lazeto Публикувано 7 Март, 2011 Share Публикувано 7 Март, 2011 The Peter Pan Formula (2006) Страна: Южна Корея Премиера: 13 април 2006 г. Времетраене: 108 мин. Жанр: Драма Режисьор: Cho Chang HoIMDB Участват:On Ju Wan - Han Soo Kim Ho Jung - In Hee Ok Ji Young Park Min JiCho Sung Ha Seo Jun Yeong Son Hee Seon Kim Mi Seong Park Yong Jin Jang Ji Woo Резюме: Хан Су живее сам с майка си в малко градче на брега на морето. Той е звездата на отбора по плуване и се подготвя за национално състезание, на което може да спечели стипендия за колеж. Той обаче решава да се откаже, след като научава новината за опита за самоубийство на майка си. Тя изпада в кома и го оставя да живее сам, борейки се със своите проблеми. Награди: 2006 Durban International Film Festival: Best Actor Award (On Ju Wan) СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ Филмът е добър, препоръчвам да му хвърлите едно око, заслужава си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts