vetirena Публикувано 30 Ноември, 2011 Share Публикувано 30 Ноември, 2011 First Love / Cheot Sa-rang (1996) Заглавие: First Love /Cheot Sa-rang Жанр: Драма Епизоди: 66 Държава: Южна Корея Език: Корейски Година: 1996 Излъчена по: KBS2 Период на излъчване: 07.09.1996 - 20.04.1997г. Рейтинг: 65.8% Режисура: Lee Eung Jin Сценарий: Jo So Hye В ролите: Choi Soo Jong като Sung Chan Hyuk Bae Yong Joon като Sung Chan Woo Song Chae Hwan като Sung Chan Ok Kim In Moon като Sung Duk Bae Lee Seung Yun като Lee Hyo Kyung Jo Kyung Hwan като Lee Jae Ha Yoon Mi Ra като майка на Hyo Kyung Choi Ji Woo като Kang Suk Hee Park Sang Won като Kang Suk Jin Jun Yang Ja като председател Jun Son Hyun Joo Резюме: Класирана като корейска драма номер едно за всички времена, First Love достига чудовищните 65,8% телевизионен рейтинг по време на излъчването си през 1996 г. и 1997 г. Написана от покойния Jo So Hye, чиято филмография включва "Mothers and Sisters" и 'Paper Crane", драмата включва съзвездие от актьори като Bae Yong Joon, Choi Soo Jong, Choi Ji Woo, Lee Seung Yeon и Cha Тае Hyun, като всички се появяват преди разцвета си. Изобразяваща страдания на младежта, драмата представя вълнуваща история на двама братя, Сонг Чан У и Сонг Чан Хьок, които живеят в бедните предградия на Сеул с баща си и сестра си, борещи се с трудностите на живота. Bae Yong Joon играе по-малкия брат, непокорен студент по право, който зарязва обещаваща кариера и се присъединява към гангстер, търсейки отмъщение за страданията на семейството му. Сонг Чанг Хьок се влюбва в И Сънг Йон/ Хьо Кьонг. Любовта им е взаимна, но невъзможна, защото обществото и родителите им не толерират връзки между бедни и богати. Бащата на Хьо Кьонг е готов на всичко, за да ги спре. С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ Лично мнение: Струва си да се види този сериал. Макар да е тип "сапунка", все пак дава добра представа за корейците като хора, култура, обичаи. Много ми стана мило, като разпознах Лорд Йон в лицето на Канг Сук Джин (aх, каква хубава усмивка имал само) и също императора на морето - Choi Soo Jong. Сериалът дава старт на много звезди в корейското кино. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts