NyXe Публикувано 3 Януари, 2012 Share Публикувано 3 Януари, 2012 Sorry Saranghaeyo Режисьор: Poj Arnon Държава: Тайланд Година: 2010 Жанр: Комедия, Романс Времетраене: 110мин. Актьорски състав: Ajoo, Haru Yamakushi, Ratchanon Sukprakorb, Sarun Sirilak, Thanya Rattanamalakul Резюме: Kana е момиче, обсебено от корейските драми и K Pop музика и заедно със семейството си отиват на екскурзия до Южна Корея. Там тя преследва мечтите си - да види любимата си корейска звезда Ajoo, докато Mara ( сестра й ) се възползва от корейската пластична хирургия. Kana не осъзнава, че нейният най-добър приятел, Chai, който я придружава в Корея е влюбен в нея. Сваляне на филма Тук Гледай онлайн ТУк Анг.субки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 3 Януари, 2012 Share Отговорено 3 Януари, 2012 Браво за темата! И аз го загледах този филм, но май все още е без превод?! Вижда ми се интересен сюжета, дано наистина са се справили чудесно. Линк за директно сваляне (сайтът изисква регистрация) Още малко снимки и плакати към филма: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krp_bul Отговорено 5 Март, 2012 Share Отговорено 5 Март, 2012 вижда ми се доста интересен, ама е невъзможно да се гледа без (поне) английски субтитри.. някой да намира ? Едит: намерих къде може да се гледа онлайн с английски субтитри Sorry Saranghaeyo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lazeto Отговорено 18 Януари, 2014 Share Отговорено 18 Януари, 2014 Появиха се и Английски субтитри , най после... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 24 Януари, 2014 Share Отговорено 24 Януари, 2014 Понеже английските титри ми се видяха доста лоши, поствам линк и към руския превод, който е от френски. Филмът може да се гледа само on-line, например тук . Дано да си струва, защото отзивите за него не са мого високи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts