KKatrin Публикувано 22 Март, 2010 Share Публикувано 22 Март, 2010 Modern Boy Държава: Южна Корея Премиера: 2 октомври 2008 г. Времетраене: 121 мин. Жанр: драма Режисьор: Ji Woo Chung Сценарист: Ji Woo Chung Участват: Park Hae Il - Lee Hae Myeong Kim Hye Soo - Jo Nan Sil Kim Nam Gil - Shinsuke Kim Joon Bae - Baek Sang Heo Kim Young Jae - Okai Shin Goo - бащата на Lee Hae Myeong Joo Seok Tae - полицай Hong Seung Jin - Cheol Kwon Do Ji Won - Ishida Yoko Сюжет: На фона на японската окупация на Корея през 1937 г. този филм разказва историята на Хе Мьонг, модерен мъж, който се влюбва от пръв поглед в тайнствената Нан Шил. Двамата започват страстна връзка, но тяхната любов не трае дълго, след като Нан Шил изчезва безследно, заедно с всички скъпоценности от къщата на Хе Мьонг, като преди това един мистериозен пакет, внесен от нейните ръце, избухва в сградата на правителството. Усещайки, че разследването на личността на Нан Шил ще доведе до дълбоки води, Хе Мьонг настоява да стигне до край и да разкрие истината за тази фатална жена. Свали с български субтитри: Онлайн с български субтитри: Свали с български и английски субтитри: Свали с руски субтитри: Филмът привлече вниманието ми с наградата за режисура на последния филмов фестивал в Пусан. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farfallina Отговорено 22 Септември, 2010 Share Отговорено 22 Септември, 2010 Изгледах го на руски.. Малко особен филм и много бавно се развива действието, но може да се каже, че ми хареса.. Филма е сниман по новелата на LEE Ji-min "Die Out or Survive".. Една такава мистериозна любовна история, на всичкото отгоре и финала малко трудно разбираем. Заслужава си да се види играта най-вече на Kim Hye-soo. Наистина фатална жена.. Тази Лора, наташа, Нам-шил и каква ли не още..Актьора не бях го гледала другаде, но също симпатяга.. Особено с тези костюмчета.. Голямо конте.. особено в началото Нам Гил - тук в ролята на лошия, така и не разбрах, знаеше ли или не за "несъществуващия съпруг".. Хайде и едно видео.. заради мацката най-вече.. Перфектна в танците и песните.. http://www.youtube.com/watch?v=aATzkE9mcTc Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlaty_pet Отговорено 22 Септември, 2010 Share Отговорено 22 Септември, 2010 Малко съм го позабравила, но, доколкото си спомням, той не знаеше /за Нам Гил говоря/. Всъщност всички търсеха въпросния съпруг и не подозираха, че не е човек. Май само мацката знаеше. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrnkaloto Отговорено 15 Май, 2012 Share Отговорено 15 Май, 2012 Е... как ме кефна гардероба на тоя модерния пич! Пък Нам Гил страхотно се справи като японец, този актьор не спира да ме радва с невероятните си превъплащения. Ретро осанката му отива. Малко не разбрах как мацката се спаси от бомбата По средата тъкмо си мислех, че политиката ми идва в повече, но Лора пък взе да показва чувства... 10х на pinhead за чудния превод. С бг субтитри вече тук : Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pinhead Отговорено 16 Май, 2012 Share Отговорено 16 Май, 2012 mrnkaloto, 16 май 2012 - 02:09 Малко не разбрах как мацката се спаси от бомбата Мрън, работата е там, че тя не се спаси, просто той си спомняше за какво мечтаеха, докато следваше нейния път Филмът си заслужава гледането. Поднася нещо различно. Няма излишъци на романтика или драматизъм. Актьорска игра е на ниво. Показва едно различно време, различна страна на Корея, която аз лично не съм гледала в друг филм досега Приятно гледане на всички 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 30 Май, 2024 Share Отговорено 30 Май, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts