Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Modern Boy

Държава: Южна Корея
Премиера: 2 октомври 2008 г.
Времетраене: 121 мин.

Жанр: драма

Режисьор: Ji Woo Chung
Сценарист: Ji Woo Chung

Участват:

Park Hae Il - Lee Hae Myeong

Kim Hye Soo - Jo Nan Sil

Kim Nam Gil - Shinsuke

Kim Joon Bae - Baek Sang Heo

Kim Young Jae - Okai

Shin Goo - бащата на Lee Hae Myeong

Joo Seok Tae - полицай

Hong Seung Jin - Cheol Kwon

Do Ji Won - Ishida Yoko

Сюжет:
На фона на японската окупация на Корея през 1937 г. този филм разказва историята на Хе Мьонг, модерен мъж, който се влюбва от пръв поглед в тайнствената Нан Шил. Двамата започват страстна връзка, но тяхната любов не трае дълго, след като Нан Шил изчезва безследно, заедно с всички скъпоценности от къщата на Хе Мьонг, като преди това един мистериозен пакет, внесен от нейните ръце, избухва в сградата на правителството. Усещайки, че разследването на личността на Нан Шил ще доведе до дълбоки води, Хе Мьонг настоява да стигне до край и да разкрие истината за тази фатална жена.

:essub:

:subs:  Свали с български субтитри:  :click: :click:

:subs: Онлайн с български субтитри:  :click:  :click:  :click:  :click:

Свали с български и английски субтитри:  :click:

Свали с руски субтитри: :click:

Филмът привлече вниманието ми с наградата за режисура на последния филмов фестивал в Пусан.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го на руски..

Малко особен филм и много бавно се развива действието, но може да се каже, че ми хареса..

Филма е сниман по новелата на LEE Ji-min "Die Out or Survive".. Една такава мистериозна любовна история, на всичкото отгоре и финала малко трудно разбираем.

Заслужава си да се види играта най-вече на Kim Hye-soo.

Наистина фатална жена.. Тази Лора, наташа, Нам-шил и каква ли не още..Актьора не бях го гледала другаде, но също симпатяга.. Особено с тези костюмчета.. Голямо конте.. особено в началото;) Нам Гил - тук в ролята на лошия, така и не разбрах, знаеше ли или не за "несъществуващия съпруг"..

Хайде и едно видео.. заради мацката най-вече..

Перфектна в танците и песните..

http://www.youtube.com/watch?v=aATzkE9mcTc

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко съм го позабравила, но, доколкото си спомням, той не знаеше /за Нам Гил говоря/.

Всъщност всички търсеха въпросния съпруг и не подозираха, че не е човек. Май само мацката знаеше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е... как ме кефна гардероба на тоя модерния пич! :P

Пък Нам Гил страхотно се справи като японец, този актьор не спира да ме радва с невероятните си превъплащения. Ретро осанката му отива.

Малко не разбрах

как мацката се спаси от бомбата

По средата тъкмо си мислех, че политиката ми идва в повече, но Лора пък взе да показва чувства...

10х на pinhead за чудния превод. :thanks:

С бг субтитри вече тук : :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

mrnkaloto, 16 май 2012 - 02:09

Малко не разбрах

как мацката се спаси от бомбата

Мрън,

работата е там, че тя не се спаси, просто той си спомняше за какво мечтаеха, докато следваше нейния път :)

Филмът си заслужава гледането. Поднася нещо различно. Няма излишъци на романтика или драматизъм. Актьорска игра е на ниво.

Показва едно различно време, различна страна на Корея, която аз лично не съм гледала в друг филм досега :)

Приятно гледане на всички :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове