magic Публикувано 1 Октомври, 2011 Share Публикувано 1 Октомври, 2011 Two worlds / Tawee pope Година: 2011г. Държава: Тайланд Жанр: романтична драма Епизоди: 17 Участват: Pancake Khemanit Jamikorn като Maneejan/Manee Aom Akkaphan Namart като Khunluang Akarathep Warakorn Grace Karnklao Duaysienklao като Kul Nat Thephussadin Na Ayutthaya като Tron Sun Pichayadon Peungphan като Raiwat Резюме: Maneejan или Manee (Pancake) пътува до миналото посредством огледало, което тя е купила от един стар магазин. Чрез огледалото тя може да пътува назад във времето, където се намира мъжът, за когото тя мечтае всяка нощ - Khun Luang Akarathep Warakorn (Aom). И двмата се влюбват един в друг, но Manee трябва да избере дали да живее с мъжа, когото обича в миналото или да се върне в настоящето, където да продължи да живее живота си със своето семейство и приятели. Онлайн с английски субтитри: Тук и Тук Онлайн с руски субтитри: Тук 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 1 Октомври, 2011 Share Отговорено 1 Октомври, 2011 Хахахаха разглеждам снимките и таман си викам малииии нашето момче пак в униформа /а между другото много му тича да е в униформа / и като го видях по долу с тез сини шалварки щях да припадна НО въпреки тях задължително ще се гледа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 1 Октомври, 2011 Автор Share Отговорено 1 Октомври, 2011 Тия шалварки са им нещо като национална дреха. Ако си гледала снимките от Silk Trace на Aum Atichart от тази година,пак е със същите шалварки. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 1 Октомври, 2011 Share Отговорено 1 Октомври, 2011 Много се извинявам,но лично аз смятам че са отвратителни-и да си видя любимците в тях...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 1 Октомври, 2011 Автор Share Отговорено 1 Октомври, 2011 И мен в началото ме смутиха поради културния шок, но сега ги възприемам по-естествено.И няма как да не отбележа, че тези на Aom Akkaphan стоят по-добре. Виж женският еквивалент на дрехата е далеч по-красив и елегантен. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 3 Октомври, 2011 Share Отговорено 3 Октомври, 2011 Що ли тая на снимките ми изглежда малко грозноватичка-или просто до моя сладур трудно някой ще изглежда добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniela1504 Отговорено 3 Октомври, 2011 Share Отговорено 3 Октомври, 2011 От петте лакорна, които качи съм гледала само този.Two worlds ме грабна като сюжет още преди да започне излъчването му, затова и си го следях без превод. Така че мнението ми се основава на видяното и разбрано по картина.Раздвоена съм честно казано - и ми хареса и не съвсем. Добре започна, а и самата идея за пренасяне в миналото и среща с любовта ме заинтригува. Нямаше сериозна интрига или прекалено отрицателни герои, свекървата чудесна жена, майката също. Приятелите й и те едни образи, особено двойката, която по-късно се загаджва.Luang ми допадна още в началото. Беше по-сериозен и обран на емоций /предполагам следствие от възпитанието му/, но на края показа страст - когато прие чувствата си към Manee и отказа да я пусне.Две неща ми бяха голям дразнител - олигофренията на прислугата, която слава богу към средата се попритъпи и понякога твърде несериозното, да не кажа лигаво отношение на Manee. Разбирам, че си беше шегаджийка, но държанието й ми идваше прекалено на моменти.Mного мудно ми се развиваше действието и до някъде това беше причина да позагубя първоначалния интерес.Относно избора и решението на главната, също нямах съмнение. Финалът беше това, което очаквах.А за облеклото на мъжете, по-точно с тези панталонки съм склонна да се съглася, че са смешнички. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 3 Октомври, 2011 Автор Share Отговорено 3 Октомври, 2011 Аз също се заинтригувах от сюжета, но досега не съм стигнала до него.То няма как човек да успее да види всичко, особено като се има предвид,че непрекъснато излизат все нови и нови, и все интересни неща, а и катодобавиш, че са от различни държави... Чак ме е страх да си помисля занещо филипинско, сингапурско или например от Камбоджа. Не знам защо, но в историческите сериали винаги има повече романтикакато че ли, а и напоследък се занизаха едни супер-продукции при тайландцитехем на историческа, хем на любовна тема, хем изпълнени с мистерии ифантастика сюжети. Аз лично приветствам този им избор, защото именно такъв тип сериалиги откроява от останалите и обогатява нашите емоции и преживявания. На мен актрисата, играеща главната роля, също много-много не ме впечалява.Но като жени, ясно е,че вниманието ни ще е насочено към други обекти и герои. Като видя сериала, ще споделя своето мнение за тази идея с "машината на времето" ище разказвам. Между другото, прави ми впечатление, че тайландците използватпечеливши сюжети от европейската класика и ги префасонират по свой си начин,но това, естествено дава 100%-я ефект при гледането. Спомням си, че имашеподобен филм на Hallmark с подобен сюжет и беше много-много интересно. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniela1504 Отговорено 3 Октомври, 2011 Share Отговорено 3 Октомври, 2011 Какво да ти кажа ,ако Operation: Golden Shelf не ти допада (понеже него не съм го гледала и не мога да дам мнение) почвай този.Не казвам, че не струва, но не бих го препоръчала поради изброените в предишния ми пост дразнещи причини.Към актьорите нямам претенций добре си играха, главната двойка ми хареса, просто мудно ми вървеше действието.Романтиката тук беше премерена, а кавгите ставаха основно между олигофрените /разбирай слугите/, когато биваха наказвани или се караха един с друг.Става за един път, но няма да го повторя - лично мнение.Пробвай и прецени сама за себе си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 16 Октомври, 2011 Автор Share Отговорено 16 Октомври, 2011 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts