Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

TRUCK / TEU-REOK / КАМИОНЪТ

Година: 2008

Държава: Южна Корея

Жанр: Трилър, ужаси

Времетраене: 01:35

Режисьор: Kwon Hyeong Jin

Участват:

Yoo Hae Jin

Jin Goo

Lee Joon Ha

Lee Chae Young

Bang Yeong

Park Ji Ho

Kim Joon Bae

Jang Joon Nyong

Описание: Чонг Чол Мин живее с майка си и малката си дъщеря Та Йонг, която има вродено сърдечно заболяване. Та Йонг попада в болница и единственото спасение за нея се явява скъпа сърдечна трансплантация. Чонг опитва да събере сумата от приятели и лихвари. Негов колега му предлага да пробва силите си в покера. Но изпечените мошеници му вземат дори и събраните пари. На всичко отгоре става свидетел на масово убийство, извършено от местния мафиотски бос, който му предлага сделка: ако Чонг се отърве от труповете, ще получи обратно парите и живота си. Отчаян, той се съгласява, без да предполага какво му готви съдбата и че кошмарът тепърва започва...

:essub:

:subs: С български субтитри: :click: :click:

:subs: Онлайн с български субтитри: :click:  :click: :click: :click:

С български и английски субтитри: :click:

С руско озвучаване: :click:

Лично мнение: Много хубав трилър и по азиатски жесток.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде и този изгледах.

Мацкова, браво за превода, мерси много!

Жесток, жесток, колко да е жесток? Аз май в последно време претръпнах на такива филми. Но

I saw the devil ми се видя по-жесток.

Много добра игра и на двамата главни. И малката бонбона беше много сладичка.

Краят ми хареса... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се да е добър колкото I saw the devil.

Според мен е по-добър, но това си е лично мнение..

Главният досега само в комедии го бях гледала, чудесно се справи. А Jin Goo - ами отиват му такива роли, макар че наистина ми се гледа вече нещо романтично с него. Хубавец си е той;)

Благодарности на mackova!

Макар че от всички препоръчани само "Островът на луната" ми стана любим и бих го гледала още и още..

Да не забравя да поздравя създателите и за музиката.. 10Х по отношение на цветове и музика.. Напълно подхождат на сюжета. А той си е..

СТрашничък....психо..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааааааа, Фарфалинче, този не съм ти го препоръчвала, дори казах, че не е за теб :lol2: Гледала си го на собствен риск.

Е, не е толкова ужасен, но е много добър представител на жанра си, с добре структуриран сценарий и добра актьорска игра.

Не мисля, че някой ще съжали, ако му отдели време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А Jin Goo - ами отиват му такива роли, макар че наистина ми се гледа вече нещо романтично с него. Хубавец си е той;)

Форфалинка, как няма да ти хареса, ами той прилича на Джи Сонг :lol: !

Майтапът настрана, много добре си изигра ролята момчето. С тези зловещи пламъчета в очите... :i love this: Много му пасна този образ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове