Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Заглавие: Shotgun Love / 사랑이 무서워

Режисьор: Чонг У Чол (Jeong Woo Cheol)

Сценарист: Чонг У Чол (Jeong Woo Cheol)

Оператор: И Ин Уон (Lee In Won)

Държава: Южна Корея

Език: Корейски

Година: 2011

Времетраене: 112 минути

AsianWiki

Актьорски състав:

Им Чанг Джонг

Ким Гю Ри

Ким Те Хун

Ан Сок Хуан

Пак Мин Хуан

И А Рин

Резюме:

Санг Йол не е красавец, няма диплома от колеж, нито пък разбира от мода, но въпреки това той работи като „модел” в телевизионен канал за пазаруване, по-точно за кухненски продукти. Той е много влюбен в своята колежка Со Йон, която е известен модел, но тя изобщо не го забелязва.

Една дъждовна вечер Со Йон кани Санг Йол на по питие. На следващата сутрин той се озовава гол в хотелска стая и няма никакви спомени какво се е случило с него и Со Йон.

Междувремено Со Йон е забременяла, а нейният приятел, телевизионният продуцент Пак, иска от нея да абортира. Тя отказва и иска да задържи бебето, затова подлъгва наивния Санг Йол, който е готов да направи всичко за своята голяма любов и го убеждава, че той е бащата на нейното дете.

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да си пусна филма, бях с нагласата, че най-вероятно няма да гледам кой знае колко хубав филм. Но нещата не стояха точно така. Всъщност комедията си е добра, а основата на историята беше сериозно и според мен филма заслужава да се види. А и главния актьор е от "Sex Is Zero", така че може да си представите горе-долу какво да очаквате.

Но имам един въпрос и тези, които са гледали този филм, моля да отворят спойлър-а и да ми помогнат, ако могат.

В този филм, когато главния реши да ступа режисьора ми напомни на друг филм, който съм гледал, обаче не мога да се сетя кой. Та филма, който търся пак имаше подобна сцена. Главния, целия окурвавен от кръвта на момичето, която не знам пак бременна ли беше и беше изгубила детето си или просто я бяха набили. Та както и да е. Главния влиза в норебанг и ступва "лошия". Не знам защо, но мисля, че актьора, който е замесен е Куон Санг У (Kwon Sang Woo), обаче пък не мога да се сетя в кой от неговите филми има такава сцена. Може би в "Once Upon a Time in High School", но пък там не мисля, че имаше нещо подобно.

Да обобщя! Търся филм в който единия от двамата главни актьори влиза в норебанг и се нахвърля на другия, който беше направил нещо на главната актриса. Ако не сте ме разбрали, няма да се очудя, защото май не го обясних много добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този филм, когато главния реши да ступа режисьора ми напомни на друг филм, който съм гледал, обаче не мога да се сетя кой. Та филма, който търся пак имаше подобна сцена. Главния, целия окурвавен от кръвта на момичето, която не знам пак бременна ли беше и беше изгубила детето си или просто я бяха набили. Та както и да е. Главния влиза в норебанг и ступва "лошия". Не знам защо, но мисля, че актьора, който е замесен е Куон Санг У (Kwon Sang Woo), обаче пък не мога да се сетя в кой от неговите филми има такава сцена. Може би в "Once Upon a Time in High School", но пък там не мисля, че имаше нещо подобно.

Да обобщя! Търся филм в който единия от двамата главни актьори влиза в норебанг и се нахвърля на другия, който беше направил нещо на главната актриса. Ако не сте ме разбрали, няма да се очудя, защото май не го обясних много добре.

Точно от Sex Is Zero е. Там имаше такива сцени . ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се замисля си абсолютно прав. Тц тц, даже го споменах филма, обаче не можах да се сетя, че е от там. Май много са ми станали вече филмите и започвам да ги мешя :) Благодаря ти много!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове