magic Публикувано 29 Юли, 2011 Share Публикувано 29 Юли, 2011 Headman Lee and Miss Ma / Poo Yai Lee Gub Nang Ma Година: 2009г. Държава: Тайланд Жанр: романтична комедия Епизоди: 14 Участват: Por Tridsadee Sahawong като Phoo Yai Lee Ploy Chermarn Boonyasak като Ma Kiatkamol Lata (Tui AF3) като Pardit Wiragarn Seneetunti (Maprang) като Pathum Sawitree Samipak като Aunt Pui Резюме: Malinee (Ploy) е известен фотомодел с блестяща кариера в Банкок. Един ден тя получава писмо от кмета на селото на баба й - Phoo Yai Leenawat (Por), който я уведомява за нейната смърт, както и за завещанието, което е оставила. Оказва се, че баба й й е оставила в наследство къща и много акри земя в селото, но желанието й е Malinee на поеме управлението на стопанството. Така изникват два проблема: единият е, че такъв известен модел като нея не желае да се заеме със селско стопанство, а другият е, че баба й не разрешава продажбата на имението, освен в случай, че изборът не е попаднал на Phoo Yai Leenawat. Очудена, кой ли се крие зад този избор и подтикната от случайност, при която разбира, че приятелят й й изневерява, Malinee се запътва за заветното ранчо... Сваляне: Свали с английски субтитри: Тук Свали с руски субтитри: Тук Онлайн с руски субтитри: Тук 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 31 Юли, 2011 Автор Share Отговорено 31 Юли, 2011 Доста ми е непривичен образът на Ploy тук. Повече й отиват отрицателните роли. Тук е прекалено чувствителна, добра и на моменти изглежда глуповата. Por има по-забавенгерой. Той създава настроението в сериала със своите задявки и закачки, които все повече започват да й харесват на главната героиня. Но се чудя се с каква лекота се оставят да бъдат манипулирани някои герои в тайландските сериали?! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 4 Август, 2011 Автор Share Отговорено 4 Август, 2011 От 6 серия нататък сериалът преминава от забавен в романтичен.Досега не бях гледала тайландски сериал с толкова много романтични моменти. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 10 Август, 2011 Share Отговорено 10 Август, 2011 Малкия беше просто уникален,много добре се справи.Като цяло си беше доста романтична история с доста забавни моменти,но когато обръснаха пича щях да припадна от ужас-много беше грозен,почти не го познах.През цялото време се усмихваше чаровно а като монах беше като статуя.От една страна това ме впечатли ,но като цяло някък не ми се връзваше в историята Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniela1504 Отговорено 10 Август, 2011 Share Отговорено 10 Август, 2011 miglenaciq, понеже аз не съм го гледала, а ми стана любопитно, моля открехни главния някакъв военен ли е или е фермер? Гледам, че го има на снимки с униформа. Какво го е накарало да се обръсне? Споменаваш нещо за монах. Защо бабата държи толкова на него - сигурно е целяла да ги загаджи? Детето на главната от кого е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 10 Август, 2011 Share Отговорено 10 Август, 2011 Главния е фермер и в същото време и полицай на селото,детето е осиновен син на главния и в последствие взе да вика на главната мамо.Бабата много го е обичала и затова поставя условието.Колкото до това за монаха-до колкото разбрах там е нещо като традиция за определен период да стават нещо като монаси,въпреки че нашия вече беше сгоден за главната. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniela1504 Отговорено 11 Август, 2011 Share Отговорено 11 Август, 2011 Главния е фермер и в същото време и полицай на селото,детето е осиновен син на главния и в последствие взе да вика на главната мамо.Бабата много го е обичала и затова поставя условието.Колкото до това за монаха-до колкото разбрах там е нещо като традиция за определен период да стават нещо като монаси,въпреки че нашия вече беше сгоден за главната. Благодаря ти, сега ми се поизясниха нещата. То всичко друго си е нормално, само това с въпросната традиция ми звучи абсурдно. Кому е нужна, каква е целта й? Сигурно пречистване на духа и тялото с пост молитва и въздържание. Не, че те по принцип не са въздържатели, aма айде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 11 Август, 2011 Share Отговорено 11 Август, 2011 Да ти кажа и на мен ми дойде като гръм от ясно небе,но така са го измислили Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 13 Август, 2011 Автор Share Отговорено 13 Август, 2011 Off Topic Главният герой е кметът на селото, затова носеше униформа. Той представя новата вълна фермери, които са млади и образовани, и виждат перспектива в развитието на фермерството и в природосъобразния живот в унисон с традициите, природата и патриархалното общество. Бабата на главната героиня е формирала в него тези ценности и тя искаше да ги предаде на нея чрез него, както и стана. Той стана монах, съобразно с тези традиции, с което искаше да стане по-зрял и отговорен мъж, готов да създаде семейство. Накрая той подчерта, че заветите на Буда не са само за бедните, онеправданите и болните, а за всички хора, стремящи се към хармония. Този сериал е най-романтичният от тези, които изгледах, и определено си заслужава всяка минута внимание. Наситен е с положителни емоции, весели моменти, важни поучения и напътствия, с колорита на тайландското село. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts