Jump to content

Renai Neet ~Wasureta Koi no Hajimekata~ (2012)

Recommended Posts

* Renai Neet ~Wasureta Koi no Hajimekata~ *
spacer.png

Renai Neet ~Wasureta Koi no Hajimekata~
Японско заглавие: 恋愛ニート~忘れた恋のはじめ方~
Страна: Япония
Старт: 20 януари 2012 г.
Формат: рензоку
Жанр: романтичен, комедия
Канал: петък 22:00 ч. по TBS
Епизоди: 10
Субтитри: Английски субтитри ; Руски субтитри
Песен: Ms.OOJA - Be
Wiki

Участват:

Nakama Yukie като Kinoshita Rin

Sasaki Kuranosuke като Matsumoto Naoya

Ichikawa Mikako като Watanabe Miho

Nagayama Kento като Makino Shunpei

Muroi Shigeru като Amemiya Hiromi

Tanaka Yuji като Tada Kota

Ryo като Aizawa Nanako

Jutta Yuki като Akira Takahashi

Tasuku Nagase като Takuya Yamada

Eiji  Moriyama като Takashi Kobayakawa

и др.

Резюме:
Киношита Рин е самотна жена, която не е имала сериозен човек до себе си през последните 8 години от живота си.Тя работи в отдел „продажби“ на малко издателство, но е считана за ненадеждна не само от шефовете си, но и от подчинените си.
Един ден Рин, заедно със своята приятелката Нанако, отиват на церемония по развода на тяхна близка, където се запознават с трима привлекателни мъже – зъболекаря Наоя, работещият в голяма хранителна компания, Кота и красивия младеж Шунпей. Предстои да видим, как ще се развият взаимоотношенията между тях...

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Красивия младеж Шунпей... Добре са описали героя на Кенто Нагаяма.

Историята ми се вижда интересна. С такива добри актьори в главните роли, очаквам много приятни мигове пред екран.

Юкие Накама е ясна.

Сасаки-сан съвсем наскоро го гледах в Boku to Star no 99 Nichi, макар че самия сериал зарязах някъде по средата, после отново хвърлих едно око и май на сила завърших само заради участието на Юки Фурукава. Слабичка продукция. Най-много ми допадна от дорамите, които съм гледала с него в Giragira.

За Кенто се изказах достатъчно в темата му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Английските субтитри за първа серия вече излязоха и след като я изгледах мога да кажа, че беше много приятна.

За първи път гледах церемония за развод, действително интересна идея :lol: В серията имаше както забавни, така и по-сериозни моменти, ще видим какъв ще е сюжетът по-натам. От този момент започвам да залагам кой с кого :D

Надявам се да има повечко сцени с Рин и Шунпей, защото симпатизирам на персонажите им, но ще видим как ще се развият нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първо в събота без, а снощи вече и с английските субтитри първи епизод.

Посмях се много на причината поради, която се развеждаха (една котка :D ). Всъщност много интересни ми се сториха тези бракоразводни церемонии - като приятели, цивилизовано, а след това всеки по собствен път.

Кенто (както написах и онзи ден в темата му) явно ще раздава много целувки. Добре започна.

Героинята на Юкие Накама - Рин ми допада, отдадена на грижите за малките си брат и сестра, но и приятелката й Нанако е много забавна. Хареса ми това, което си казаха на финала двете...

Съвременен японски сериал с много комични ситуации и интересни диалози, така виждам аз тази нова продукция.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах втори епизод вчера пряко по TBS.

Dark_Angel, и аз като теб съм фен на двойката Рин-Шунпей и съм сигурна, че много ще ти допадне втори епизод.

Кенто ме забавлява. Той определено започна да си пробива път в сърцето на нашата героиня, но ще видим до къде ще стигне...

На финал, когато започна да казва "Rin-chan, ore Rin-chan no koto..." и... пляс - нещо се случи.

Поддържат ми интереса определено и има много добри диалози.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук закъсахме с превода на английски. Момичето, което превежда сериите обяви, че тъй като е много заета, субтитрите за 3-4-ти епизод ще се появят на 16 или 17 февруари. Днес, т.е в момента се излъчва по TBS и 4-ти епизод.

Ще почакаме още седмица, за да разберем какво точно каза Кенто на Юкие Накама, та запърхаха пеперудки в главицата й....

Иначе историята се развива добре, в трета серия вкараха и интрига, като намесиха и приятелката на Кенто.

Видях от рекламата, че тя сега ще си има вземане-даване с героя на Сасаки-сан, а приятелката Нанако с нисичкият симпатяга. За сега съм много доволна, да видим как точно ще се оформят двойките до финал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове