Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Heartbeat Love (2012)
Страна: Тайван
Също така известен като: 再一次心跳
Година на излъчване: 2012 – Април – 12 до 2012 – Май – 10
Време на излъчване: Четвъртък 24:00
Жанр: Романс
Канал: Yahoo! Taiwan
Епизоди: 5
Режисьор: Yahoo! Taiwan
Субтитри: Английски, български

Участват:
Rainie Yang
Show Luo

Резюме: Сяо Ю (Рейни Ян) случайно се озовава в една хотелска стая с човек, наречен Ли Уей Чън (Шоу Луо).
Поради редица произшествия и недоразумения тя го взима за гей.
Нейната мисия е да отиде на остров Тасмания в Австралия,
докато той решава да тръгне с нея, за да коригира грешното й впечатление за него...

:essub:

Сваляне с български субтитри: :click:  :click:  :click:  

Онлайн с български субтитри:   :click:  :click:  :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Превода в адикса е машинен и е... :( ... дано да го опраят :)

Можете да го гледате и тук :)

Вече има и 2ра част ...

Няма да коментирам, че Рейни и Лоу са една от любимите ми двойки на екран... много добре им се получава :)

И тук ще го сложа клипа, нищо че го има в темата Шоу Ло :)

A тук с английски субтитри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Merisa, клипа си е принципно за тука, ама аз като не знаех дали е от мини сериали или си е само песен го метнах там. Де да знам, като няма никакви разбираеми обяснения кое какво е :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова се надявах да имат друг общ проект.... :panda-145: Сюжетът, предполагам, няма да е нещо невиждано, но пък съм сигурна, че заради тези двамцата сериалът ще си струва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Merisa, клипа си е принципно за тука, ама аз като не знаех дали е от мини сериали или си е само песен го метнах там. Де да знам, като няма никакви разбираеми обяснения кое какво е :P

Клипа е толко готин и така ми е легнал на сърце, че и в темата на Рейни да го сложиш няма да сгрешиш :)

А за филма не може да очаквате някво супер съдържание при положение, че е с рекламна цел ... изпълнен е с рекламни послания, но пък има уникални запомнящи се моменти. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

andi11 до края на 3та част, до където са излезнали за момента е само тази :)

Но пък в това видео можеш да намериш някои отговори ;)

То е към една от другите песни на Лоу, но е як спойлер към целия филм :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах и 5-те серии във викито една след друга, много ми хареса историята. Rainie беше много сладка, както винаги и леко загадъчна, а Show Luo направи много голяма реклама на Pepsi, постоянно имаше по една бутилка в ръката :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки краткостта на епизодите, сериала много ми хареса. Изключително добре заснет, със страхотни сцени и емоционални моменти. Играта и на двамата актьори беше прекрасна. Рейни се е подобрила значително във всички насоки.

Красив сериал. Много харесвам такива. Не толкова заради сюжета и историята, колкото заради пейзажите, детайлите, начина, по който камерата се задържа на определено място, елементите. Само картините са достатъчни, за да породят емоции у зрителя. Браво на режисьора!

Австралия е една от любимите ми дестинации и беше удоволствие да изгледам мини сериите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето много ми допадна. Кратко, точно и ясно. Добра игра и добре представена история. :)

Благодаря за превода. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесна мини драма. Вече съм в редиците на феновете й. А Рейни.... нямам думи, просто страхотна. Шу, Алан или както още му казват - великолепен. Красиво, цветно, емоционално, леко предизвикателно и различно направено. Бие по точки всички дълги и разтегнати сериали, но тази двойка с удоволствие бих я гледала и в някой по-дълъг.

Благодарности за субките! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аххх много красив сериал...преди малко го свърших...но защо толкова кратък.аххххх Невероятна история пресъздадена по красив начин.. Толкова бяха сладки двамата заедно... :wub: Радвам се ,че го изгледах и много благодаря за превода !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък много ми хареса, обаче много бързо свърши. По принцип за толкова кратки серии не може да се очаква кой знае какво развитие на действието и т.н. подробности които сме свикнали да гледаме в 16 еп. сериал например. Но имам едно оплакване - много го наливаха моя човек с пепси и все един чипс предъвкваше милия :lol: голяма реклама му дръпнаха ;)

Благодаря на NyXe и sabrina1 за бързия превод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва не паднах от стола, когато видях това. :click:

Руски субтитри от Алиянс, български от :essubs: Превода е правен от български и английски. Добре, значи ставаме доста известни явно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва не паднах от стола, когато видях това. http://eaon.ru/12461-s-lyubovyu-v-unison-heartbeat-love-once-more-heartbeat.html

Руски субтитри от Алиянс, български от :essubs: Превода е правен от български и английски. Добре, значи ставаме доста известни явно.

И алианса и Цък са поставили логото на :essubs:

Дори отворих титрите, в които пише следното:

"Фансаб-группа "АЛЬЯНС" представляет:

http://alliance-fansub.ru/

2

00:00:10,690 --> 00:00:14,790

Спасибо Eastern Spirit Subbing Squad

за болгарские титры".

:i love this: :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето беше интересно, струваше си да го гледам. До последно не се сетих каква е тайната на девойката и когато разбрах не го очаквах. Всичко се връзваше доста добре и въпреки че беше кратичък беше хубав :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове