daniela1504 Публикувано 21 Юни, 2011 Share Публикувано 21 Юни, 2011 Chain of Love Алтернативни заглавия: Oom Rug / อุ้มรัก / Chain Of Love Страна: Тайланд Година: 2006 Жанр: романтична семейна комедия Епизоди: 14 Участват: Ken Theeradate Wongpourpan - Chen Ann Thongprasom - Napat Jamie Buher - Anna Tae Varit Tipkomun - Mark Tuk Chankanok Rukshep - Jusmin Janie Tienphosuwan Сюжет: На първата си фотосесия Napat предизвиква гнева на модния фотограф Chen, който и казва, че от нея никога няма да излезе добър модел. Въпреки прогнозата тя става много известен и търсен модел в Тайланд. След време пътищата на Napat и Chen отново се пресичат на едно модно ревю. На последвалото парти, след порядъчно количество изпит алкохол и едно недоразумение, двамата неприятели се събуждат на сутринта в едно легло. А когато по-късно става ясно, че тя е и бременна започва голямото забавление. Трейлър Сваляне: Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри С руски субтитри Онлайн с руски субтитри или тук Лично мнение: Изкуших се да пусна тема за сериала, защото много ми хареса. Вярно, че сюжета е поизтъркан и познат, но това не му пречи да е забавен и интересен. А и след като гледах тези двамата (Кен и Анн) в ''Sawan Biang'', ми се искаше да ги видя и в някоя комедия. Този сериал е като тв наръчник за бъдещи родители. Има моменти, когато Кен е толкова миличък и сладък, че ми идва да го гушна и разцелувам. Страхотен актьор е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 21 Юни, 2011 Share Отговорено 21 Юни, 2011 Този сериал още не съм го изглдала, но е в очакване. Сюжетът ни е познат, разбира се, но не бива да се пропускаинтерпретацията на тази страхотна екранна двойка. Те имат доста съвместни сериали и комедии, всичките от коитоса 100% хит. В момента гледам Love Recipe и много се забавлявам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miglenaciq Отговорено 11 Юли, 2011 Share Отговорено 11 Юли, 2011 Аз лично не го харесах особенно - очаквах нещо повече след като ги гледах в "Да разплачеш ангел"-тук са ми доста слаби като игра-той на моменти ми мязаше на гей, а тя ми се опитваше и то на моменти доста успешно да бъде мъж. На моменти се усещах,че искам да я хване и да я изнасили както направи в Да разплачеш ангел-грубо звучи но е така-много лигав го даваше Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nagisa Отговорено 25 Април, 2012 Share Отговорено 25 Април, 2012 За пореден път се уверих, че по-хубава двойка от тези двамката няма. Страхотна игра, великолепна химия и типичните им физиономии Отложих го сериала, защото видях, че miglenaciq не е останала много очарована от него, а по принцип, където е писала хубав коментар, значи сериала наистина си струва. Но този път се оказа, че явно този го е започнала много бързо след "Да разплачеш ангел" и не е успяла да оцени достойнствата на сериалчето. Аз съм по склонна да го сравня с "Любовната рецепта", даже имат много прилика. Сериалът наистина е много хубав Имаше моменти, в които се чудех как Чен може така да овладява нервите си. Дори аз бих и извадила очите на Пат. Толкова повърхностна глупачка не бях виждала да го раздава. Въпреки всичко сериалчето беше много интересно и сладко. Имаше моменти, където да се усмихнеш от все сърце, а други, в които чак да ти се доплаче. Като почти на самия край, когато дори гадняра, който направи всичко се опитваше да я убеди, че не е права. Въпреки всичко Чен просто не я заслужаваше. Толкова откровен и отдаден на това детенце, като всеки друг в началото се стъписа и откачи, но да ти сервират такова нещо едва ли някой ще го приеме по друг начин. Особено ако се има предвид ситуацията заради, която се случи цялата работа. Направо си казвам за мен сериалът беше уникален. Дайте му шанс и няма да съжалявате. Обаче въобще не го сравнявайте с "Да разплачеш ангел", твърде различни са им жанровете. Характерите на персонажите тук много наподобяват на тези в рецептата, въпреки че Чен е още по-мекушав, но пък си имаше причина затова. А и не му попречи да раздаде малко правосъдие с юмруци на няколко места Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
magic Отговорено 25 Април, 2012 Share Отговорено 25 Април, 2012 И аз съм го почнала и засега ми хареса много, само дето не съм го довършила.Заминавах и съм го зарязала, но заради твоето подсещане мисля да го довърша след Evil Game loses to Love Game,за който също имам прекрасни отзиви . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 26 Април, 2012 Share Отговорено 26 Април, 2012 Изгледах го и аз този сериал миналото лято. Не е лош наистина, доста смях има, а и е интересно да видиш как протичат отношенията между главните герои, които хич не се понасяха в началото. Чен си беше голяма шматка, тя Пат го правеше див и щастлив. На моменти неговото държание ме дразнеше обаче. Толкова ли не можеше да и тропне с крак . Но пък ми хареса това как все четеше всичко за бебетата и по този начин помагаше на Пат и най-вече на своето бебче. Много ме кефеха приятелите на Чен .Какви ли не пози и методи направиха за да си имат бебе. Добре ,че накрая и тях ги огря щъркела да ги посети. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roslava Отговорено 17 Юли, 2012 Share Отговорено 17 Юли, 2012 И аз изгледах сериалчето,хареса ми.То двойката Кен и Ан са уникални.Героя на Кен няма нищо общо от "Да разплачеш ангел" и толкова добре се е справил,че му съчувствах през цялото време,а геройнята на Ан идваше ми през монитора да я хвана за перчема . По голям каприз от Пат няма,диктаторка. Какво ли не прави на Чен,по всяко време си го налагаше и обиждаше.А той още от началото когато разбра за бебето ходеше след нея,само и само да не направи аборт след това да не избере друг за баща на бебето.Голям зор видя момчето.Все си казвах родителите му трябвало е да го кръстят Льольо и това име ще му е прилягало най-добре.Но пък от друга стана ти става толкова симпатичен,че е изцяло отдаден на жената която обича и още на не роденото си дете със своите грижи и всеотдайност. Гледайте сериалчето няма да съжалявате. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Рали Отговорено 10 Ноември, 2015 Share Отговорено 10 Ноември, 2015 Страхотен сериал. Определено ми въздейства силно. Преживявах всичко заедно с героите и определено не останах разочарована. А тези двамата са уникални. Страхотна химия има между тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts