Jump to content

Recommended Posts

9rNWDf.jpg

Off Topic

sunny_happiness.jpg

Sunny Happiness (2011)
Страна: Тайван
Също така известен като: Xìngfú zuì qíngtiān
Период на излъчване: 9 февруари 2011 - 29 ;dx 2011
Време на излъчване: Неделя 22:00-23:30
Жанр: Романс, Комедия
Канал: Anhui TV / CTV
Епизоди: 16/25
Режисьор: Anhui Golden Key Media Company
Субтитри: Английски, Руски

Участват:
Mike He като Xiang Yun Jie
Janine Chang като Fang Yong Yong
Li Yi Feng като Xiang Yun Chao
Zhou Zi Han като Wang Lan
Li Jin Ming като Kong Xin Jie
Li Zhi Nan като Huang Si Han
Zheng Wei като Wang Nian Jie
Chen Mu Yi като Fang Shen Fa
Chen You Fang като Lin Gui Zhi
Tang Ling като Jin Jing
Liao Hui Zhen като Jin Wen
Wu Zhen Ya като Ba Hu
Zhang Qian като Xiang Jing Song
Li Ping като Wang Ya Shu
Ma Li Ou
Ming Dao като Yin Ding Qiang (гост)
Annie Chen като Pan Xiao Nuo (гост)
Kou Jia Rui като Ah Hao

Резюме: Xiang Yun Jie (Mike He) е богат мъж с развод зад гърба си, който не знае, че има осем годишен син. Fang Yong Yong (Janine Chang) е сирак, тя работи като икономка в хотела на Xiang Yun Jie. Двамата започват любовната си история от "фалшив брак", който решават да сключат. Но по-малкият брат на Yun Jie, Xiang Yun Chao (Li Yi Feng), който винаги се крие в сянка, решава, че иска Fang Yong Yong, оплитайки техните съдби в сложен любовен триъгълник.

Свали с английски субтитри  :click: 

Свали с руски субтитри  :click: 

Онлайн с английски субтитри  :click: 

Онлайн с руски субтитри  :click: 

Редактирано от mrnkaloto
Нов постер
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата не е нищо особено, доизгледах я само заради Mike He. Първите 8 епизода може да се пропуснат и направо да се гледа от 9-ти нататък.

Снощи го завърших, но бях много ядосана заради някои неща които така и не се случиха, така както ми се искаше и сега ще си излея яда в един спойлер.

Първите епизоди можеха пре спокойно да ги съберат в един, и без друго всичко си беше предистория. Много епизоди за една история, която много напомня на Fated to love you.

Нямаше една целувка накрая, няше едно обяснение в любов, казано като хората. Уж спаха заедно в средата на сериала, но така и си останаха като приятели или съквартиранти до края.

Почти не усетих между тях да има някаква химия. Меже би сценаристите са виновни за цялата работа, защото

Mike He се справи много добре, а Janine Chang е много чаровна, но... гледайте и сами преценете. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слава Богу. Значи не само аз смятам този сериал за скучен.

Добре започна със сватбата и първата брачна нощ, ама после...

Опитаха се да вкарат някаква интрига с включването на второто момиче, брата, бившата... Обаче... <_<

А като видях бившата в инвалидна количка... ме довършиха. Изгледах го, ама с много превъртане. ;)

Този сериал е само за почитателките на Майк. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не сте само вие.И на мен не ми хареса.Сравнение с някои други таивански серияли си беше пълна боза.Stelenceto е права поне да се бяха целунали като хората

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала много наподобява Fated to Love You. Естествено започнах го заради Майк /сладур, но все един и същ във всеки филм, ама на кой му пука докато си разхожда хубавата муцунка по екрана/, продължих го заради сладураната Janine Chang, която много ми допадна в „Черно и бяло“, чаровна и естествена е и тук също ме очарова. Мащехата и сестрите са едни китки миризливи, първо мислех, че ще са гадини като в историята за Пепеляшка / изглеждат точно като изкарани оттам сестрите/, но те, въпреки егоистичните им и мързеливи склонности, се оказаха загрижени и искрени и по-добро семейство от родния баща /как да не харесвам тайванското – само оптимизъм, в корейски вариант щяха да са изчадия адови/. Често ме изумяваха с неадекватното си поведение и използвачество, но и с яркия си колорит и странности, големи скици, постоянно ме разсмиваха.  Не се мина без бившата /един дразнещ образ, егоистка и кариеристка, болна от прекомерна гордост/, любовен многоъгълник и болници и инвалидни колички, ама то какво друго да правят толкоз серии...

Не блести с нищо сериалчето, но не е лошо и става за неангажиращо разпускане и релакс, приятно ми беше да го гледам, пък и Майк…

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове