lazeto Публикувано 16 Януари, 2011 Share Публикувано 16 Януари, 2011 Heart is… 2 (2010) Страна: Южна Корея Също така известен като: Maumi 2 Година на излъчване: 21 юли 2010 Времетраене: 132 мин. Жанр: Комедия, Драма Режисьор: Lee Jeong Cheol Участват: Song Joong Ki Kim Jeong Tae Park Soon Cheon Sung Dong Il Резюме: В този филм се разказва за Донг Ук (Song Joong Кi), ученик, прехвърлен вече от три различни училища заради репутацията си на изкусен боец, която винаги му създава неприятности. Тъй като момчето общува само с кучето си, майка му решава да се отърве от животинката, като я дава на роднини заедно с новородените ѝ кученца. Настанени временно във видеотека, те се сблъскват с двама безскрупулни крадци на бижу. Един от крадците Хьок Пил (Song Dong Il) решава да открадне малките кученца и да ги използва за пренасянето на бижутата. Майката тръгва след двамата крадци, за да си върне кученцата, а в същото време Донг Ук ги търси усилено, решен на всяка цена да си ги върне, но дали ще успее навреме, или никога няма да ги види отново? Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри: Свали с руски субтитри: Филмът е с участието на Господин трапчинка от Скандала , да се чуди човек той или кученцата са по-сладки... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
varnam Отговорено 26 Октомври, 2011 Share Отговорено 26 Октомври, 2011 Наистина е за чудене... И за да могат повече хора да се чудят, мисля да направя български буквички за филма. Започвам превода. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
allisan Отговорено 27 Октомври, 2011 Share Отговорено 27 Октомври, 2011 Радвам се,че някой се е заел с превода... Отдавна съм му хвърлила око на този филм... тъй като останах много очарована от първата част..ще е хубаво ако се намери преводач и за нея ,защото определено си струва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sabrina1 Отговорено 13 Ноември, 2011 Share Отговорено 13 Ноември, 2011 Българските субтитри са готови. Благодарности на vrnam. Оттук може да свалите видеото, за което са синхронизирани. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
allisan Отговорено 14 Ноември, 2011 Share Отговорено 14 Ноември, 2011 За 2-ри път сърцето ми беше докосната от лапичките на лабрадорче....за 2-ри път не рева на някоя романтична трагедия,а на история за животинчета..... Пленяваща история,която наистина те кара да се просълзиш при мисълта,че животните са много по-добродушни и много по-човечни от самите хора!! Крадците имах чувство,че са ги изкарали от "Сам в къщи"...големи идиоти ... хилеж на макс със тях. Song Joong Ki ....сладур точно като малките пухчета...направо да почнеш да гушкаш наред,че да не спираш....доста е далеч от "катеричката" в скандала,но все така добър актьор^^ Едниственото нещо,което не ми хареса,е че на 2 пъти засяках работата на компютър (тая змия и от 10 метра да я видиш ще забележиш,че не е истинска)...и това малка разваля удоволствието на места,но като цяло само това ми е забележката. Който го е харесал може да изгледа и първата част,която е също така пленяваща...но още по-емоционална и драматична. Благодаря на varnam доставеното удоволствие Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NyXe Отговорено 24 Ноември, 2011 Share Отговорено 24 Ноември, 2011 Мда, корейската версия на Ласи Жалко, че сладурчето Song Joong Ki с тази прекрасна усмивка успях да го видя за около 15мин във филма. Но кучката си заслужаваше :i love this: :i love this: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 29 Май, 2024 Share Отговорено 29 Май, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts