Jump to content

Recommended Posts

Country Son-in-Law

A8734812-16.jpg
A8734812-14.jpg

Други заглавия: Keuy Ban Nok
Страна: Тайланд
Година: 2010
Жанр: комедия, мюзикъл
Епизоди: 26

Участват:
Kiatkamol Lata (Tui AF3) as Kamnuan Lhaopana
Ja Jittapa Jampatom as Shomsapa Siripaiboon (Khun Noo)
Duangta Toongkamanee as Madame Siree Siripaiboon
Toy Setha Sirachaya as Supotj Siripaiboon
Oh Warut Woratam as Poo Yai Naak
Jinny Thanida Garnjanawat as Ie Noo
Tah Warit Tipgomut as Wasoo
Man Karin Satayu as Hudsadee Owutthana

Сюжет:
Shomsapa е от богато и престижно семейство. Едва завърнала се от обучение в чужбина тя се сблъсква с амбицията и желанието на майка й madame Siree да открие най-подходящия, достоен партньор за нея и да я омъжи. Затова момичето бяга на село в семейната им вила. Там се запознава с Kamnuan Lhaopana, син на собственик на ранчо и двамата стават приятели. Един ден, мъчейки се да избяга от скуката, тя му предлага да отидат и разгледат водопада. На връщане са застигнати от силна буря и намират подслон в малка колиба, където спасителния отряд ги открива сутринта. Когато майка й разбира, че са прекарали нощта заедно мисли, че са били интимни, а Shomsapa засегната от това недоверие не отрича. Даже й заявява, че смятат да се женят. Замислен план, с който хем ще й даде урок, хем ще се освободи от нейната опека. Kamnuan, виждайки колко от високо го гледа госпожата, се съгласява да съдейства. Това обаче си е и начало на лютата битка между дръзката тъща и нахалния селски зет.

Сваляне:
видео с eng. hardsub

OST
Kiatkamol Lata (Tui AF3)
Kiatkamol Lata (Tui AF3) - ''Tui ja'' (Don’t Go Anywhere)
My link

Лично мнение: Само като се сетя тъщата какви ги вършеше като свекърва в ''Wanida'', представям си какво страшилище ще е тук. Да му мисли зетя в какво се забърква. laugh.gif Двойката от видеото много ми напомня за главните сладури от корейската драма ''Smile you''.
Сериалът дава заявка за забавна комедия, дано найстина да е така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дани, недей да се плашиш от Duangta Toongkamanee (г-жа Ном от Ванида) wink.gif , тя не навсякъде е гаднярка. Например в Mia Teang (Legal Wife [все искам да му направя тема, ама последно не намерих on-line за гледане]) - там тя е много хубав образ. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да така е, знам, но изглежда в този сериал ще го раздава доста злобно, за да отърве дъщеря си (дете на министър :rolleyes: ) от селския натрапник и да ги раздели.

За Mia Teang някъде ми се мернаха линкове с незакрити видеа с английски превод.
Tрябва да се поразровя и квото намеря ще ти го пратя на лично та да му направиш тема.
Те и руснаците са го почнали, така че има от къде да се гледа.

PS: Изгледах го, комедията не беше зле, ма можеше и по добре. Основно забавлението идваше от споровете и разногласията между тъщата и зетя.
Такова надцакване си беше, номера, врътки, чий инат ще натделее, дето се вика битка като на война. Жената хич не си поплюваше, не страдаше от скрупули. Дори опит за убийстно имаше - само и само да го изгони поръча да му се подпали колибката, дето си я построй в градината. Смяташе го за недостоен, по ниш, селянин.
Duangta Toongkamanee тази актриса е страшна гледала съм я и в други роли, положителни, отрицателни, влиза си в образ и се справя чудесно.
На младите гълъбчета не им беше нужна тъщата, та да си създават проблеми във взаимоотношенията след общата им нощ заедно. Направо се дразнех от глупостта им.
Тъста си беше неква безгласна буква, а е министър. Иначе добряк го раздаваше.
Tah Warit Tipgomut пак го раздаваше мазник и леке. Иска ми се да го видя в някоя по мъжка роля, че до сега съм го гледала като гей или безхарактерна мижитурка. Пък е хубав мъж, на визия го докарва.
Та комедията забавлява, има хубав ост, но нещо ми липсваше. Май очаквах повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове