pe6ito Публикувано 12 Декември, 2011 Share Публикувано 12 Декември, 2011 Ranma 1/2 (2011) Японско заглавие: らんま1/2 Формат: танпацу (телевизионен филм, в случая - от 1 част) Жанр: комедия, шонен Телевизия: NTV Дата на излъчване: 9 декември 2011 АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ Участват: ~Арагаки Юи като Тендо Акане ~Каку Кенто като Саотоме Ранма ~Нацуна като Саотоме Ранма ~Хасегава Кьоко като Касуми Тендо ~Намасе Кацухиса като Тендо Сун ~Танихара Шоуске като Оно Тофу ~Фурата Арата като Саотоме Дженма ~Нагаяма Кенто като Куно Татеваки ~Нишияма Маки като Тендо Набики ~Канай Юта като Госункуги Хикару Сюжет: Спешълът е екранизация на популярната манга на Румико Такахаши, авторка и на One-Pound Gospel, по която е правен сериалът с Каменаши Казуя - "Боксьорът и монахинята". Акане е момиче, което е решено да запази семейното доджо "Тендо", както и традициите му, на всяка цена, след като го наследи от баща си. Обаче той си е наумил, че приемникът му трябва да е от мъжки пол, затова решава да предаде доджото на приятеля си, Дженма, и един ден да омъжи дъщеря си за сина му, Ранма. Сещате се, колко ще е във възторг Акане от този уреден брак Да не говорим, че бъдещият и съпруг е станал жертва на едно много опасно проклятие, проявяващо се всеки път като го залеят със студена вода Off Topic Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rie Отговорено 12 Декември, 2011 Share Отговорено 12 Декември, 2011 Гледах го пряко по NTV (Nihon TV). Искаше ми се отново да видя Арагаки, Каку и Нагаяма на екран. Беше ми пределно ясно, предвид ранния час на излъчване, запознавайки се с историята и виждайки трейлъра, че продукцията ще е ориентирана към младежката публика, но все пак трима мои любимци... Не бях разочарована, защото бях подготвена, но твърде много ми дойдоха "летящите" сцени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
air Отговорено 13 Декември, 2011 Share Отговорено 13 Декември, 2011 Цък Суб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts