Jump to content

Recommended Posts

Kularb Rai Narm / Rose Without Thorns

Роза без тръни

spacer.png

Година: 2010г.
Държава: Тайланд
Жанр: драма, романс
Епизоди: 13

Участват:

Patchata Nampan (Rome) като Nadda
Urassaya Sperbund (Yaya) като Nucharee
Chermarn Boonyasak (Ploy) като Nantawadee
Warit Thipkomut (Tah) като Lieutenant Sarat

Mam Jintara Sukapat

Резюме:

Nantawadee (Ploy) и Nucharee (Yaya) имат един и същ баща, но различни майки.
Баба им, обаче, не приема майката на Nantawadee (Ploy), защото тя е момиче, работещо в бар.

След смърта на бащата, Nantawadee (Ploy) приема да се премести да живее със семйството му.
Но тя крои отмъщение относно баба си и майката на сестра си. Ревнувайки от сестра си, тя прави опити
да й отнеме всичко, включително годеника й Sarat (Warit), за когото успява да се омъжи.

Но на хоризонта се появява Nadda (Rome), секретар на посланик, който се влюбва в Nucharee (Yaya).
Когато Nantawadee (Ploy) разбира, че той е по-богат и по-добър от съпруга й, прави опит да се разведе и сближи с него.
Но Nadda (Rome) е твърдо решен да предложи брак на Nucharee (Yaya).

Злата сестра се опитва да осуети и тази сватба...

Сваляне:

Свали с английски субтитри: Тук

Онлайн с английски субтитри: Тук и Тук

Свали с руски субтитри: Тук

Онлайн с руски субтитри: Тук и Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що го завърших и бързам да споделя smile.gif .Ако не беше лошата сестра нямаше да мога да го изгледам докрая.На моменти жените го раздаваха много лигаво,а пък мъжете беше трудно на моменти да ги наречеш мъже.

Пича женен,военен,а майка му го наказа да си стои в стаята-е баси майтапа

Но лошата сестра направо ми скри шапката-по стечение на обстоятелствата сериала който гледах преди този беше с нея.Там тя игра главната роля и направо останах изумена от коренната разлика в двата образа,изиграни повече от перфектно от актрисата.Както казах в началото-ако не беше тя нямаше да го завърша.С удоволствие ще гледам още нещо с нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че ти е харесала играта на актрисата Ploy.
Тя е известен модел в страната си и има вече много сериали зад гърба си.
В нашия форум засега може да се види само този сериал Roy Leh Sanae Rai, което е
голям пропуск, имайки предвид хитовите сериали, в които е взела участие.
В последно време актрисата излезе на преден план с главни роли,
въпреки че и второстепенните й са превъплатени много добре.

Добре, ще поправя този пропуск и много скоро ще споделя някои от
нейните хитове, а засега само ще издам, че Дани ви готви една изненада
с много интересен и оригинален сериал с нейно участие, така че
съберете малко търпение. smile.gif

Друг интересен факт за актрисата е, че тя има по-голяма сестра,
която също е актриса и някои от нейните сериали вече могат
да се видят в нашия форум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно, че харесвам Ploy като актриса, но съвсем безпристрастно ще кажа, че ако не беше героинята й Nantawadee сигурно щях да заспя от скука. Тази персона, със своите интриги, хитринки, номерца и нахалство внасяше такова забавление и колорит, че ме караше да го довърша. Проявяваше характер и си гонеше целите, за разлика от някой други персонажи.

Yaya определено повече ми хареса като игра в ''Akkanee's Heart''. Тук не успя да ми изпъкне с нищо, даже ми беше безлична.

Разбирам, трябваше да играе невинното, непорочно, добро и изпълнително момиче, но тя в 70% от историята изглеждаше толкова безпомощна и ранима, особено с нейния тъжен, невинен, кравешки поглед, та имах усещането, че ако сестра й й тегли един убийствен поглед и ще се счупи.

Стигнах до Sarat и Nadda. Преди това да поясня, че ще ги наричам съответно Мухльо 1 и Мухльо 2. Защо така ли? Ами правя разлика между държанието на мухльо и джентълмен.

Та Мухльо 1 видя два голи бедъра :o , малко по-предизвикателно отношение, пуснаха му няколко невинни погледа и сълзички и веднага лапна. Чесно, изненада ме, че намeри смелост дa зашлеви поне веднъж жена си. Общо взето тя си го водеше за носа.Е, признавам, че правеше опити да й държи сметка, но мадамата ги потушаваше ловко в зародиш. :D

Мухльо 2 пък не притежаваше дoстатъчно твърдост да отблъсне веднъж за винаги опитите за зближаване с цел съблазняване, под различна форма на нахалната кучка, особено когато разбра, че му подлива вода и му разваля взаимоотношенията с Nucharee.

Така се налагаше други по-решителни, като братовчедка му и майката да му помагат. :slap:

Това го пиша докато зяпам 11 еп и не издържам повече да гледам как този глупак не може да заяви директно на нахалницата, да спре да му досажда, а изпада в жалки ситуаций. :mad2: Но къде ти, той е деликатен ... тц, тц, тц... :mad:

То в този сериал по решителни, отракани и напористи излязоха жените - Nantawadee, братовчедката на М2 и бабата на Nucharee, която също не се поддаваше така лесно на манипулаций.

Пропуснах да спомена бабата и майката на лошата сестра - те си бяха цяла атракция и сеир в сериала.

Краят интересно го извъртяха, изненада ме и ми хареса.

Та сериалът в никакъв случай не е скучен. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз все още не съм го приключила, но мога да кажа подобни неща.
И мене ме дразни тази мухьовщина и малодушие при уж добрите герои,
но какво да се прави. Добре е поне, че сериалите имат богат набор
от различни сюжети, което си е голям плюс.

И аз правя разлика между джентълмен и мухльо, както и възпитани
и пасивни безразлични хора. Но тук героят на Варит - Сарит поне малко,
но има характер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз все още не съм го приключила, но мога да кажа подобни неща.

И мене ме дразни тази мухьовщина и малодушие при уж добрите герои,

но какво да се прави.

Нямам нищо против положителните персонажи стига да не са добри до глупост и да се превръщат в противни безхарактерни същества.

Ако Yaya беше придала на образа си поне някакъв проблясък на характер, можеше с нещо да ме впечатли. Но всъщнoст cи беше безлична от началото до края.

Примерно главната героиня в сериала ''The Value of a Person'' също беше много добра и жертвоготовна, но проявяваше характер и себеуважение и не позволяваше да я тъпчат. При ''Wanida'' също.

Няма да е пресилено ако кажа, че лошата сестра изнесе сериала на гърба си. Без нея щеше да е много скучно.

И аз правя разлика между джентълмен и мухльо, както и възпитани

и пасивни безразлични хора. Но тук героят на Варит - Сарит поне малко,

но има характер.

Сравнявайки го с героя му в ''Burnt Sugar'' тук наистина проявява поне мъничко характер - не беше 100% мухльо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сравнявайки го с героя му в ''Burnt Sugar'' тук наистина проявява поне мъничко характер - не беше 100% мухльо.

Напълно съм съгласна. :yes: Тук Варит има по-мъжствена роля, дори ми хареса, защото си хареса простото момиче

още от пръв поглед и си беше последователен до края.

Главният герой не ми допадна въобще - държеше се предателски и недостатъчно подкрепяше героинята на Яя, а само по колко немъжествен начин се освободи от злобията...

Странна ми беше и нейната промяна накрая, колкото и настървената й злоба към другите й роднини, които още не познаваше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главният герой не ми допадна въобще - държеше се предателски и недостатъчно подкрепяше героинята на Яя, а само по колко немъжествен начин се освободи от злобията...

Така е. Не знам дали го гледаш в ''Mia Taeng'' и там полoжението с героя му е отчайващо, нo това е разговар за друга тема.

злобията... Странна ми беше и нейната промяна накрая, колкото и настървената й злоба към другите й роднини, които още не познаваше.

Затова казах, че финалът ме изненада, очаквах, че героинятa й накрая ще умре, а то какво стана.

Все пак съм довoлна, че злобията оцеля, като се има предвид че тя направи сериала. Ааааааа да не забравяме и родата й - те си бяха страхотна атракция. :D

Относно злобата й към другите роднини - не ме учуди. То сигурно баба й и майка й са й пълнили главата от малка с омраза и озлобление към непознатите и затова съвсем очаквано какво друго би могла да изпитва към тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове