lazeto Публикувано 15 Март, 2011 Share Публикувано 15 Март, 2011 (Редактирано) Off Topic A Mobile Love Story (2008) Страна: Китай Също така известен като: Ai Qing Zhan Xian Година на излъчване: 2008-Май-01 до 2008-Май-08 Режисьор: Jiang Jia Jun Канал: CCTV-1 / MediaCorp Channel 8 Жанр: Романтика Епизоди: 20 Субтитри: Английски вградени, Руски Участват: Wallace Huo as Lu Yun Fei Cecilia Han as Mu Bei Bei Christopher Lee as Lin Li Zhong Luo Shan Shan as You Li Yvonne Lim as Su Fei Резюме: Mu Bei bei е момиче от бедно семейство, която работи като гид в туристическа агенция, за да плаща обучението си по креативен дизайн. След като завърши, тя иска да започне работа в рекламна агенция. Един ден ненадейно в живота и се появяват двама мъже: богатия, лош, зъл и цапнат в устата (но много хубав) шеф на рекламна агенция Lin Li Zhong , и тайнствен, непознат човек с разбито сърце, с когото тя започва да си пише SMS- си случайно. „Мобилна любовна история“ има заснети две версии на окончателния край- една за Wallace Huo (Mainland версия) и другата за Christopher Lee (Singapore версия) – всеки може да си избере края по свой вкус. Сваляне Торент с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Редактирано 30 Март, 2024 от mrnkaloto Нов постер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 21 Април, 2012 Share Отговорено 21 Април, 2012 Най- сетне го изгледах този сериал Въпреки, че сериите не бяха дълги, историята бе излишно разтеглена. За пръв път гледам китайски сериал, главната актриса много ми напомня на Joe Cheng същото ледено изражение имаше през цялото време. Откъм романтични сцени е доста беден две-три прегръдки и това е. Не ми хареса отношението на главния, през цялото време повтаряше на мацката, че ако се появи бившата му, която го е зарязала на олтара, защото е разбрала, че е неизлечимо болна, той ще избере нея, а когата въпросната бивша се появи стана точно обратното. Дори си мисля, че ако беше оживяла той щеше да си остане с нея.Честно казано симатизирах повече на другия, сингапуреца, който през цялото време я подкрепяше и и помагаше Въпросния алтернативен вариант си мислех, че ще е цяла серия, а той се оказа 3-4 минути от финала. Това е общо взето впечатлението ми, не е лош сериал, но не е и нещо особено,аз главно заради Wallace Huo го започнах, но успях да го изгледам докрай ,което напоследък рядко се случва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pirani Отговорено 22 Април, 2012 Share Отговорено 22 Април, 2012 За мен това е сериала с най - абсурден финал, дори алтернативният не лъже в това отношение...с алтернативен или без...нелогично отвсякъде Ще се обичат и двамата и ще чакат някакъв смотан смс да им определя бъдещето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
andi11 Отговорено 22 Април, 2012 Share Отговорено 22 Април, 2012 pirani,аз не разбрах всъщност смс-а сингапуреца ли ги получи ? И той до последно се чудеше дали да го изпрати обратно...май нещо не го схванах това накрая. Но пък ОСТ-а ми хареса - А Mobile Love Story Opening Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pirani Отговорено 22 Април, 2012 Share Отговорено 22 Април, 2012 pirani,аз не разбрах всъщност смс-а сингапуреца ли ги получи ? И той до последно се чудеше дали да го изпрати обратно...май нещо не го схванах това накрая. Но пък ОСТ-а ми хареса - А Mobile Love Story Opening Всъщност точно това се случи...сингапурецът го получи...чуди се, чуди и накрая го прати на мацката...и точно преди мацката да го прочете и счупиха телефона...в алтернативния финал пича го прати и на двамата...демек обичайте се! Което според мен е страшно тъпо...мислех си, че в алтернативният финал нашия човек ще каже ...майната му на този смс ...обичам те...ще я награби, защото тя това очакваше от него, а то...друга глупост. Останах два пъти по-разочарована съм от алтернативния Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 21 Май, 2013 Share Отговорено 21 Май, 2013 Изгледах всичките епизоди и чак тогава погледнах темата му тук. Добре че видях, че има алтернативен вариант та да го изгледам и него и малко да си успокоя нервите, че наистина ми идеше да фрасна едно кроше на компа си като видях колко абсурдно завърши... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts