lazeto Публикувано 12 Юли, 2012 Share Публикувано 12 Юли, 2012 Off Topic Vision - The Woman Who Can See Murder (2012) Страна: Япония Също така известен като: Vision - Koroshi Ga Mieru Onna Година на излъчване: 2012 - Юли – 05 старт Време на излъчване: Четвъртък 23:58 Формат: Renzoku Жанр: Мистерия Канал: NTV Епизоди: 12 Режисьор: Kazunari Hoshino Субтитри: Английски Участват: Yu Yamada - Rena Kurusu Nobuaki Kaneko - Kazuma Asano Masanobu Katsumura - Koki Kiyosue Toshihiro Yashiba - Yoshio Sakisaka Kotou Lorena - Maria Asakura Mina Asakura - Yukino Takami Akihito Yoshiie - Daisuke Akiyama Yasunori Abe - Keigo Tamada Hosoda Yoshihiko - Mabuchi Junichi (епизод 10) Резюме: Детектив Kazuma Asano (Nobuaki Kaneko) е в дисциплинарен отпуск когато среща красивия модел Rena Kurusu (Yu Yamada), която притежава специална способност наречена Vision. Скоро странни обрати на съдбата ги принуждава да работят заедно в разрешаването на трудни случаи... Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 12 Юли, 2012 Share Отговорено 12 Юли, 2012 Ооо щом Ямада участва ще се гледа! Само като си спомня какви добри впечатления ми остави от Seigi no mikata няма как да не ме гложди любопитство за тази й роля. Таман и ще разнообразя с малко крими пък и не съм гледал отдавна този жанр. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Razzormaw Отговорено 20 Юли, 2012 Share Отговорено 20 Юли, 2012 Дори очарователното присъствие на Ямада не може спаси зле скалъпеният сюжет на това крими. Явно са искали да направят солиден съспенс подплатен с мистерия ама бива ли толкова нескопосано?!? Убийците от двата епизода бяха направо смешни особено първият...като го слушах как вика "Кристинаа" и се мъчи да го докара на призрак ми идеше да почна да си блъскам главата в бюрото. Каква им е файдата на убийците да се показват пред героинята на Ямада и да и разкриват престъпленията и местоположението им..точно никаква! Откъдето и да го погледнеш това е хипер малоумие и така се убива всякаква тръпка. Трябваше да го направят да вижда как извършва самите престъпления в бъдещето и според това да преследват заподозреният и да се мъчат да предотвратят евентуалните убийства и така да се получи перфектна игра на котка и мишка. Или друго можеше да вижда духовете на самите жертви преди да станали такива и да се мъчи да ги спаси това също се ядва. Така както е все едно лошият предварително е обречен и вика на полицията "елате и ме заловете/убийте преди да съм извършил престъпление"!? Главният мега зле... как може да приема на сериозно човек дето разглежда случаи в тоалетната в офиса и му подпъхват материали за случаите под вратата все едно не му достига тоалетна хартия?!? Явно и другите епизоди ще е същата тъпня заради това ---->DROP BABY колкото и да ми се искаше да се радвам на перфектните форми и игра на Ямада ама така не става!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts