lazeto Публикувано 17 Февруари, 2012 Share Публикувано 17 Февруари, 2012 Off Topic Lovesick (2011) Страна: Тайван Също така известен като: Lian Ai Kong Huang Zheng Българско заглавие: „Любовна болка” Година на излъчване: 10 Октомври 2011 Времетраене: 91 мин. Жанр: Комедия, Романс Режисьор: Rocky Jo Субтитри: Английски IMDB Участват: Ariel Lin Bo-lin Chen Peijia Huang Cao Lan Tsu-yun Lang Yi Feng Li Резюме: Ariel Lin е момиче, което има любовна фобия, причинена от бившето и гадже (Li Yi Feng), който напускайки я разбива сърцето и. Тя се заклева повече никога да не се влюбва отново, но среща красивия лекар (Wilson Chen), който изглежда като перфектния мъж. Тя решава да покаже на всички жени, че лекарят не е толкова добър, колкото всеки си мисли, че е, но съдбата решава друго. Защото колкото повече време прекарва с него, толкова повече открива, че той може да бъде правилният човек, който може да излекува любовната и фобия... Свали с английски субтитри Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Интересно ми е да видя Ариел в такава роля... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 18 Май, 2012 Share Отговорено 18 Май, 2012 Интересна и лека за гледане романтична комедия, само дето имаше аааадски много суб.,които прелитаха със скоростта на изтребител през монитора ми, едвам ги улавях и сканирах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lazeto Отговорено 11 Юни, 2013 Автор Share Отговорено 11 Юни, 2013 Вече и с бг.субс... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lidia7 Отговорено 11 Юни, 2013 Share Отговорено 11 Юни, 2013 Вече им свикнах на Тайванските филми, така че ми хареса. Лек и незаангажиращ. Много ме кефят като се запоявят на екрана разни диаграмки, картинки и човечета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 27 Август, 2013 Share Отговорено 27 Август, 2013 Хареса ми! Ариел Лин пак беше много добра, но в този филм и много хубава и по-зряла. Явно по целия свят единствения начин жената да се справи с болката от раздялата е да намрази доскорошната си половинка и съответната й част от света. Пет години ми се виждат множко за това, но може би зависи и от човека. Пък и като имаш едни такива “утешителки” от клуба “Бивша съпруга”… Но, каквото и да правиш, винаги настъпва момент, в който разбираш, че любовта е всесилна и когато дойде, дори и времето спира. Имаше и доста сполучливи комични моменти, особено дивия таксиметърджия, ха, гледай ти, и там шофьорите викали като каруцари на пътя.Филмът е силно позитивен и е един много добър релакс в края на деня.Да не забравя и хубавата музика!И големи благодарности за субтитрите! ПП Моля, сложете му знаменце в каталога! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NyXe Отговорено 16 Септември, 2013 Share Отговорено 16 Септември, 2013 Приятен и лек за гледане. Нищо особено, но за веднъж става. Ариел беше достааааааааа по-сладка с дълга коса, в последствие ми изглеждаше неестествено. А тоз хубавец си заслужава всяка секунда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Рали Отговорено 11 Юли, 2016 Share Отговорено 11 Юли, 2016 Това филмче е също в моята графа гледани. Като цяло не блести с нещо различно но пък е свежо, има си своите комични моменти, актьорите се справиха много добре. Главната героиня е една щура, а докторчето по характер е нейната противоположност. Филмчето е леко за гледане и определено те откъсва от ежедневието. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts