Jump to content

Recommended Posts

This Love Belongs to Our Hearts

Rak Nee Hua Jai Rao Jong

spacer.png

Година: 2005г.
Държава: Тайланд
Жанр: романтична комедия
Епизоди: 20

Участват:

Theeradeth Wonpuapan (Ken) като Phuwanai
Janie Tienphosuwan като Ravinna (Vina)
M Apinun Prasertwattanakul като Chingchai
Sarocha Watitapun (Tao) като Nalinee
Pakjira Wannasut (Oh) като JiraJarang
Ace (S) Vorarit Vaijairanai като Payap
Attachai Anuntamek като BuangSuang
Duangta Toongkamanee като Rarinthip
AA Punyapon Dejsong като Inspector Picha

Резюме:

Това е една необикновена история за едно непредвидено приключние
в открития океан, на един пуст остров и в едно непрекъснато преследване
от бандити на двамата главни герои - Phuwanai (Ken) и Ravinna (Janie).
Той е фотограф, а тя е известен фотомодел.
Въвлечени по волята на обстоятелствата в това неочаквано преследване,
двамата герои ще открият любовта помежду си.

Сваляне:

Свали с английски субтитри: Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелееее, едва на 3 епизод съм, ама тая ако ми беше покрай мене, още на третия час да съм я удушила със собствената й коса, заклевам се... :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелееее, едва на 3 епизод съм, ама тая ако ми беше покрай мене, още на третия час да съм я удушила със собствената й коса, заклевам се... :blink:

Еми явно героят на Кенчо не му пречи, щом дори ще се влюби в нея. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мазохизма и тайландците сме говорили неведнъж, а и Кен-чо си е свикнал покрай Ан. Ама тва чудовище отвори нова страница в разбирането ми за неща, от които да те побият тръпки, само като се сетиш за тях... :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мазохизма и тайландците сме говорили неведнъж, а и Кен-чо си е свикнал покрай Ан. Ама тва чудовище отвори нова страница в разбирането ми за неща, от които да те побият тръпки, само като се сетиш за тях... :lol:

То кой на кого е свикнал, Ан ли на Кенчо или обратното, ама определено си имат и такова разбиране за тези взаимоотношения,

макар че, от това което съм гледала, все пак за тях любовта си е нежна и закрилническа, деликатна и с много човешко

внимание към обекта на любов. Напоследък се наслаждавах на сладките задявки в Love flower by the edge of the road (2010),

много мил сериал и сега разбрах, защо Би е толкова популярен и обичан в Тайланд. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, да, тоя Би няма нищо общо с оня Би. :lol:

Има нещо вярно, но па тая мацка с нейното хленчене и комплекс на принцеса направо ми къса нервите. Но и той не е като да й цепи басма, де. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, не знам дали да го препоръчам. Със сигурност няма да го повторя, но пък е Кен. Малко съм 50-50 заради ужасницата, но по едно време и тя се очовечи. Даже сега не знам още 6 епизода какви ше ги дъвчат...

Абе ако искаш го почни, но с особено мнение. :) Аз ще пиша по-подробно като го свърша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тез двамата главни егати каръците, то какво ли не им се случи, пък аз съм само до 4 серия и като гледам какви ще стават в 5. laugh.giflaugh.giflaugh.gif Поне смях има, дотук де, после не знам.Обаче женската верно е мнoгo изнервяща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф, на средата на 19 епизод съм и дори факта, че не обичам да оставям недовършени неща, пак не може да ме накара да изгледам и последния...

Не знам, може би трябваше да свърши най-много на 15-и, да разкрият оня мафиот и да се приключва. Дет се вика, тъкмо мацката малко по малко зе да става човек, и почна Кен да се държи супер малоумно, направо не мога го изтрая. Просто не може да преживеят кво ли не (така и не разбрах кой е кутсузът, ама тия ше оберат наградите Дарвин за поне 3 години напред!), а после да почнат едни тегави драми и простотии от типа - аз ся ше се оженя за тоя изрод, че той да те пази тебе, щот ти си адски тъпото същество и си решил, че си с бронирано тяло, та не ти стига акъла да се пазиш малко от малко. То вярно, че във всички филми и сериали представят полицията като сборище на дебили, темерути и супер продажни копеленца, но чак па толкова некадърни да са, че сам да си вършиш работата и да не си подсигуриш гърба - еми, не са.

Да отбележа само накратко, че сюжетът беше интересен първите 10-ина епизода, в един момент почна да става дразнещ невероятно лошият им късмет, а накрая с нелепите им постъпки и ревове вече ми изпили нервите. За образите направо не ми се говори - начи ще те разиграват с дни наред, а ти ше си траеш, че ше се и влюбиш... После и мацката - пича я измъква от какво ли не въпреки супер дебилното й държание, а тя продължава да му прави номера... Щерката на мафиота беше може би най-неадекватното същество на планетата, охранителят на баща й - особено противен и мазен тип, а майката на главната направо ми счупи нагломера... Самият бос беше рядко гнусен, направо го признах. И други дразнещи неща имаше, ама не се сещам, а и не мога ги запомня всичките...

В общи линии - мерси за темата, мацко, ама сериала не струва. по мое мнение... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове