lazeto Публикувано 21 Април, 2012 Share Публикувано 21 Април, 2012 Heartbeat Love (2012) Страна: Тайван Също така известен като: 再一次心跳 Година на излъчване: 2012 – Април – 12 до 2012 – Май – 10 Време на излъчване: Четвъртък 24:00 Жанр: Романс Канал: Yahoo! Taiwan Епизоди: 5 Режисьор: Yahoo! Taiwan Субтитри: Английски, български Участват: Rainie Yang Show Luo Резюме: Сяо Ю (Рейни Ян) случайно се озовава в една хотелска стая с човек, наречен Ли Уей Чън (Шоу Луо). Поради редица произшествия и недоразумения тя го взима за гей. Нейната мисия е да отиде на остров Тасмания в Австралия, докато той решава да тръгне с нея, за да коригира грешното й впечатление за него... Сваляне с български субтитри: Онлайн с български субтитри: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
merisa Отговорено 22 Април, 2012 Share Отговорено 22 Април, 2012 Превода в адикса е машинен и е... ... дано да го опраят Можете да го гледате и тук Вече има и 2ра част ... Няма да коментирам, че Рейни и Лоу са една от любимите ми двойки на екран... много добре им се получава И тук ще го сложа клипа, нищо че го има в темата Шоу Ло A тук с английски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 22 Април, 2012 Share Отговорено 22 Април, 2012 Merisa, клипа си е принципно за тука, ама аз като не знаех дали е от мини сериали или си е само песен го метнах там. Де да знам, като няма никакви разбираеми обяснения кое какво е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vedballl Отговорено 22 Април, 2012 Share Отговорено 22 Април, 2012 Толкова се надявах да имат друг общ проект.... Сюжетът, предполагам, няма да е нещо невиждано, но пък съм сигурна, че заради тези двамцата сериалът ще си струва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
merisa Отговорено 22 Април, 2012 Share Отговорено 22 Април, 2012 Merisa, клипа си е принципно за тука, ама аз като не знаех дали е от мини сериали или си е само песен го метнах там. Де да знам, като няма никакви разбираеми обяснения кое какво е Клипа е толко готин и така ми е легнал на сърце, че и в темата на Рейни да го сложиш няма да сгрешиш А за филма не може да очаквате някво супер съдържание при положение, че е с рекламна цел ... изпълнен е с рекламни послания, но пък има уникални запомнящи се моменти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 27 Април, 2012 Share Отговорено 27 Април, 2012 Едно кратко видео от заснемането на сцена с целувка (дано не е само една ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
merisa Отговорено 27 Април, 2012 Share Отговорено 27 Април, 2012 andi11 до края на 3та част, до където са излезнали за момента е само тази Но пък в това видео можеш да намериш някои отговори То е към една от другите песни на Лоу, но е як спойлер към целия филм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Romancee Отговорено 28 Април, 2012 Share Отговорено 28 Април, 2012 Имам чувството, че Rainie играе във всички тайвански сериали.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelenceto Отговорено 8 Май, 2012 Share Отговорено 8 Май, 2012 Изгледах и 5-те серии във викито една след друга, много ми хареса историята. Rainie беше много сладка, както винаги и леко загадъчна, а Show Luo направи много голяма реклама на Pepsi, постоянно имаше по една бутилка в ръката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 11 Май, 2012 Share Отговорено 11 Май, 2012 Това видео мисля, че ще пасне най - добре на тази тема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NyXe Отговорено 11 Май, 2012 Share Отговорено 11 Май, 2012 Това видео мисля, че ще пасне най - добре на тази тема Благодаря за видеото Наистина ме зарадва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koizora Отговорено 12 Май, 2012 Share Отговорено 12 Май, 2012 Въпреки краткостта на епизодите, сериала много ми хареса. Изключително добре заснет, със страхотни сцени и емоционални моменти. Играта и на двамата актьори беше прекрасна. Рейни се е подобрила значително във всички насоки. Красив сериал. Много харесвам такива. Не толкова заради сюжета и историята, колкото заради пейзажите, детайлите, начина, по който камерата се задържа на определено място, елементите. Само картините са достатъчни, за да породят емоции у зрителя. Браво на режисьора! Австралия е една от любимите ми дестинации и беше удоволствие да изгледам мини сериите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Камелия Отговорено 12 Май, 2012 Share Отговорено 12 Май, 2012 Сериалчето много ми допадна. Кратко, точно и ясно. Добра игра и добре представена история. Благодаря за превода. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest noname123 Отговорено 14 Май, 2012 Share Отговорено 14 Май, 2012 Чудесна мини драма. Вече съм в редиците на феновете й. А Рейни.... нямам думи, просто страхотна. Шу, Алан или както още му казват - великолепен. Красиво, цветно, емоционално, леко предизвикателно и различно направено. Бие по точки всички дълги и разтегнати сериали, но тази двойка с удоволствие бих я гледала и в някой по-дълъг. Благодарности за субките! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 15 Май, 2012 Share Отговорено 15 Май, 2012 Аххх много красив сериал...преди малко го свърших...но защо толкова кратък.аххххх Невероятна история пресъздадена по красив начин.. Толкова бяха сладки двамата заедно... Радвам се ,че го изгледах и много благодаря за превода ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivon81 Отговорено 15 Май, 2012 Share Отговорено 15 Май, 2012 Не ми допадна сериала. Очаквах много повече. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 16 Май, 2012 Share Отговорено 16 Май, 2012 На мен пък много ми хареса, обаче много бързо свърши. По принцип за толкова кратки серии не може да се очаква кой знае какво развитие на действието и т.н. подробности които сме свикнали да гледаме в 16 еп. сериал например. Но имам едно оплакване - много го наливаха моя човек с пепси и все един чипс предъвкваше милия голяма реклама му дръпнаха Благодаря на NyXe и sabrina1 за бързия превод. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ddzaz Отговорено 17 Май, 2012 Share Отговорено 17 Май, 2012 Едва не паднах от стола, когато видях това. Руски субтитри от Алиянс, български от Превода е правен от български и английски. Добре, значи ставаме доста известни явно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NyXe Отговорено 17 Май, 2012 Share Отговорено 17 Май, 2012 Едва не паднах от стола, когато видях това. http://eaon.ru/12461-s-lyubovyu-v-unison-heartbeat-love-once-more-heartbeat.html Руски субтитри от Алиянс, български от Превода е правен от български и английски. Добре, значи ставаме доста известни явно. И алианса и Цък са поставили логото на Дори отворих титрите, в които пише следното: "Фансаб-группа "АЛЬЯНС" представляет: http://alliance-fansub.ru/ 2 00:00:10,690 --> 00:00:14,790 Спасибо Eastern Spirit Subbing Squad за болгарские титры". :i love this: :i love this: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cherina Отговорено 20 Май, 2012 Share Отговорено 20 Май, 2012 Сериалчето беше интересно, струваше си да го гледам. До последно не се сетих каква е тайната на девойката и когато разбрах не го очаквах. Всичко се връзваше доста добре и въпреки че беше кратичък беше хубав Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts