magic Публикувано 1 Октомври, 2011 Share Публикувано 1 Октомври, 2011 Joy to the Navy / Chuen Cheewaa Navy Година: 2011г. Държава: Тайланд Жанр: романтична комедия Епизоди: 19 Участват: Kiatkamol Lata (Tui AF3) като Captain Nawin Yardthip Rachapal като Pichanika (KhunNoo Eed) Kong Sorawit Suboon като Doc Rong Kaomoonkadee като Jah Nil Резюме: Nawin (Tui) и Pichanika или Noo Eed (Yardthip) са сгодени от техните родители. Баща на Nawin е подчинен на баща Pichanika, който е главнокомандващ на флота. Nawin и Pichanika не се харесват помежду си заради различният им статус и поради лошото впечатление, което са оставили един на друг когато са били деца. Един ден те отново се срещат, но случайно, поради което никой от тях няма представа каква е самоличността на другия, и... се влюбват. Но разбрали кои всъщност са те, изведнъж нещата между тях се променят и те отново се настройват един срещу друг... Така за родителите предстои да намерят решение и начин да ги сведат отново и да възродят нежните чувства между тях. WIKI СЕРИАЛЪТ БЕЗ СУБТИТРИ ON-LINE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 19 Март, 2012 Share Отговорено 19 Март, 2012 Не беше лош сериалът, но аз като че ли очаквах да видя друго, затова към края малко започна да ме разочарова сюжета .Началото беше доста по-добро, щом реших да изгледам сериала без превод/ такъв има само до пети епизод/. Добре, съгласна съм, че това е просто сериал ,чиято цел е да забавлява хората и като на филм както се казва, може да се види всичко, но в един момент няма как да не видиш абсурдното в доста ситуации.Това си беше забавно-приключено -романтична история, на моменти с елементи на пародия направо. Кога в истинският живот ще ти се случи нещо такова и то по този начин Айде историята с пиратите я преживях, въпреки че тия пирати бяха идиоти и половина .Но поне докато главният герой и приятелят му отидоха да спасят двете глупави хубавици/гл .героиня и приятелката й /понеже те си бяха глупави ,как само се вързаха на приказките на пиратите и тръгнаха с тях ,на двете двойки им се наложи да се спасяват поотделно, тоест останаха насаме и имаха интересни моменти заедно.Всъщност Nawin и Pichanika от началото си ги имаха, още като се влюбиха един в друг без да се знаят кои са, после като разбраха и уж не се искаха ,пък всъщност умираха един за друг.После това с пиратите и само заради многото готини моменти между тях/ и другата двойка/ си затварям очите колко абсурдна беше цялата ситуация при това спасяване, гонене ,стреляне и т н.По-нататък обаче, Pichanika малко почнa да ме нерви, човекът като някакъв глупак все вървеше отзаде й,какви ли не ги стори заради нея и да са заедно, а тя нищо не разбираше, все сe врътваше и се цупеше, ето тук дойде и идеята главният герой да се прави на шейх да е близо до нея,след поредното й цупене . Добре, де мъжът когото обичаш идва при теб и дори облечен като шейх и да не го познаеш. Тая я взеха за канарче, то наистина малко тъпичка си беше ,но чак толкова.Обаче ме изкефи той докато се прави на шейх и тя взе че го хареса, после как го беше яд и дойде в хотела като себе си и уж се караше с шейха. Това което ми се иска е сериалът да беше със същият сюжет, но направен малко по-сериозен ,не някаква драма, а просто да е по-реално. Защото идеята за шейха ми допадна ,но в същото време просто дакато гледаш и се усещаш как всичко ти се вижда абсурдно,а това малко или много ти разваля удоволствието. Да не казвам ,че и пиратите хиляда пъти се вясваха, хиляда пъти я крадаха Pichanika, разгеле накрая ги хванаха.Най-добрата приятелка на главната героиня и най-добрият приятел на главният герой ми станаха любимци. Още докато се запознаят и почнаха да се карат и карат, и карат. На острова на пиратите двамата заедно се криеха, бягаха и защитаваха. Но за съжаление докато тя лапна по него, той взе че си хареса главната героиня и от тук започна да се държи като някоя клюкарка, само душеше да научи нещо за гл.герой и да й го каже, за да и се хареса. От тази им близост обаче други двама души страдаха. Мисля ,че той започна да обръща внимание на правилното момиче ,когато по-късно имаха една вечеря ,тя дойде супер натокана ,а той си глътна граматиката като я видя, после без да иска я бутна в басейна и тя едва не се удави, а той я спаси. Обаче ми хареса как се събраха двамата и каква първа целувка имаха. Миглите им така пърхаха .Въобще двамата като станаха двойка се държаха сякаш са някои пет годишни хлапета .Но все пак ми хареса. А и тя специално беше една такава шаренка,луда главаИмаше едни трима герои -двете момичето все ходеха след главния герой, а мъжът след главната героиня .Значи ако такива хора наистина съществуват, то трябва да не са никак добре с акъла. И това е съвсем сериозно. Тия тримата през цялото време само следваха ли, следваха главните герои. Просто незнам какво да кажа за тях. Уникално тъпи лепки бяха.Кой нормален човек ще тръгне да спасява накого от пирати например, просто ей така слизайки на острова, без нищо .Родителите бяха готини хора, но при тях нищо съществено не се случи ,тях ги интересуваше само Nawin и Pichanika да са заедно.Края беше добър със сватбата ,двамата най-накрая заедно.Те си бяха хубава двойка и въпреки всичко си имаха хубавите романтични моменти и доста целувки ,между другото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts