Jump to content

Vision - The Woman Who Can See Murder (2012)

Recommended Posts

YV65B.jpg

Off Topic

dUPZg.jpg

Vision - The Woman Who Can See Murder (2012)
Страна: Япония
Също така известен като: Vision - Koroshi Ga Mieru Onna
Година на излъчване: 2012 - Юли – 05 старт
Време на излъчване: Четвъртък 23:58
Формат: Renzoku
Жанр: Мистерия
Канал: NTV
Епизоди: 12
Режисьор: Kazunari Hoshino
Субтитри: Английски

Участват:
Yu Yamada - Rena Kurusu
Nobuaki Kaneko - Kazuma Asano
Masanobu Katsumura - Koki Kiyosue
Toshihiro Yashiba - Yoshio Sakisaka
Kotou Lorena - Maria Asakura
Mina Asakura - Yukino Takami
Akihito Yoshiie - Daisuke Akiyama
Yasunori Abe - Keigo Tamada

Hosoda Yoshihiko - Mabuchi Junichi (епизод 10)

Резюме: Детектив Kazuma Asano (Nobuaki Kaneko) е в дисциплинарен отпуск когато среща красивия модел Rena Kurusu (Yu Yamada), която притежава специална способност наречена Vision. Скоро странни обрати на съдбата ги принуждава да работят заедно в разрешаването на трудни случаи...

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо щом Ямада участва ще се гледа! Само като си спомня какви добри впечатления ми остави от Seigi no mikata няма как да не ме гложди любопитство за тази й роля. Таман и ще разнообразя с малко крими пък и не съм гледал отдавна този жанр.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори очарователното присъствие на Ямада не може спаси зле скалъпеният сюжет на това крими. Явно са искали да направят солиден съспенс подплатен с мистерия ама бива ли толкова нескопосано?!?

Убийците от двата епизода бяха направо смешни особено първият...като го слушах как вика "Кристинаа" и се мъчи да го докара на призрак ми идеше да почна да си блъскам главата в бюрото. Каква им е файдата на убийците да се показват пред героинята на Ямада и да и разкриват престъпленията и местоположението им..точно никаква! Откъдето и да го погледнеш това е хипер малоумие и така се убива всякаква тръпка. Трябваше да го направят да вижда как извършва самите престъпления в бъдещето и според това да преследват заподозреният и да се мъчат да предотвратят евентуалните убийства и така да се получи перфектна игра на котка и мишка. Или друго можеше да вижда духовете на самите жертви преди да станали такива и да се мъчи да ги спаси това също се ядва. Така както е все едно лошият предварително е обречен и вика на полицията "елате и ме заловете/убийте преди да съм извършил престъпление"!? Главният мега зле... как може да приема на сериозно човек дето разглежда случаи в тоалетната в офиса и му подпъхват материали за случаите под вратата все едно не му достига тоалетна хартия?!?

Явно и другите епизоди ще е същата тъпня заради това ---->DROP BABY колкото и да ми се искаше да се радвам на перфектните форми и игра на Ямада ама така не става!! -_-

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове