Jump to content

Recommended Posts

Lassoing Love Cupid

brg44.jpg

Други заглавия: Buang Ruk Gamathep / Cupid’s Love Ring
Страна: Тайланд
Година: 2009
Жанр: драма, романтика
Епизоди: 28

Участват:
Pong Nawat Kulrattanarak as Phubodee
Namthip Jongrachatawiboon (Bee) as Ornicha
Tui Pakorn Namo as Tawee
Ornjira Larmwilai (Pang) as Giftgay
Ton Chayatorn Setjinda as Pawat
Nirut Sirijanya (Ning) as Pipob
Sinitha Boonyasak as Oranee

Сюжет:
Pong играе ролята на големия, отговорен брат Phubodee, който трябва да разубеди по-малкия Pawat в решението му за брак с Oranee,
напълно неприемлива и неподходяща за съпруга, според семейството.
Когато разговорът и предложените пари не помагат, семейството решава привидно да се съгласи, при условие, че Pawat склони да управлява филиала на фирмата им в Америка и докаже, че е достатъчно зрял и отговорен. Той приема, но за да успокой любимата си, преди да замине сключват тайно брак.
Докато го няма, бащата на Oranee получава тежък инсулт и семейството е притиснато финансово.
Phubodee се възползва от тази възможност и предлага да поеме разходите по лечението, но условието е доброволно да скъса с брата, като измислят правдоподобна причина. Притисната и в безизходица тя се съгласява, но Pawat не може да приеме това и веднага решава да се върне. По пътя катастрофира и умира. Разбирайки за смърта му Oranee изпада в депресия и прави неуспешен опит за самоубийствo. В болницата откриват, че е бременна. Тя и семейството й (сестра Ornicha и баща) се местят в провинцията, където по - късно умира при раждането, а Ornicha става законен попечител на бебето. След пет години Phubodee случайно научава за тайния брак и бременноста на Oranee. Измъчван от угризения, прави всичко възможно да открие детето и да го върне в семейството. Така започва борбата за попечителство, защото Ornicha никога не би допуснала племенника си близо до това семейство.

Трейлър

Сваляне:
видео с eng. hardsub
онлайн с руски суб
видео с руски субтитри

свали с руски субтитри

ФОТОГАЛЕРИЯ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, ама много готин сериал. Грабва те от първи епизод и след това дори накрая не те пуска. За първи път от много време се натъжих, защото сериал трябва да свърши. Сериалчето е изпълнено с много и разнообразни емоции. Добре е забъркана "магията" за двамата главни :lol: Понг както винаги се справи идеално с ролята на гадняра, а Бии за първи път ми харесва толкова много.

Караниците им бяха уникални. Още в първи епизод, когато взе да го налага с пръчката, а той я обърка за сестра й. Леле ами като я нарече досадното нищо, не можех да се сдържа вече. А тя идеално му го връща с легена пълен с вода и тъй като явно не стигаше реши, че и малко пръст ще му дойде добре. Само как се проклинаха един друг, че никой няма да ги иска. Тя се молеше да си остане ерген, а приятелката й хубаво я предупреди, че ще й се е върне и в крайна сметка лапна въдицата по него. Не че и той не обясняваше, че в такава досадница не би се влюбил, ама тя си беше единствената, която успяваше да му опонира в глупостите. Накрая тъкмо си мислиш, че всичко е приключило и са се сдобрили и бум тя иска да избяга от него хD

Но по глупост и второстепенната двойка не им отстъпваше. На приятелката й отне много време да признае на адвокатчето, че го харесва, а той като си беше наум, че няма нищо към нея... Ама където и да тръгнеше винаги я завличаше с него. Когато не искаше и му се дърпаше като чувал я хвърляше в колата и хайде. Все се питах как не му писваше да слуша мрънкането й. А то как да му писне като я харесва и иска да е с нея. Абе те бяха лудата двойка, ама все още не мога да кажа дали главните не ги водеха.

Най-нормалната двойка бяха по-малкия брат на Понг и голямата сестра на Бии. Ама те и затова умряха, защото не знаеха как да се борят затова, което искат.

Мога само да ви кажа да не го пропускате. Сериала зарежда с много положителни емоции, които държат доста след като го изгледа човек. А и определено е от тези, които се гледат повече от веднъж. Така че не го пропускайте :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С много, ама мноооого прецъкване съм на 16 епизод и още се чудя... Абе, Nagisa, сигурна ли си, че тоз сериал си гледала? huh.gif

Аз не можах повече. Тъкмо почнаха да се залюбват някъде след 16-17 епизод, но нямам за какво да се хвана нататък. Пас. sad.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С много, ама мноооого прецъкване съм на 16 епизод и още се чудя... Абе, Nagisa, сигурна ли си, че тоз сериал си гледала? :huh:

Ами... това е трития ми сериал с Понг :lol: Тааа трудно ще го объркам, освен да има някой римейк, за който да не подозирам :blink: Хайде направо на въпроса: Къде ти куца сюжета, за да стигнеш само до 16 епизод :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми, душа, то кажи за какво да се хвана... :lol:

Сериозно, единственото, което ми харесва, е муцунката на главната. А, да, и гиганта. :D Другото е неописуемо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имало раздвижване по темата гледам. Да драсна и аз нещичко, щото съм го гледала, макар да беше отдавна.
Та по спомени......... доста се забавлявах със споровете между главната двойка, особено в началото едни такива наперени и нагли в правотата си един към друг. После в битката за попечителство сякаш се бореха за трофей, а не за дете продължиха с безумствата. (то и за това на края лапето избяга)
Общо взето историята тук се водеше основно от ината: майката решва, че кандидат снахата не струва и трябва да се наложи;
големия брат решава, че майка им е права и трябва да се наложи като помогне; Бащата си беше игнориран поне в началото, след това помогна за сближаването на главните.
Е много измъчено си беше тяхното ''Обичам те'' признание в този сериал. Aма пусти инат и гордост, как да го кажеш, след като до вчера си казвал на другия, че е недостоен за внимание и неудачен, абсурден избор за партньор. То ако беше лесно щеше да ни спестят някоя и друга серия по-малко. laugh.gif
Относно приятелката на главната определено още в началото хареса адвоката (гиганта), но по една или друга причина не си признаваше, затова и му се дразнеше за всичко. Актьорът Tui Pakorn Namo, въпросния гигант дори да изпълняваше някоя мижава роля, няма вероятност да остане незабелязан с тоя ръст близо два метра.

Колкото до въпросът ти magic ''И сега какво? Да се гледа или да почака?!'' става или не става - много е относително, защото хора различни - вкусове също, доказателство са постовете на Nagisa и speedy, абсолютно противоположни.То няма и как едно нещо да се хареса на всички, винаги ще има очаровани и разочаровани.Така че, ако няма какво друго да гледаш просто пробваш, не те ли грабне спираш и избираш нещо друго.
wink.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, което преди всичко ме интригува е участието на Pong - действително много талантлив
актьор, със завидно екранно присъствие, което е трудно да подминеш.

От твоите думи излиза, че сюжетът леко напомня The Value of a Person и Rotation of the Heart . :rolleyes:
Засега не знам дали да почвам. Така и така съм се захласнала по превода на Wanida и съм на доста
забавни моменти и надали ще се подложа на тормоза на инатлъка, горделивостта и нерешителността.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този съм го гледала онлайн, иначе каде що съм могла вече съм подменила неактивните линкове или съм добавяла алтернативни.
Наистина се създаде дискомфорт, дано мегата все някога да я пуснат, че вършеше работа. Има файлове, които сега няма от къде да се намерят, защото някой онлайн профили са закрити и ако не е качено като торент някъде, просто вече не може и да го гледа човек.То при тайландското една част от сериалите сa точно онлайн.
sad.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опитах се да гледам и аз тайландски сериал, но много трудно ми се получи. Цъках непрекъснато напред. Като гледам биха могли да го съберат в не-повече от 10-12 серии, но чак 28, много е. Уморих се, но пък Понг е интересен актьор, а адвокатчето с този забележителен ръст се забелязва от всякъде. Пък и симпатичен ми беше. За детенцето, което уж е на 5 години. Аре сега, от кога  5 годишните имат постоянни зъби. Ако бяха избрали някое миниатюрно хлапе на подходяща възраст, нещата щяха да изглеждат къде по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам биха могли да го съберат в не-повече от 10-12 серии, но чак 28, много е. Уморих се, но пък Понг е интересен актьор

:) Доколкото съм забелязала, Понг играе в сериалите на телевизии, където сериите не падат под 28. ;)

Иначе повечето сериали, които са преведени на английски са между 9 и 16 серии.

Този с Pong - The Value of a Person е само 20 серии и не е никак лош.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове