vetirena Публикувано 7 Ноември, 2011 Share Публикувано 7 Ноември, 2011 Papa / 파파 (1996) Жанр: романтична драма Епизоди: 18 Излъчва се по: КBS Държава: Южна Корея Режисьор: Jun Ki Sang Сценаристи: Oh Soo Yun, Kim Young Chan Участват: Bae Yong Joon - Choi Hyeon Joon Lee Yong Ae - Han Se Yeong Jung Chan - Han In Pyo Choi Yoon Young - Lee Hee Ju Park Chung Hyun - Yong Gong Lee Hye Young - Hae Won Lee Jenny - Lee Suk Ji Cha Tae Hyun - Jang Jeong Mun Lee Jung Yoon - Choi Heun Heun (дъщерята на Se Yung и Hyun Jun) Choi Kang Won - Yong Jae Hung (синът на Yong Gong) Yoon Son Ha - Miss Bae Choi Jong Won - Shin Shin Ho Kim Min Hee - Jang Jee Yeong Im Chan Ho - Mr. Lee (бащата на Hee Ju и Suk Ji) Park Sol Mi (гост в епизод 15) Резюме: След романтична афера, която води до брак на двойката и привидно солиден семеен живот, допълнен с дете, те започват да откриват негативната страна на съжителството и връзката им постепенно се разпада. В резултат скоро след това те се развеждат. Въпреки това, след много обрати, съдбата ги събира отново заедно и двамата започват да се разбират помежду си по-добре, отколкото някога се е случвало през целия им живот като съпруг и съпруга. С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ Лично мнение: Темата е изтъркана, но на мен ми хареса начинът, по който е поднесена. Също така ме впечатли толерантността на корейците един към друг и липсата на агресия в отношенията им. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts