Kathie Публикувано 13 Юли, 2011 Share Публикувано 13 Юли, 2011 Заглавие: Marry Me!/ Let's Get Married/ Wo Men Chieh Hun Pa Страна: Тайван Година на излъчване: 19 юли 2006 до 18 август 2006/ 31 юли 2006 до 25 август 2006 Жанр: Романс Епизоди: 20 Режисьор: Xu Zhao Ren Сценарист: Liu Xue Rong Субтитри: английски Участват: Mike He as Bian Dang Queena Liu as Xiao Qing Leroy Young as Gao Shou Sa Sa as Mi Fen Tracy Zhou as Ke Le Hsia Ching Ting as Chuan Tou Kate Yeung as Hua Zhi Kitamura Toyoharu as Poki Na Dou as Wen Zi Yu Lin Yi Hong as Piao Liu Mu Ishii Mika as childhood Xiao Qing King Kong as Bian Dang's co-worker (cameo) Резюме: След внезапното придобиване на славата си, актьорът Liu Yu Ming, с прякор Bian Dang (Lunch Box) надделява над възраженията на мениджърската си компания и решава да се ожени. Когато новината се разпространява, настава хаос. Разстроени заради предстоящата сватба феновете му нахлуват в църквата. Но откриват, че булката не се е появила. Bian Dang заедно с гримьорката си Xiao Qing успяват да се измъкнат от папараците. Bian Dang е принуден да се крие. Нямайки къде да отиде, Xiao Qing го отвежда на място наречено "Спасителната капсула". На това място отива всеки, който иска да избяга от миналото си. Там са и Poki, който бяга от дълговете си в Япония, също и Wen Zi Yu (Fish), който бяга от вкъщи. Там е разбира се и собственика на " капсулата" -Chuan Tou (The Captain). На това място започва тяхната вълшебна любовна история. Превюто, което е запалило повечето хора по сериала: Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Изгледала съм 4 серии и ми харесва сериалчето. Леко и забавно е, а Mike He е както винаги сладур. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 14 Юли, 2011 Share Отговорено 14 Юли, 2011 Това превю и мен ме запали, Мke He с дълга коса и в този вид, няма начин да не се гледа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kathie Отговорено 14 Юли, 2011 Автор Share Отговорено 14 Юли, 2011 Mike He и Queena Liu са страшни сладури заедно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dache Отговорено 22 Февруари, 2013 Share Отговорено 22 Февруари, 2013 Много ми хареса- свежа, чудесен хумор, реални истории (върху които да се замислим). Химията между героите (както главните, така и останалите) беше невероятна, а за края няма да коментирам- какъв обрат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 3 Май, 2013 Share Отговорено 3 Май, 2013 Единствената дума за филма в главата ми е "незабележим". Не вярвах, че има такова нещо с Майк Хъ. Започнах го заради него, допаднаха ми и някои от останалите актьори, но дотам. Да не говорим, че досега не съм гледала филм с по-лошо качество, едва различавах лицата на героите, ако не са в близък план. Идеята е добра, реализацията - повърхностна. Обстановката - никаква, действието се развиваше на две-три места, но то и нищо не се случваше, "Спасителната капсула" мязаше на някакво изоставено мърляво хале, бррр... Най-отвратното нещо обаче е края на филма - нереален, несвързан, неоправдан, неразбираем. Толкова съм разочарована, бързо трябва да намеря нещо добро... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts