Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Заглавие: Marry Me!/ Let's Get Married/ Wo Men Chieh Hun Pa
Страна: Тайван
Година на излъчване: 19 юли 2006 до 18 август 2006/ 31 юли 2006 до 25 август 2006
Жанр: Романс
Епизоди: 20
Режисьор: Xu Zhao Ren
Сценарист: Liu Xue Rong
Субтитри: английски

Участват:
Mike He as Bian Dang
Queena Liu as Xiao Qing
Leroy Young as Gao Shou
Sa Sa as Mi Fen
Tracy Zhou as Ke Le
Hsia Ching Ting as Chuan Tou
Kate Yeung as Hua Zhi
Kitamura Toyoharu as Poki
Na Dou as Wen Zi Yu
Lin Yi Hong as Piao Liu Mu
Ishii Mika as childhood Xiao Qing
King Kong as Bian Dang's co-worker (cameo)

Резюме: След внезапното придобиване на славата си, актьорът Liu Yu Ming, с прякор Bian Dang (Lunch Box) надделява над възраженията на мениджърската си компания и решава да се ожени. Когато новината се разпространява, настава хаос. Разстроени заради предстоящата сватба феновете му нахлуват в църквата. Но откриват, че булката не се е появила. Bian Dang заедно с гримьорката си Xiao Qing успяват да се измъкнат от папараците. Bian Dang е принуден да се крие. Нямайки къде да отиде, Xiao Qing го отвежда на място наречено "Спасителната капсула". На това място отива всеки, който иска да избяга от миналото си. Там са и Poki, който бяга от дълговете си в Япония, също и Wen Zi Yu (Fish), който бяга от вкъщи. Там е разбира се и собственика на " капсулата" -Chuan Tou (The Captain). На това място започва тяхната вълшебна любовна история.

Превюто, което е запалило повечето хора по сериала:

Свали с английски субтитри :click: 

Свали с руски субтитри :click: 

Онлайн с английски субтитри :click: 

Онлайн с руски субтитри :click: 

Изгледала съм 4 серии и ми харесва сериалчето. Леко и забавно е, а Mike He е както винаги сладур.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса- свежа, чудесен хумор, реални истории (върху които да се замислим). Химията между героите (както главните, така и останалите) беше невероятна, а за края няма да коментирам- какъв обрат blink.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единствената дума за филма в главата ми е "незабележим". Не вярвах, че има такова нещо с Майк Хъ. Започнах го заради него, допаднаха ми и някои от останалите актьори, но дотам. Да не говорим, че досега не съм гледала филм с по-лошо качество, едва различавах лицата на героите, ако не са в близък план. Идеята е добра, реализацията - повърхностна. Обстановката - никаква, действието се развиваше на две-три места, но то и нищо не се случваше, "Спасителната капсула" мязаше на някакво изоставено мърляво хале, бррр... Най-отвратното нещо обаче е края на филма - нереален, несвързан, неоправдан, неразбираем. Толкова съм разочарована, бързо трябва да намеря нещо добро...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове