излъчване: 15 април 2009 - 4 юни 2009 Официален сайт Участват: Kwon Sang Woo - Oh Dae San / Lee Joon Hee Im Yoon Ah - Seo Yoo Jin Han Eun Jung - Jang Se Eun Song Chang Ui - Lee Jae Min Kim Min Hee - Lee Hyun Jung Jung Hye Sun - Kang Joo Ok Yoo Hye Ri - Oh Sun Young Jung Kyu Soo - Shin Ki Chul Ryu Sang Wook - Park Seung Jae Lee Yeon Doo - Kang Yoon Jung Kang Dong Yup - Kim Dong Hyun Jang Jung Hee - Lee Keut Soon Ra Mi Ran - Velvet Lee Kwon Tae Won - Company President Park Ahn Suk Hwan - butler Jung Woo - Ma Yi San Lee Byung Joon - Elegance Choi Hwang Eun Jung (황은정) - Shin Hye Young Kim Min Jwa - Ae Ran Shin Na Ri Son Ho Jun - Yeo Jeong Min Сюжет: Заплетена история за бедно момче, което съвсем случайно среща мъж, изглеждащ напълно идентично като него на вид, с единствената разлика, че е много богат. Съдбата ги среща и животите им се преплитат, за добро или за лошо. Со Йо Джин е приятно девойче, изучаващо моден дизайн в Париж, но се прибира в Корея и животът ѝ се обръща с главата надолу - първо заради смъртта на баща ѝ и после след срещата ѝ с О Те Сан. С български субтитри: тук и тук Онлайн с български субтитри: тук С английски субтитри: тук С руски субтитри: тук Личен коментар: Че е лек и неангажиращ сериал, не претендирам; че е малко клиширан и приказен, също не коментирам, но си има и забавни, и малко “тъжни” моменти, главно с образа на Kwon Sang Woo. Пичът събуди възхитата ми, с неподправен чар и действия, особено първите епизоди, с такава лекота играе и неговото неподправено и сладко “фъфкане” направо ме зареждаше и ухилваше, за да издържа по-блудкавите моменти в сериала. 20-годишната Yoon Ah започна плахо, но и самата ѝ роля бе малко “бецветничка”, а другата фльорца Se Eun беше забавна. Има и други знайни и незнайни сладури, които допълват картинката откъм забавната страна. Гледа се лесно и оставя приятно чувство. Сполучлив OST. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valenceto_753 Отговорено 14 Май, 2011 Share Отговорено 14 Май, 2011 не няма На мен филма не ми хареса.Беше пълна боза очаквах нещо повече,ноооо...Голяма загуба на време е освен ако наистина, наистина няма какво да правиш! Хубавото,че Юна вече не ми се струва толкоз смотана Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blacky80 Отговорено 15 Май, 2012 Автор Share Отговорено 15 Май, 2012 Здравейте, някой може ли да ми каже от кой филм е песента , с която звъни телефона на Oh Dae-San ? Мерсиии ) Здрасти, Веднага казвам, защото съм гледала сериала, но най-вече помня какво ме обвземаше както му звънне телефона . Песента е "It's gonna blow" (Going to explode), на мен поне позната от OSTа на филма The Happy Life. Самата песен има няколко варианта, но ето едно "лайв-че". БТВ, сега се разчувствах за късата коса на Гън Сок. Пич е...и с къса... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
desini Отговорено 30 Май, 2012 Share Отговорено 30 Май, 2012 Голяма щуротия е този сериал, абсолютно неадекватен сценарии. Имаше няколко сцени на които се посмях с глас на изпълненията на главния и толкоз. Сигурно щях да го проспа целия ако 90% от екранното време не беше посветено на Kwon Sang Woo в близък план. Много хубав бе един от любимите ми корейски красавци оказа се достатъчен за да догледам сериала докрая Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sikte72 Отговорено 26 Юли, 2012 Share Отговорено 26 Юли, 2012 Сериалът е страхотен, във възторг съм! Сигурно заради Kwon Sang Woo. Невероятен е този мъж. Много добре играе и стои на екран. Докато в Bad Love и в Sad love story, беше един тъжен, отчаян на моменти и доста сериозен тук имаше доста сцени в които съм се спуквала от смях. Трябва да му дадат една изцяло комична роля мисля че ще се справи перфектно. И има един лек говорен дефект когато изговаря съскащите съгласни, който го прави неустоимо сладък, но не и захаросан. И той е от мъжете красавци, но без сладникавия привкус, който повечето притежават. (Имам хрумване, което ми идва за всички момчета преди и след казарма, но това е друга тема). Юна доста ме дразнеше преди да я погледам тук, но сега ми допада доста. Онзи пискливия с пухкавата коса беше ненадминат образ и добре си изигра ролята. Han Eun Jung много ми хареса като жена и като излъчване. Ролята и беше малко лигава и добре се справи, много е позитивна. Гледала съм само Fool house с нея, но ще се поправя заслужава внимание! Второстепенните персонажи като Елеганс Чойс и Велвет бяха много колоритни. Заслужава си всяка една минута от филма. OST a също е много приятен и мелодичен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivon81 Отговорено 26 Юли, 2012 Share Отговорено 26 Юли, 2012 Филмът е страхотен. Много ми хареса. А за Kwon Sang Woo какво да кажа, от доста време ми е любимец. Невероятно излъчване, невероятен мъж и актьор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 29 Август, 2012 Share Отговорено 29 Август, 2012 Тоя филм не ми потръгна в началото и до 3 серия го гледах цял месец. После си наложих заради Kwon Sang Woo, естествено, той си е престъпно хубав. Около 5-6 ми тръгна добре и така до края. Актьорите си ги харесвам всичките и си се справиха добре. Адмирации към двамата главни – много достоверно и естествено играят, само едно не ми хареса – а бе, никаква тръпка не усетих между тях, да му се не види! Интригуваща история, както подобава с много интрижки, съперничество, любовни многоъгълници, не се разминаха сценаристите и без да разболеят смъртоносно някой и друг герой, макар че щеше да е по-интересно, ако не го бяха затривали, пък и Kwon Sang Woo щеше да е с повече екранно време Много ме разсмиваше тази Велвет И – като я почнеш от кабаретния грим, странното съчетание на дрехи по нея и най-жестокото – поведението й като види засукан мъж. Какво кривене на лицето, какво въртене на очите, как не й изскачаха, пък едно гънене около него – съща Кума Лиса. Образ беше и водещият дизайнер Елеганс Чо, дето все си побарваше плитката. Ahn Seok Hwan, асистента, пак беше за отличен. Двамата с Oh Dae San станаха страхотен тандем, като тръгнеха по коридорите за „мисия”, сякаш на война – сладури отвсякъде! Музиката беше добра, имаше си нappy еnd и красиви артисти, не беше лош филма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
myt Отговорено 12 Декември, 2017 Share Отговорено 12 Декември, 2017 Не ми хареса въобще! Никаква химия между двамата, никаква! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts