Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Име: Hanawake no Yon Shimai / The Hanawa Sisters
Страна: Япония
Епизоди: 11
Телевизия на излъчване: TBS
Формат: Рензоку
Период на излъчване: 2011 Юли - старт
Време на излъчване: Неделя 21:00
Английски субтитри

Участват:
Mizuki Alisa as Hanawa Takemi
Kanjiya Shihori as Hanawa Sakurako
Kawashima Umika as Hanawa Ume
Kichise Michiko as Hanawa Fujiko
Miyazaki Yoshiko as Hanawa Sachiko
Endo Kenichi as Hanawa Daigo
Kato Shigeaki as Mashiko Shozaburo

Резюме: Баща, който е популярен с дамите и майка, която продължава да обича бащата без никакви съмнения като младо момиче. Четири сестри, които невероятните съпруг и съпруга са отгледали са, неомъжена и разведена. брачен ловец, един приятел по - малко, и една която няма късмет с мъжете. От всички тях, втората дъщеря, Такеми, е била проблемното дете. Развеждала се е няколко пъти и има 3 деца, защото Такеми живее вярна на себе си, и често е отдалечена от всички, които я наричат "фаталната жена с много любовници", "проблемно дете", и "дявола". В крайна сметка, ще причини ли много хумористични проблеми?!

Свали :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези дни след финала на Goen Hunter, заради Ариса Мизуки си припомних и този сериал с нея, който ми е любим и ме остави преди две години само с добри впечатления. Страшно симпатизирах на героинята й, жена с характер, която отглеждаше трите си деца (чудни фъстъчета, идваше ми да ги гушна всичките), не и пукаше от никой и нищо, жена на място. Голям фен съм на Ариса, точно и заради образите, които изгражда на екран.
Шигеаки Като и Шихори Канджия имаха малко странна за мен връзка в началото, т.е че тя се примиряваше, правеше всичко само, заради него (презирам подобни женски образи, на безгласната буква, които стоят гледат, съгласяват се и не правят нищо), мълчеше, но все пак и осъзна грешката си и заслужено получи и това, което искаше.
Отлична семейна японска история, всеки един от героите представен със своите радостни и нерадостни мигове, с положителните и отрицателните си страни, но всеки един от тях на финал извлече и своите поуки от това, което преживяха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове