KKatrin Публикувано 22 Март, 2010 Share Публикувано 22 Март, 2010 Известен още като: Ballet gyoseubso Година: 2004 Държава: Южна Корея Режисьор: Byun Young Joo Сценарист: Byun Young Joo Жанр: Драма IMDb Участват: Yoon Kye Sang Kim Min Jung On Ju Wan Lee Joon Gi Lee Sung Min Kim Kap Soo Описание: Трима приятели - пред прага на своя живот. Всеки носи в себе си своите проблеми и всеки посвоему се опитва да ги реши. Един ден, малко неочаквано за тях самите, те попадат в школа по балет. И историята започва... Е, да има замесено момиче... История за приятелство, за израстване на характери, за опознаване на чувствата... С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ Забавно и много приятно филмче и макар да е обявен за драма, има приятен привкус на комедия... Приятно гледане! P.S. Звездите във филма се ви вече познати, но тук те правят едни от първите си стъпки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pirani Отговорено 23 Април, 2010 Share Отговорено 23 Април, 2010 Това филмче го гледах преди два месеца, сладко е но нищо повече. От сега си казвам..........аз не се наемам да го превеждам........не ме грабна достатъчно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chervenpiper Отговорено 2 Декември, 2010 Share Отговорено 2 Декември, 2010 Аз скоро го изгледах ( или поне опитах ). Изобщо не ми хареса. На фона на останалите е просто... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koizora Отговорено 25 Януари, 2011 Share Отговорено 25 Януари, 2011 На мен ми хареса. Напомни ми на първите корейски филми, които гледах - заряд, обстановка, реплики, поведение, идея. Дори открих някои нови прилики между нас и корейците. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts