magic Публикувано 8 Юли, 2011 Share Публикувано 8 Юли, 2011 Taddao Bussaya / Тадао Бусая Година: 2009г. Държава: Тайланд Жанр: романтична комедия Епизоди: 16 Участват: Worakarn Rojjanawat (Punch) като Tatdao Bussaya/Sutat Por Tridsadee Sahawong като Prince (Chao) Yodkhwan (Prince Noi) Rotmay Kaneungnij Jaksamittanon като Princess Saengkam Wan Thanakrit Panichawit като Witoon Sinitha Boonyasak като Temduang Резюме: Това е историята за едно момиче, разделено от баща си, което иска да разбере истината за семейството си, да се събере с него, като открие завещанието, с което да докаже коя и каква е всъщност. Тайното завещание на баща й, обаче, е документ, който търсят и нейните скрити врагове. Тя разбира, че те няма да се поколебаят да убият и нея като него. За да се добере успешно до родното имение Бусая и за да се скрие от гнева на принц Ной, съдбата "превръща" хубавата Тадао в младежа Тат. WIKI СЕРИАЛЪТ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ СЕРИАЛА С РУСКИ СУБТИТРИ СЕРИАЛЪТ ON-LINE С РУСКИ СУБТИТРИ OST руски суб ГАЛЕРИЯ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 2 Юни, 2013 Share Отговорено 2 Юни, 2013 Гледах първа и втора серия три дни и го зарязах. След известно време реших да му дам още един шанс и не сбърках. Бавно тръгва, но колкото повече гледаш, толкова повече те увлича, става все по-интересно с приближаването на края. Вече съм сигурна, че съм предубедена, защото съм с афинитет към темата "момчето всъщност е момиче", ама голям праз - филмчето си е хубаво. Оообаче... много се старах, но не можах до края да харесам главния - това ли им красавеца... не, че някъде беше казано така, ама аз си искам да гледам хубавици и хубавци /не, че нямат - имат бол/, че то иначе да погледна през прозореца... Както и да е, не ми пречеше много. Но от главната съм очарована - много сладко миньонче, пък и добре игра! И изобщо, всички актриси бяха красавици, удоволствие за очите, за разлика от мъжкото присъствие. Много добро впечатление ми направиха майката на Тадао и старшипринцът. Историята при тях следях с интерес, много ми бяха любопитни и двамата, имаше развитие и градация, макар че в началото злорадствах, когато майката си го получи тъпкано, но после й простих. Също така добре стояха и другата двойка - Саенгкам и Витун. Най-дразнещото нещо - писъците на сестрата-лигла, офф! Единствения /това си е постижение/ шамар го изяде тя и аз бях истински удовлетворена. След последните емоционално тежки дни, този филм ме разтовари и ободри и настрои позитивно за новата седмица. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts