daniela1504 Публикувано 6 Април, 2012 Share Публикувано 6 Април, 2012 Крадецът, който открадна сърцето ми Други заглавия: Jone Plone Jai / The Thief Who Stole My Heart Страна: Тайланд Година: 2003 Жанр: драма, романтика Епизоди: 11 Участват: Sornram Tappituk (Num) as Puripat Donut Manasnan Panlertwongskul as Matumas Candy Chutima Avery as Lina Kunchai Kumnerdploy (Num) as Tinnakorn Gig Suwatchanee Chaiyamugsik as Chalida Jeffrey Benjakul as Peerapon Сюжет: Заради външността си повечето хора възприемат Puripat като съмнителен тип, вместо младеж от добро семейство. Майката на Puripat не може да го понася, а държи единствено на родния си син Peerapon. Възползвайки се от неговата обич и привързаност, тя го кара да отвлече възлюбената на Peerapon - момиче, което работи като вариететна певица в нощен бар. Първоначално Puripat отказва, знаейки колко много брат му обича и държи на Matumas. Но майката наема няколко бандита, които трябва не само да я отвлекат, а и изнасилят, та да се отърве от нещастницата веднъж завинаги. За да помогне на момичето той е принуден да се замеси. Тази добрина обаче ще му докара доста главоболия и проблеми... Сваляне: онлайн с английски субтитри онлайн с руски субтитри или тук свали с руски субтитри или тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roslava Отговорено 17 Юли, 2012 Share Отговорено 17 Юли, 2012 И този сериал влезна в списъка на изгледаните. Не е кой знае какво,но се ядва,става за гледане.Най-много ми хареса от всичко главният актьор,много хубаво момче. Но едно нещо не мога да разбера,каква е тази криворазбрана любов,първо ще ме изнасилят и пребият,ще се държат като с животно с мен и след това вече за мен този човек ще е най-голямата ми любов. В почти всеки тайландски сериал има такъв сюжет,можеби за да дават такива неща по сериалите им,това нещо се среща и в реалният им живот,което е много грозно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 30 Юли, 2012 Share Отговорено 30 Юли, 2012 Може би за да дават такива неща по сериалите им, това нещо се среща и в реалният им живот, което е много грозно. Ами не е точно така, даже май е тъкмо обратното. По-скоро в сериалите показват неща, които "компенсират" липсата на тези неща в обществото им. Не веднъж съм срещала коментари и питания например за женския бой. Темата за гейовете, насилието, домашното насилие, простотията, интригите и т.н. Тайланд е една будистка страна, в която будизмът се възприема по-скоро като етична система и учение за морала, отколкото като религиозна институция и църква. Някои по-запознати, в интернет, твърдят, че тези "явления" в сериалите им били плод на "творчеството" на определени режисьори и далеч не са представителни за действителността там, но за това ще пиша във "Всичко Тай накуп", както обещах, само да понасабера материал за всичко накуп. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts