Dark_Angel Публикувано 25 Април, 2012 Share Публикувано 25 Април, 2012 * Park Yoo Hwan * Име: 박유환 / Park Yoo Hwan / Ricky Park Професия: актьор Дата на раждане: 9 март 1991 г. Място на раждане: Южна Корея Зодиакален знак: Риби Кръвна група: О Височина : 177 см Семейство: по-голям брат - Micky Yoochun Агенция: C-Jes Entertainment Сериали: She Was Pretty (2015) I Need Romance 3 (2014) Can't Live Without You (2012) The Strongest K-POP Survival (2012) A Thousand Days' Promise (2011) Gye Baek (2011) Twinkle Twinkle / All That Glitters (2011) Филми: One Line (2016) Musudan (2015) Видео: Снимки: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 9 Май, 2012 Автор Share Отговорено 9 Май, 2012 Излезе информация, че Пак Ю Хуан ще участва в новия сериал на телевизия MBC - "Can't Live without You ". Някои от имената, които са споменати, че ще участват са: Park Sun Young, Choi Song Hyun, Do Ji Han, Park Eun Hye, Jo Yeon Woo, Lee Joo Hyun, Hwang Seok Hyeon и др. Сериалът трябва да започне в края на този месец. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 16 Юли, 2012 Автор Share Отговорено 16 Юли, 2012 Едно интервю с английски субтитри. Колко различно изглежда, когато е с права и по-тъмна коса. Две снимки от сериала Can't Live without You Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
merisa Отговорено 1 Октомври, 2012 Share Отговорено 1 Октомври, 2012 за фенките... много хубав... на корицата на списание... дано има и други, че аз само таз намирам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sikte72 Отговорено 1 Октомври, 2012 Share Отговорено 1 Октомври, 2012 Eто още малко от Park Yoo Hwan за Singles: "Тъмно Ангелче", благодаря за темата! Записвам се с две ръце. Малкото братче на Чуни е талантлив и се справя отлично. И на моменти приликата между двамата е огромна! В скорошно интервю пред Enews, Мики е заявил че мечтае да мине по червения килим в Кан заедно с брат си Park Yoo Hwan. Пожелавам им го от сърце в най-скоро време! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sikte72 Отговорено 3 Декември, 2012 Share Отговорено 3 Декември, 2012 "Mалкия ми брат ме прави много горд " Park Yoochun Park Yoochun, който в момента е в главната роля в драмата "I miss you" на MBC, наскоро похвали малкият си брат в едно интервю: "В миналото, имах чувството, че трябваше да oтговарям за семейството (като глава на семейството ), но сега силата на малкия ми брат е все по- голяма и той ме кара да чувствам, че има на кого да разчитам". Откакто Yoohwan (21) дебютира като актьор миналата година през февруари в MBC драмата "Shiny Shiny Shining", с опит от общо три драми миналата година, включително драмата на MBC "Gye Baek" и на SBS "Thousand Days Promise" , лицето и името му са доста известни. Тази година той бе избран да бъде в главна роля в " The strongest KPOP survival" на Канал А, последван oт "Can’t Live Without You" на MBC. Park Yoochun се усмихва и казва: "Yoohwan изглежда че играе много добре. Тъй като той е участвал в сериали и драми, той е с по-голям опит от мен. " Той продължава като подчертава: "Hон-стоп снимките на 110 епизода които той имаше наскоро е много похвално. Тъй като и двамата сме много натоварени и заети ние сме в състояние да си влизаме в положение и да се отнасяме добре един към друг. По този начин се чувстваме наистина комфортно и добре. " Yoohwan е типичен пример за: "стартиране на актьорската си кариера по примера на брат си." Живял заедно с по-големия си брат и майка си той се връща в Корея, след като прекарва в Америка 6 години. Преди да открие актьорството, той се е чувствал изгубен, без сън. Въпреки това чрез по-големия си брат Yoochun, той развива интереса си и след една година уроци по актьорско майсторство, той получава веднага роля на първото си прослушване и участва в "Shiny Shiny Shining". Yoochun споделя: "Само преди няколко години започнахме заедно с Yoohwan. Това беше наистина неочаквано. Малкият ми брат в момента се справя много добре и аз съм много горд с него. " Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 3 Декември, 2012 Автор Share Отговорено 3 Декември, 2012 Тази снимка ми хареса и мисля да я сложа в началото на темата, ако нямаш нищо против, sikte72. Няколко снимки от премиерата на Jackal is Coming и от снимачната площадка на Can't Live Without You Да се надяваме, че скоро ще имаме новини за нов проект с негово участие. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 26 Ноември, 2013 Автор Share Отговорено 26 Ноември, 2013 След първа успешна среща с феновете в Япония, тотално се загуби, но днес се разбра, че вече е избрал нов проект. Ще се включи в третия сезон на сериала "I Need Romance", който се очаква да стартира през януари по tvN след "Basketball". В него ще играе Lee Woo Young, най-младият и единственият мъж в екипа на героинята на Yoon Seung Ah, който благодарение на своята майка и сестра, се разбира добре с жените. Останалият каст включва: Sung Joon, Kim So Yeon, Nam Goong Min, Wang Ji Won и др. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dark_Angel Отговорено 22 Декември, 2013 Автор Share Отговорено 22 Декември, 2013 Третият сезон на I Need Romance ще стартира на 13-ти януари. Първи тийзър. Направил е и фотосесия за BNT News. Цялата може да я видите Тук (в статията трябва да кликнете върху най-последната снимка, която е оградена в черно) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts