memi Публикувано 23 Март, 2010 Share Публикувано 23 Март, 2010 LOVING YOU Заглавие: Loving you Епизоди: 12 Жанр: драма, романтика Мрежа: KBS2 Период на излъчване: 29 юли 2002 - 3 септември 2002 Режисьор: Lee Geon Jun Сценаристи: Kim Jong Hyeon, Shin Hye Jin В ролите: Park Yong Ha - Lee Hyuk Eugene - Jin Da Rae Lee Yoo Ri - Cho Su Kyong Lee Dong Wook - Lee Min Kim Se Ah - Ahn Mi Mi Kim Ji Hoon - Choi Sung Wook Park Geun Hyung - Chairman Lee (бащата на Hyuk и Min) Jung Dong Hwan - Manager Jin (бащата на Da Rae) Sun Woo Eun Sook - майката на Da Rae Kim Gyu Chul - Supervisor Kang Jung Eun Pyo - Doe Hyong Geun Резюме: Джин Да Ре (Eugene) е дъщеря на жена-водолаз и самата тя е водолаз. Двете живеят на остров Чеджу. След като баща ѝ мистериозно умира, Да Ре се опитва да разкрие истината за смъртта му. В деня на неговата гибел тя случайно спасява И Хьок (Парк Йонг Ха) от удавяне в океана. След инцидента И Хьок започва работа в мандаринената плантация на семейството си, въпреки желанието на баща му той да поеме развитието на бизнеса и курорта. Да Ре и И Хьок постепенно се влюбват един в друг. Но тяхната любов е подложена на изпитание, след като братът на И Хьок - И Мин (Lee Dong Wook), се влюбва в нея, а приятелката ѝ от детството се опитва да се добере до парите на империята И. Четиримата се заплитат в сложни любовни отношения, а Да Ре разбира, че бащата на И Хьок има връзка със смъртта на баща ѝ... Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Лично мнение: Много харесвам този сериал и актьорското изпълнение на Park Yong Ha и Eugene. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dache Отговорено 19 Януари, 2013 Share Отговорено 19 Януари, 2013 Страхотен сериал, направо глътка свеж въздух от съвременните лъскави драми за тинейджъри, в които дори бедните са облечени скъпо (или може би аз все такива гледам напоследък). Всичко ми хареса- реалната обстановка, актьорската игра, персонажите, сюжетът (макар и малко мелодраматичен на моменти). Възхитена съм и от Eugene- като за първи сериал се справя изумително добре! А краят няма да коментирам- трябва да се гледа до последната секунда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts