lazeto Публикувано 14 Юли, 2011 Share Публикувано 14 Юли, 2011 My Rosy Life (2005) Страна: Южна Корея Също така известен като: Jang-mit-bit In-saeng Телевизионен рейтинг: 34.6 % Период на излъчване: 24 август 2005 - 10 ноември 2005 Време на излъчване: сряда и четвъртък 21:55 Жанр: драма Канал: KBS2 Епизоди: 24 Режисьор: Bae Kyung Soo Субтитри: Английски Участват: Choi Jin Shil - Maeng Sun Yi Son Hyun Joo - Ban Sung Moon Lee Tae Ran - Maeng Young Yi Na Moon Hee - майката на Sung Moon Kim Ji Young - Ms. Bong Ahn Sun Young - Ban Sung Hae Jang Dong Jik - Lee Jung Do Choi Ji Na - Heung Jang Mi (съпругата на Jung Do) Kwon Hae Hyo - Chun Won Man Kim Hae Sook - родната майка на Sun Yi Jang Yong - бащата на Sun Yi Jo Eun Sook - Oh Mi Ji (любовницата на Sung Moon) Nam Goong Min Резюме: Менг Сон И жертва детството и младостта си, за да се грижи за баща си, който започва да пие много, след като майка ѝ ги изоставя, когато е била на десет. Тя дори се отказва от собственото си образование, за да работи за храната и обучението на брат си и сестра си. След време се жени за пет години по-младия от нея Пан Сонг Мун и има две дъщери от него. Нейният живот продължава да я поставя пред безкрайни трудности, но тя просто вярва, че това е "щастие". Един ден съпругът ѝ се влюбва в атрактивна разведена жена и иска развод от Сон И. Само за да станат нещата още по-лоши, на Сон И ѝ поставят диагноза рак, което за нея е равносилно на смъртна присъда. Но след като научава за болестта ѝ, Сонг Мун решава да ѝ покаже истинския смисъл на семейната любов. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Невероятна актриса е Че Джин Шил, жалко, че рано си отиде.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 11 Септември, 2012 Share Отговорено 11 Септември, 2012 Бях решила, че няма да пиша коментар за този сериал, защото не мога да опиша само с думи мислите и чувствата след гледането му, но го правя единствено за да не остане незабелязан измежду другите сериали. Това е една от най- силните и истински корейски драми, които съм гледала. Без разни измишльотини, без пресилени работи, без блясък, без актьори подобни на модели. Няма да коментирам темите, които засяга или пък съдържанието му(признавам си, че просто не мога с думи да изразя впечатлението си), мога само да кажа, че това е сериал, който ще ви накара да мислите и главно да чувствате даже над възможностите ви. След като го изгледах се чувствам като с разбито сърце и изтръгната душа. Защото наистина се случват такива неща..не е като повечето корейски сериали та да хванеш да обвиняваш сценаристите защо са такива садисти като ни пускат разни трагични и невъзможни любовни истории..не, в този сериал всичко беше толкова истинско, че чак боли. Това не е сериал за всеки и може да му се прииска на човек да го зареже още в първите серии(и добре ще направи, защо му е да се мъчи?). Тежко е дори да се гледа за човешкото страдание. Актьорският състав е уникален, познати лица чак до третостепенните актьори! Толкова интересни и разнообразни персонажи. Всеки от тях привлича вниманието и те кара да се заинтересуваш от ставащото с тях. Любимки ми бяха двете баби, с които съм се смяла от все сърце. Или пък Доктор-а, който разведряваше донякъде обстановката с тази негова усмивка. Son Hyun Joo, един актьор, който съм гледала само в забавни роли и мога да му кажа само едно БРАВО за ролята на Ban Sung Moon. И стигам до феноменалната Choi Jin Sil(мир на праха й). Имала съм удоволствието да гледам само 4-ри филма с нея, това ми беше първият й сериал. Една наистина велика актриса беше тя, поклон пред играта й в този сериал. Някои от сцените бяха толкова запомнящи и сърцераздирателни, че още ми се въртят в главата и почвам да плача като се сетя. За мен това ще си остане най- добрата корейска драма(не случайно рейтинга й е стигнал до 41%), която ме афектира до неописуема степен. Като за накрая мисля да напиша думите на Soon Yi, които описват много добре поуката, която можем да си извадим от сериала(заедно с поне още 10 поуки): "You only get one life. Live without regrets". P.S.: Според мен този сериал заслужава да има български субтитри...Аз съм много заета, но да кажем, че ако до една година никой не го преведе(а се надявам на обратното), аз ще се заема с него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts