Jump to content

Attention Please (2006)

Recommended Posts

spacer.png

Attention Please (2006)
Страна: Япония
Година на излъчване: 2006-Април -18 до 2006- Юни -27
Формат: Renzoku
Режисьор: Iwata Yuji
Жанр: Комедия
Епизоди:11 и 2sp
Субтитри: Английски, Руски

Участват:
Ueto Aya as Misaki Yoko
Nishikido Ryo as Nakahara Shota
Maya Miki as Mikami Tamaki
Aibu Saki as Wakamura Yayoi
Uehara Misa as Hirota Saori
Koizumi Kotaro as Tsutsumi Shuusuke
Kohinata Fumiyo as Sakurada Shinya
Otsuka Chihiro as Sekiyama Yuki
Nanase Natsumi as Kinoshita Asami
Otomo Minami as Higashino Haruka
Fueki Yuko as Asou Kaoru
Takahashi Mariko as Kagawa Reiko
Koichi Mantaro as Watanabe Makoto
Asano Kazuyuki as Wakamura Shozo
Inoue Jun as Dazai Shinichiro
Mano Yuuko as Murayama Mizuho
Hoshino Natsuko as Takemoto Rie
Tanaka Sogen as Ooki Mitsuya
Ishikawa Maki as Chief Nagano

Резюме: Губейки майка си в ранна възраст, Misaki Yoko (Ueto Aya) израства в мъжка компания, предпочитайки я пред момичешката. Тя сформира група с четирима нейни приятели и става водещ вокалист. Един ден един от членовете на групата Tsukasa получава работа в банка в Токио и напуска града и групата. В деня, в който Tsukasa заминава за Токио, Yoko, заедно с членовете на групата, го изпраща на летището. Виждайки група стюардеси, Yoko остава много впечатлена от тяхното държание и грация. Момчетата се шегуват с нея, че не може да носи такава униформа и най-вече пола, което я кара да реши, че ще работи като стюардеса.

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникално сериалче много се забавлявах с него. Определено вече имам по-различно мнение за стюардесите въпреки, че продължавам да смятам,че въпреки отговорностите им не е кой знае колко сложна професия, но тук действително можете да видите неща под друг ъгъл точно както стана и с героинята на Ая. Колкото до нейната роля направо се хванах за главата – голяма откачалка и непукистка какви ли не маймунджалъци измисляше и обръщаше всичко надолу с главата. Нищо чудно, че я нарочиха за черна овца: каквото й хване интерес все да бутне все да провери как е и накрая дори нямаше нужда да се чудят кой е виновен - направо директно при Мисаки за обяснения! :lol: Хареса ми този й образ може би защото в някои аспекти ми напомня на мен самият, когато ме избие лигавщината и си правя шоуто дори и когато ситуацията изисква сериозност и концентрираност. Но както знаем отдругите японски комедии винаги се стига до житейските уроци и помъдряването на персонажите и всъщност и това беше акцента на тази история мисля точно трансформацията на Мисаки дори бих използвал и дума като еволюция понеже се промени не само вътрешно ами и външно с тея униформи у-а. :D Изненадан бях да видя присъствието на Айбу Саки, която ми е позната от Buzzer beat - един от най-любимите ми японски сериали и тук я видях в съвсем друга светлина от тамошният й образ тоест Натсуки.

За разлика от Конкатсу! тука вече спокойно мога да рейтна темата +5 наистина добре направен сериал. cigarl.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре кви са тея полвинчатите работи с по едно изречение цял сериал от 10 епизода описан и то не само твоя ами и предишните коментари. :D Радвам се че и на теб ти е харесал ама поне на мен щеше да ми е доста интересно да прочета мааалко по-подробни впечатления от други дето са го гледали също понеже сериалчето наистина е забавно и главна заслуга за това има Ая Уето и откачената героиня, която изиграва тук, а не на последно място съм й фен. :rolleyes: Е разбира се всеки си знае колко и какво да пише пък и кой съм аз да се оплаквам ама винаги ми е било странно защо така някой потребител Х решава да пише коментар и в телеграфен стил заявява, че му е "харесало и че героите са били супер" примерно и само толкова..защо му е харесал сериала не става ясно. Не е казано да се пише романи или тонове глупости като мен ама поне може да споделиш някоя интересна сцена, която ти е допаднала или особеност в играта на някой от актьорите дори може да се говори и за кавъра на "pretty woman". :D Ми то можеше да пишем просто "+" като ти харесва и "-" като си се отвратил къде ша си играеш да пишеш коментари то е пак същото като тея телеграфни постове ама с разликата, че клавиатурата не вижда хептен зор. xD Ама представи си един цял пост и в него само един "+" тва е същата работа като само да кажеш уклончиво, че ти е харесало и баста. :rolleyes: А да не говорим, че в дорамите специално за разлика от корейският раздел така доста стойностни продукции седят с голи като пушки теми, което и без друго си е срамота айде това комедийка как да е иди дойди ама за такива като Aoi tori или Taiyo no uta си е жалко. :/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готино сериалче, старо - но златно, а Ая Уето ми пълни сърцето... Накратко.

(Казват че нещата казани в рими изглеждат по правдоподобни...) Но в случая няма нужда от рими сериалчето е готино и Ая колкото и да е дразнещо социално неориентирана  на моменти... е безкрайно чаровна и заразителна..

И освен това Нишикидо тук си тренира кривата усмивка и му се получава, по детски, но бива...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове