magic Публикувано 8 Юли, 2011 Share Публикувано 8 Юли, 2011 365 Days of Love / 365 Wun Haeng Rak / 365 любовни дни Година: 2010г. Държава: Тайланд Жанр: романтика Епизоди: 14 Участват: Ken Theeradeth Wonpuapan като Tula (Toon) Anne Thongprasom като Lanaree (Lan) Pakramai Potranant (Tong) като Racha Not Vorarit Fuangarome като Paweet (Weet) Louis Scott като Nawat (Wat) Oil Mira като Nidnicharn (Nid) Резюме: В този сериал Кен (в ролята на Tula) и Ан (в ролята на Lanaree) играят съпруг и съпруга, които се влюбват и се женят един за друг. Въпреки че двамата са щастливи заедно, ревнивата Ланари (Ан) решава да прекъсне брака им заради предсказанията на един гадател, който й казва, че двамата ще се разведат в рамките на една година. Свали: Свали с английски субтитри: Тук Онлайн с английски субтитри: Тук Онлайн с руски субтитри: Тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniela1504 Отговорено 8 Юли, 2011 Share Отговорено 8 Юли, 2011 Браво magic, добавила си още една интересна история с участието на тези двама сладури Кен и Ан. Смея да твърдя, това сериалче съща е интересно и забавно, макар да не е точно комедия. Гледах го преди време, първите няколко серий са позитивни. Не липсват комични моменти, главно заради ревността на Lan, но пък като влюбени са ми страшно сладки. Някъде по средата започва сериозната драматична част, но не е чак толкова депресиращо и разбира се на края щастливата финална развръзка, която на мен ми хареса. И двамата извадиха поука от грешките си и се поправиха на време, успяха да съхранят любовта си. Простичко казано - препоръчвам го! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 8 Юли, 2011 Автор Share Отговорено 8 Юли, 2011 Все още не съм го изгледала, но тази двойка за мен е уникала - страхотни сладури и много си отиват. Е, няма как в азиатски сериал да няма и малко драматизъм, но виждам, че историята е от забавните. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nagisa Отговорено 27 Април, 2012 Share Отговорено 27 Април, 2012 Тази седмица съм на вълна Кен&Анн Всичко, което имаше анг. субки и не го бях гледала мина под ножа. Официално мога да твърдя, че те са единствената двойка, която си прави романтичните сцени перфектно. В този сериал играеха като истинска двойка и наистина е жалко, че Кен е женен вече. Според мен, тези двамката са сродни души и са напълно един за друг. От кеф прегледах и всичко, което беше качено при процеса на заснемане на сериала. Ами няма такава двойка! Великолепни са, човек спокойно може да завиди на химията, която има между тях. Целувките, прегръдките и всичко останало изглежда много реално.Отплеснах се, сега за сериала... Нямаше по-голям наивник от Тун. Дори аз, която въобще не съм ревнива ще го зарежех, заради това, което позволяваше на другите две скочобри да правят. Лан дори не знам как издържа! При условие, че беше толкова ревнива, но я разбирах, все пак белега, който и е останал от детството и непрекъснатото натякване от майка й, че на мъж не трябва да вярва, добре са и повлияли. Тун искаше всички да го разбират и не знам защо смяташе, че Лан има способността да чете мисли. Наистина глупави бяха моментите, когато я обвиняваше, че го е излъгала, а той правеше същото. Да, според него половинчатата истина не е лъжа, но май няма никаква представа, че това е дори по-зле. Защото накрая тази половинчата истина може да се превърна в най-голямата лъжа или манипулация от страна на някой друг. Нито веднъж не се опита да се застъпи за Лан или поне да разбере какво предизвикваше цялата тази ревност в нея. Той си беше изградил някакъв фалшив образ за нея и смяташе, че това е тя. Когато Лан реши да търпи заради него, Тун най-после взе да си отваря очите, но вече беше късно. Твърде много се беше насъбрало и на двамата. Пък и никой покрай тях не помагаше на връзката им.Шапка свалям на бащата на Тун, такива поуки и съвети даваше, че с пълна сила важеше: "Не питай старило, а патило". В случая бяха и двете, личеше си, че човекът е видял много от живота и че сега не иска децата му да допускат неговите грешки. Но въпреки това остави Тун да забърка кашата с надеждата, че ще се усети сам, преди да стане късно. Когато видя, че няма на къде повече, реши да се набърка и пак не беше по начина, по който по принцип го правят в останалите сериали. Тук бащата помагаше само и единствено със съвети, без да се опитва да налага мнението си. Няма да забравя съвета му: "Любовта е като растение." Когато Тун каза, че има начало и край и явно техния с Лан се вижда, човека мъдро поклати глава и довърши мъдростта си: "Нима растението се състои само от начало и край? Ако оставиш насекомите да изядат стеблото му, какъв край очакваш?". Това накара Тун да се замисли и да осъзнае, че прави огромна грешка и въпреки това упорито продължи да не я поправя, до самия край.След това, човека даде съвет и на Лан. Но тук съвета му по-скоро беше, за да защити връзката им на всяка цена. Знаеше, че ако Лан в този момент застанеше пред Тун, за да я отблъсне той щеше да стори най-голямата грешка в живота си. Така щеше да я отблъсне, че тя никога повече нямаше да се върне. Затова мъдро и каза, че понякога, за да разбереш другия трябва да го оставиш да подиша свободно и сам ще дойде да разкаже. Наистина великолепни думи и колкото и наранена да беше Лан си тръгна. Той осъзнаваше, че не трябва по този начин да се бърка, но знаеше, че ако не го направи накрая най-много ще страда сина му.Това е първият сериал, в който "третото колело" Вит, вместо да руши, реши да гради. През цялото време мислеше само за щастието на Лан и нито веднъж нямаше егоистични подбуди в действията си. Наистина изяде много "безплатен" пердах, само и само да ги събере и да помогне на Тун, да покаже чувствата си. Този човек наистина е забравил как да показва какво чувства (леле, колко прилича на мен хD). Но явно за Вит приятелството значеше твърде много, за да го руши за глупости. Или за любов, която никога няма да бъде споделена, евала му затова. Ох, невероятен сериал Направо не можех да му се нарадвам. Със сигурност ще го гледам отново, а OST да не го споменавам. Има една песен, за съжаление не знам кой я изпълнява, но имам подозрения. Ако разбера ще напиша. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 27 Април, 2012 Автор Share Отговорено 27 Април, 2012 Наистина Кен и Ан са невероятно хубава екранна двойка.Доколкото знам имат доста съвместни сериали и може би, понеже и едни от първите им, пак сасъвместни, се е получила тази прекрасна химия между двамата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniela1504 Отговорено 27 Април, 2012 Share Отговорено 27 Април, 2012 Ох, невероятен сериал Направо не можех да му се нарадвам. Със сигурност ще го гледам отново, а OST да не го споменавам. Има една песен, за съжаление не знам кой я изпълнява, но имам подозрения. Ако разбера ще напиша. Аз вече съм го коментирала и освен, че подкрепям напълно мнението ти ще допълня, че оста наистина си го бива,а въпросната песен я изпълнява тайландска рок група INSTINCT подробности тук и линк за теглене INSTINCT - ''I love both'' Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minchoba Отговорено 22 Август, 2017 Share Отговорено 22 Август, 2017 До 5-ти епизод съм и от видяното дотук мога да кажа, че не го препоръчвам на хора, които (като мен) обичат да си казват всичко директно и се гърчат като гледат как някой премълчава, шикалкави и говори едно, а след миг вече върши друго. Двамата главни принципно много ме радват, но тук образите им ми образуват нерви... Обаче са реални и всеки от тях е логичен и последователен, няма неадекватни реакции необясними за дадения герой (поне засега). Майката, след нанесените й тежки рани, по свой начин се опитва да предпази от същата болка дъщерите си, неосъзнавайки че подхода й е тотално погрешен и всъщност допълнително ги травмира и руши семействата им. А пък фобията и психозата насадени от майката на главната, съпруга й редовно качествено ги подхранва и вместо да разсее страховете й, ги засилва и умножава. Изобщо с две думи неизбежна катастрофа, само дето аз обичам кратко и бързо да се прескача тоя момент, а тук ще се гледа на забавен каданс 14 епизода. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts