Jump to content

My Tutor Friend 2 (2007)

Recommended Posts

My_Tutor_Friend_2.jpg

My Tutor Friend 2/ Donggabnaegi gwaoehagi reseun II

Име: My Tutor Friend 2/ Donggabnaegi gwaoehagi reseun II
Режисьор: Ji Kil Woong/ Kim Ho Jung
Продуцент: Lee Seo Yul
Година: 2007
Жанр: Комедия
Времетраене: 125 минути
Държава: Южна Корея
IMDB

Участват:
Lee Chung Ah
Park Ki Woong
Yang Jin Woo
Lee Yeong Ha
Yang Geum Seok

Сюжет:
Джунко е момиче от корейско-японски произход, която отива да учи в Корея по обменна програма. Тя се надява там да срещне корейския студент, в когото се е влюбила в Япония. Когато пристига, разбира, че той вече е в армията. През това време тя се настанява в частен пансион, в който живеят само момчета. Синът на управителя се съгласява да ѝ преподава уроци по корейски. Обаче той предпочита да я обучава да говори неуместни думи, от които тя се срамува. Какво ще излезе от тяхната словесна битка, гледайте и ще разберете.

Линк към My Tutor Friend (2003)

БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изтеглих си аз филма, но много мъчно се гледа без субтитри.

Иначе много по-забавен от първата част ми се стори - като имаме предвид и това, че не разбирах абсолютно нищо.. Картинки си гледах само, общо взето.. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, колко много ми хареса филмчето да знаете... Много се забавлявах, и смея да кажа, че е в пъти по-смешен от първата част, която в сравнение с тази си е чиста боза. Много смях имаше, много сладки моменти, а "учителя" как ме завладя направо не мога да си го обясня. Жалко, че не се е снимал в повечко продукции, защото това момче си е чиста проба сладур и половина, че и талант показа. Много добре си беше влязъл в образа, убеди ме ;) Такива муцунки и физиономии правеше, че ми се прииска да го отвлека за собствена експлоатация :D Много, много сладки и двамцата, мацката само е малко дразнеща с лиготията си, ама накрая чак ми стана симпатична. Общо взето има какво да се види, има си очарованието определено. Плюс това е доста лека история, чак не усетих кога мина времето. Ако не за друго, призовавам дамите, да гледат, че да се порадват малко на сладура :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата част беше култова. Втората също я биваше, но и липсваха толкова лудости :lol:

Учителят и мен ме заплени. Пак Ки Уонг е голям симпатяга. :wub:

И Чунг А също се представи добре в ролята на Джунко, но любимеца ми беше бащата на Чонг Ман... Много луд :D

Двамата приятели и Джордж избиха рибата отвсякъде - пълни ненормалници.

Благодаря за превода!!! :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

любимеца ми беше бащата на Чонг Ман... Много луд :D

Двамата приятели и Джордж избиха рибата отвсякъде - пълни ненормалници.

О, да напълно забравих за него. Голям образ беше. Приятелите на Чонг Ман просто нямаха равни, а Джорджи ми беше ту много забавен, ту ужасно непоносим. Но като цяло всичките бяха страшни сладури. И все пак си държа на моето, че тази част е в пъти по-щура от първата. Първия филм, бе по-скоро с романтична насоченост, докато в тази бяха наблегнали на комичната страна на нещата. А Джунко направо ми обра точките като говореше с Полицая. :D :D :D :D

Силно препоръчвам филма за отърсване от лошото настроение.

P.S. Koizora, гледай Ки Уонг в Someone Behind You, след този филм, едва ли ще останат съмнения относно таланта му като актьор, защото явно ни е ясно, че е изключително чаровен. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много як!!! Гледайте го хора, няма да съжалявате. Младежът го бях гледала само във Full house 2, там беше изрусен, но с черна коса му отива повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове