mackova Публикувано 16 Февруари, 2011 Share Публикувано 16 Февруари, 2011 TRUCK / TEU-REOK / КАМИОНЪТ Година: 2008 Държава: Южна Корея Жанр: Трилър, ужаси Времетраене: 01:35 Режисьор: Kwon Hyeong Jin Участват: Yoo Hae Jin Jin Goo Lee Joon Ha Lee Chae Young Bang Yeong Park Ji Ho Kim Joon Bae Jang Joon Nyong Описание: Чонг Чол Мин живее с майка си и малката си дъщеря Та Йонг, която има вродено сърдечно заболяване. Та Йонг попада в болница и единственото спасение за нея се явява скъпа сърдечна трансплантация. Чонг опитва да събере сумата от приятели и лихвари. Негов колега му предлага да пробва силите си в покера. Но изпечените мошеници му вземат дори и събраните пари. На всичко отгоре става свидетел на масово убийство, извършено от местния мафиотски бос, който му предлага сделка: ако Чонг се отърве от труповете, ще получи обратно парите и живота си. Отчаян, той се съгласява, без да предполага какво му готви съдбата и че кошмарът тепърва започва... С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С български и английски субтитри: С руско озвучаване: Лично мнение: Много хубав трилър и по азиатски жесток. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlaty_pet Отговорено 3 Март, 2011 Share Отговорено 3 Март, 2011 Хайде и този изгледах. Мацкова, браво за превода, мерси много! Жесток, жесток, колко да е жесток? Аз май в последно време претръпнах на такива филми. Но I saw the devil ми се видя по-жесток. Много добра игра и на двамата главни. И малката бонбона беше много сладичка. Краят ми хареса... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
N0LF Отговорено 4 Март, 2011 Share Отговорено 4 Март, 2011 Надявам се да е добър колкото I saw the devil. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
farfallina Отговорено 4 Март, 2011 Share Отговорено 4 Март, 2011 Надявам се да е добър колкото I saw the devil. Според мен е по-добър, но това си е лично мнение.. Главният досега само в комедии го бях гледала, чудесно се справи. А Jin Goo - ами отиват му такива роли, макар че наистина ми се гледа вече нещо романтично с него. Хубавец си е той Благодарности на mackova! Макар че от всички препоръчани само "Островът на луната" ми стана любим и бих го гледала още и още.. Да не забравя да поздравя създателите и за музиката.. 10Х по отношение на цветове и музика.. Напълно подхождат на сюжета. А той си е.. СТрашничък....психо.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mackova Отговорено 4 Март, 2011 Автор Share Отговорено 4 Март, 2011 Аааааааа, Фарфалинче, този не съм ти го препоръчвала, дори казах, че не е за теб Гледала си го на собствен риск. Е, не е толкова ужасен, но е много добър представител на жанра си, с добре структуриран сценарий и добра актьорска игра. Не мисля, че някой ще съжали, ако му отдели време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlaty_pet Отговорено 4 Март, 2011 Share Отговорено 4 Март, 2011 А Jin Goo - ами отиват му такива роли, макар че наистина ми се гледа вече нещо романтично с него. Хубавец си е той Форфалинка, как няма да ти хареса, ами той прилича на Джи Сонг ! Майтапът настрана, много добре си изигра ролята момчето. С тези зловещи пламъчета в очите... :i love this: Много му пасна този образ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 14 Юли, 2024 Share Отговорено 14 Юли, 2024 Добавен нов линк. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts