lazeto Публикувано 26 Март, 2010 Share Публикувано 26 Март, 2010 Attention Please (2006) Страна: Япония Година на излъчване: 2006-Април -18 до 2006- Юни -27 Формат: Renzoku Режисьор: Iwata Yuji Жанр: Комедия Епизоди:11 и 2sp Субтитри: Английски, Руски Участват: Ueto Aya as Misaki Yoko Nishikido Ryo as Nakahara Shota Maya Miki as Mikami Tamaki Aibu Saki as Wakamura Yayoi Uehara Misa as Hirota Saori Koizumi Kotaro as Tsutsumi Shuusuke Kohinata Fumiyo as Sakurada Shinya Otsuka Chihiro as Sekiyama Yuki Nanase Natsumi as Kinoshita Asami Otomo Minami as Higashino Haruka Fueki Yuko as Asou Kaoru Takahashi Mariko as Kagawa Reiko Koichi Mantaro as Watanabe Makoto Asano Kazuyuki as Wakamura Shozo Inoue Jun as Dazai Shinichiro Mano Yuuko as Murayama Mizuho Hoshino Natsuko as Takemoto Rie Tanaka Sogen as Ooki Mitsuya Ishikawa Maki as Chief Nagano Резюме: Губейки майка си в ранна възраст, Misaki Yoko (Ueto Aya) израства в мъжка компания, предпочитайки я пред момичешката. Тя сформира група с четирима нейни приятели и става водещ вокалист. Един ден един от членовете на групата Tsukasa получава работа в банка в Токио и напуска града и групата. В деня, в който Tsukasa заминава за Токио, Yoko, заедно с членовете на групата, го изпраща на летището. Виждайки група стюардеси, Yoko остава много впечатлена от тяхното държание и грация. Момчетата се шегуват с нея, че не може да носи такава униформа и най-вече пола, което я кара да реши, че ще работи като стюардеса. Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anisan Отговорено 11 Април, 2012 Share Отговорено 11 Април, 2012 Готино сериалче. Забавно, не смешно, а забавно. Почти през цялото време си седях с усмивка на лицето. Главната беше голяма сладурана. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rosibisi Отговорено 11 Април, 2012 Share Отговорено 11 Април, 2012 Гледах го преди време и много ми хареса наистина е забавен . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 4 Декември, 2012 Share Отговорено 4 Декември, 2012 Уникално сериалче много се забавлявах с него. Определено вече имам по-различно мнение за стюардесите въпреки, че продължавам да смятам,че въпреки отговорностите им не е кой знае колко сложна професия, но тук действително можете да видите неща под друг ъгъл точно както стана и с героинята на Ая. Колкото до нейната роля направо се хванах за главата – голяма откачалка и непукистка какви ли не маймунджалъци измисляше и обръщаше всичко надолу с главата. Нищо чудно, че я нарочиха за черна овца: каквото й хване интерес все да бутне все да провери как е и накрая дори нямаше нужда да се чудят кой е виновен - направо директно при Мисаки за обяснения! Хареса ми този й образ може би защото в някои аспекти ми напомня на мен самият, когато ме избие лигавщината и си правя шоуто дори и когато ситуацията изисква сериозност и концентрираност. Но както знаем отдругите японски комедии винаги се стига до житейските уроци и помъдряването на персонажите и всъщност и това беше акцента на тази история мисля точно трансформацията на Мисаки дори бих използвал и дума като еволюция понеже се промени не само вътрешно ами и външно с тея униформи у-а. Изненадан бях да видя присъствието на Айбу Саки, която ми е позната от Buzzer beat - един от най-любимите ми японски сериали и тук я видях в съвсем друга светлина от тамошният й образ тоест Натсуки. За разлика от Конкатсу! тука вече спокойно мога да рейтна темата +5 наистина добре направен сериал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GitaOgg Отговорено 24 Февруари, 2013 Share Отговорено 24 Февруари, 2013 Наистина много, много сладък филм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 25 Февруари, 2013 Share Отговорено 25 Февруари, 2013 Бре кви са тея полвинчатите работи с по едно изречение цял сериал от 10 епизода описан и то не само твоя ами и предишните коментари. Радвам се че и на теб ти е харесал ама поне на мен щеше да ми е доста интересно да прочета мааалко по-подробни впечатления от други дето са го гледали също понеже сериалчето наистина е забавно и главна заслуга за това има Ая Уето и откачената героиня, която изиграва тук, а не на последно място съм й фен. Е разбира се всеки си знае колко и какво да пише пък и кой съм аз да се оплаквам ама винаги ми е било странно защо така някой потребител Х решава да пише коментар и в телеграфен стил заявява, че му е "харесало и че героите са били супер" примерно и само толкова..защо му е харесал сериала не става ясно. Не е казано да се пише романи или тонове глупости като мен ама поне може да споделиш някоя интересна сцена, която ти е допаднала или особеност в играта на някой от актьорите дори може да се говори и за кавъра на "pretty woman". Ми то можеше да пишем просто "+" като ти харесва и "-" като си се отвратил къде ша си играеш да пишеш коментари то е пак същото като тея телеграфни постове ама с разликата, че клавиатурата не вижда хептен зор. xD Ама представи си един цял пост и в него само един "+" тва е същата работа като само да кажеш уклончиво, че ти е харесало и баста. А да не говорим, че в дорамите специално за разлика от корейският раздел така доста стойностни продукции седят с голи като пушки теми, което и без друго си е срамота айде това комедийка как да е иди дойди ама за такива като Aoi tori или Taiyo no uta си е жалко. :/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 14 Октомври, 2015 Share Отговорено 14 Октомври, 2015 Много готино сериалче, старо - но златно, а Ая Уето ми пълни сърцето... Накратко. (Казват че нещата казани в рими изглеждат по правдоподобни...) Но в случая няма нужда от рими сериалчето е готино и Ая колкото и да е дразнещо социално неориентирана на моменти... е безкрайно чаровна и заразителна.. И освен това Нишикидо тук си тренира кривата усмивка и му се получава, по детски, но бива... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts