Jump to content

Recommended Posts

Taddao Bussaya / Тадао Бусая

spacer.png

Година: 2009г.
Държава: Тайланд
Жанр: романтична комедия
Епизоди: 16

Участват:

Worakarn Rojjanawat (Punch) като Tatdao Bussaya/Sutat
Por Tridsadee Sahawong като Prince (Chao) Yodkhwan (Prince Noi)
Rotmay Kaneungnij Jaksamittanon като Princess Saengkam
Wan Thanakrit Panichawit като Witoon
Sinitha Boonyasak като Temduang

Резюме:

Това е историята за едно момиче, разделено от баща си, което иска да разбере истината
за семейството си, да се събере с него, като открие завещанието, с което да докаже коя
и каква е всъщност.

Тайното завещание на баща й, обаче, е документ, който търсят и нейните скрити врагове.
Тя разбира, че те няма да се поколебаят да убият и нея като него. За да се добере успешно
до родното имение Бусая и за да се скрие от гнева на принц Ной, съдбата "превръща" хубавата
Тадао в младежа Тат.

WIKI

СЕРИАЛЪТ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
СВАЛИ СЕРИАЛА С РУСКИ СУБТИТРИ

СЕРИАЛЪТ ON-LINE С РУСКИ СУБТИТРИ

OST

руски суб :click:

ГАЛЕРИЯ

5799940a23f6.jpg
0de5cf00afb4.jpg
21c6f8b4d645.jpg
1a23b5f21a67.jpg
1a3e97882eb7.jpg
c51da845d8e5.jpg
e95d455c9de7.jpg
58b410bf0166.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах първа и втора серия три дни и го зарязах. След известно време реших да му дам още един шанс и не сбърках. Бавно тръгва, но колкото повече гледаш, толкова повече те увлича, става все по-интересно с приближаването на края. Вече съм сигурна, че съм предубедена, защото съм с афинитет към темата "момчето всъщност е момиче", ама голям праз - филмчето си е хубаво. Оообаче... много се старах, но не можах до края да харесам главния - това ли им красавеца... не, че някъде беше казано така, ама аз си искам да гледам хубавици и хубавци /не, че нямат - имат бол/, че то иначе да погледна през прозореца... Както и да е, не ми пречеше много. Но от главната съм очарована - много сладко миньонче, пък и добре игра! И изобщо, всички актриси бяха красавици, удоволствие за очите, за разлика от мъжкото присъствие. Много добро впечатление ми направиха майката на Тадао и старшипринцът. Историята при тях следях с интерес, много ми бяха любопитни и двамата, имаше развитие и градация, макар че в началото злорадствах, когато майката си го получи тъпкано, но после й простих. Също така добре стояха и другата двойка - Саенгкам и Витун. Най-дразнещото нещо - писъците на сестрата-лигла, офф! Единствения /това си е постижение/ шамар го изяде тя и аз бях истински удовлетворена. След последните емоционално тежки дни, този филм ме разтовари и ободри и настрои позитивно за новата седмица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове