daniela1504 Публикувано 11 Август, 2011 Share Публикувано 11 Август, 2011 Tricky Love / Ruk Leh Saneh Luang Други заглавия: Ruk Leh Saneh Luang Страна: Тайланд Година: 2007 Жанр: комедия, романтика Епизоди: 20 Участват: Por Tridsadee Sahawong as Phuwit / Piwat Ploy Chermarn Boonyasak as Jauring Vicky Sunisa Jett as Dao Pakjira Wanasut (Oh) as Aom Nirut Sirijanya (Ning) as Tawan Сюжет: Phuwit и Piwat са братя от един баща, но различни майки. Визуално двамата много си приличат, като близнаци, но характерите им са коренно различни. Phuwit живее във ферма с майка си и чичо си. Той е грубоват, избухлив и прям, докато Piwat, израсъл в града с родителите си, е възпитаван като джентълмен. Piwat се сгодява за Jauring, за да подпомогне семейния бизнес. В същото време вече си има приятелка, която обича, актрисата Aом. Една вечер, прибирайки се катастрофира и губи временно зрението си. Родителите му, за да не се отложи сватбата решават да помолят Phuwit временно да заеме неговота място. Така фермерът пристига в града, но нещата не са толкова прости. Jauring, чула годеника си да бълнува името на Aом в болницата, прави всичко възможно за да се отърве от нежелания вече брак. Междувременно Piwat се премества във фермата като Phuwit. Там среща Dao - момиче, което не е в добри отношения с брат му. Сваляне: Свали с английски субтитри: Тук Онлайн с английски субтитри: Тук и Тук Онлайн с руски субтитри: Тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 13 Август, 2011 Share Отговорено 13 Август, 2011 Много интересен сериал! Харесва ми и двойката Пор-Плой, които тук, съдейки по анотацията и плаката, са взривоопасна двойка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 19 Август, 2011 Share Отговорено 19 Август, 2011 Дани за темата.Беше доста разтоварващо,без драма,само весели ситуации.Хареса ми химията между двойките- на пича и с трите мацки му се получиха сцените.Поддържащите роли и те бяха доста зарибяващи.Определено ми се забавлявах.Препоръчвам като нещо разтоварващо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts