Jump to content

Recommended Posts

94jYkf.jpg

Off Topic

94jYkf.jpg

A Mobile Love Story (2008)
Страна: Китай
Също така известен като: Ai Qing Zhan Xian
Година на излъчване: 2008-Май-01 до 2008-Май-08
Режисьор: Jiang Jia Jun
Канал: CCTV-1 / MediaCorp Channel 8
Жанр: Романтика
Епизоди: 20
Субтитри: Английски вградени, Руски

Участват:
Wallace Huo as Lu Yun Fei
Cecilia Han as Mu Bei Bei
Christopher Lee as Lin Li Zhong
Luo Shan Shan as You Li
Yvonne Lim as Su Fei

Резюме: Mu Bei bei е момиче от бедно семейство, която работи като гид в туристическа агенция, за да плаща обучението си по креативен дизайн. След като завърши, тя иска да започне работа в рекламна агенция. Един ден ненадейно в живота и се появяват двама мъже: богатия, лош, зъл и цапнат в устата (но много хубав) шеф на рекламна агенция Lin Li Zhong , и тайнствен, непознат човек с разбито сърце, с когото тя започва да си пише SMS- си случайно.
„Мобилна любовна история“ има заснети две версии на окончателния край- една за Wallace Huo (Mainland версия) и другата за Christopher Lee (Singapore версия) – всеки може да си избере края по свой вкус.

Сваляне

Торент с руски субтитри

Онлайн с руски субтитри

Редактирано от mrnkaloto
Нов постер
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най- сетне го изгледах този сериал :) Въпреки, че сериите не бяха дълги, историята бе излишно разтеглена. За пръв път гледам китайски сериал, главната актриса много ми напомня на Joe Cheng :lol: същото ледено изражение имаше през цялото време. Откъм романтични сцени е доста беден <_< две-три прегръдки и това е.

Не ми хареса отношението на главния, през цялото време повтаряше на мацката, че ако се появи бившата му, която го е зарязала на олтара, защото е разбрала, че е неизлечимо болна, той ще избере нея, а когата въпросната бивша се появи стана точно обратното. Дори си мисля, че ако беше оживяла той щеше да си остане с нея.Честно казано симатизирах повече на другия, сингапуреца, който през цялото време я подкрепяше и и помагаше

Въпросния алтернативен вариант си мислех, че ще е цяла серия, а той се оказа 3-4 минути от финала.

Това е общо взето впечатлението ми, не е лош сериал, но не е и нещо особено,аз главно заради Wallace Huo го започнах, но успях да го изгледам докрай ,което напоследък рядко се случва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен това е сериала с най - абсурден финал, дори алтернативният не лъже в това отношение...с алтернативен или без...нелогично отвсякъде :no:

Ще се обичат и двамата и ще чакат някакъв смотан смс да им определя бъдещето.

:slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

pirani,аз не разбрах всъщност смс-а сингапуреца ли ги получи ? И той до последно се чудеше дали да го изпрати обратно...май нещо не го схванах това накрая.

Но пък ОСТ-а ми хареса - А Mobile Love Story Opening

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

pirani,аз не разбрах всъщност смс-а сингапуреца ли ги получи ? И той до последно се чудеше дали да го изпрати обратно...май нещо не го схванах това накрая.

Но пък ОСТ-а ми хареса - А Mobile Love Story Opening

Всъщност точно това се случи...сингапурецът го получи...чуди се, чуди и накрая го прати на мацката...и точно преди мацката да го прочете и счупиха телефона...в алтернативния финал пича го прати и на двамата...демек обичайте се!

Което според мен е страшно тъпо...мислех си, че в алтернативният финал нашия човек ще каже ...майната му на този смс ...обичам те...ще я награби, защото тя това очакваше от него, а то...друга глупост. Останах два пъти по-разочарована съм от алтернативния

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах всичките епизоди и чак тогава погледнах темата му тук. Добре че видях, че има алтернативен вариант та да го изгледам и него и малко да си успокоя нервите, че наистина ми идеше да фрасна едно кроше на компа си като видях колко абсурдно завърши...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове