Ko0orean_GiRl Публикувано 18 Декември, 2010 Share Публикувано 18 Декември, 2010 Seo Woo Име: Seo Woo Рождено име: Kim Moon Joo (김문주) Рождена дата: 7.07.1985 г. Родена в: Сеул, Южна Корея Височина: 162 см Агенция: Sim Entertainment Биография: Тя е най-малката от три дъщери в семейството. Нейното детство преминава като на всяко едно корейско момиче. Взимала е уроци по корейски традиционни танци, фигурно пързаляне и цигулка. Seo Woo става популярна след появата си в реклама за сладолед, след което получава дебютната си поддържаща роля във филма "My son". Получава роля и в ситкома на МВС Kimchi Cheese Smile. Следва ролята и в черната комедия Crush and Blush, която ѝ донася много награди и признание. През 2009 г. играе в популярната историческа драма Tamra, the Island. Следват роли в Paju и The Housemaid, който участва и на Фестивала в Кан през 2010 г. След ролята ѝ в драмата Cinderella's Sister Seo Woo става още по-известна с интересната си роля в мелодрамата Flames of Desire. Сериали: ✦ (SBS, 2015) Late Night Restaurant - Doctor Hyo Jin (еп. 12) ✦ (MBC, 2013)The King's Daughter - Seol Hee ✦ (tvN, 2012) Glass Mask - Kang Yi Kyung / Seo Jung Ha ✦ (MBN, 2012) Knock - Jung Hwa ✦ (SBS, 2011) If Tomorrow Comes - Yoon Eun Chae ✦ (MBC, 2010) Flames of Desire - Baek Soo Bin / Baek In Ki ✦ (KBS2, 2010) Cinderella's Sister - Goo Hyo Sun ✦ (MBC, 2009) Tamra, the Island - Jang Beo Jin ✦ (MBC, 2007) Kimchi Cheese Smile Филми: ✥ (2010) The Housemaid ✥ (2009) Paju ✥ (2009) Handphone (cameo) ✥ (2008) Crush and Blush ✥ (2008) A School Rep. (short film) ✥ (2007) My Son Видеоклипове с нейно участие: [2012] BtoB - Irresistible Lips [2010] Psy - Right Now [2009] Lee Seung Hwan - Good Days2 Награди: 2010 - Asia Model Festival Awards - Fashionista Award 2010 - Korea Drama Festival Awards - Best New Actress (Tamra, the Island) 2009 - MBC Drama Awards - Popularity Award (Tamra, the Island) 2009 - Buil Film Awards - Best New Actress (Crush and Blush) 2008 - Director's Cut Awards - Best New Actress (Crush and Blush) 2008 - Korean Film Awards - Best New Actress (Crush and Blush) 2008 - Korean Association of Film Critics Awards - Best New Actress (Crush and Blush) Галерия: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koizora Отговорено 18 Декември, 2010 Share Отговорено 18 Декември, 2010 Много я харесвам, красива и чаровна е, играе добре. В Cinderella's Sister беше страхотна. Интересна беше и в Paju. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelita Отговорено 18 Декември, 2010 Share Отговорено 18 Декември, 2010 Освен, че е сладурана, е и страшна танцьорка Аз лично я знам от тази реклама и точно от нея ми е абсол'тна фаворитка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 16 Ноември, 2011 Share Отговорено 16 Ноември, 2011 Мисля че,тази сладка,сладка актриса и модел заслужаваше много по-сладка тема.Жалко наистина,но да не омаловажавам труда на девойката правила темичката Та да допълня някой нещица:НАГРАДИ:2009 MBC Drama Awards: Popular Actress Award (Tempted Again)2009 MBC Drama Awards: Female Newcomer Award (Tempted Again)2008 Korea Film Awards: Best New Actress for Crush & BlushНАСТОЯЩИ ПРОЕКТИ:В момента се снима в сериала If Tomorrow Comes ,където изпълнява една от главните роли.Личното ми мнение за нея: Същинска прелест.Още докато я видях в "Сестрата на пепеляшка" и вече осъзнах,че пред очите ми е една от най-красивите корейски актриси. Мисля че,най-точното определение за нея е - сладка Задължително ще се гледат още неща с нея. А за прекрасните и изяви като модел,мисля че,трябва да замълча,защото снимките сами говорят.Малко снимков материал 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thedemon1238 Отговорено 26 Май, 2013 Share Отговорено 26 Май, 2013 Счупих се да се хиля на тази сцена. Meчтата ми предстои да се сбъдне. Со У в долнопробен хорър филм. Време беше! Жалко че няма субтитри от няколко месеца... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thedemon1238 Отговорено 13 Октомври, 2013 Share Отговорено 13 Октомври, 2013 Някой има ли идея дали Со У ще играе лоша в новата й драма King’s Daughter, Soo Baek Hyang. Не мога да намеря информация, но би било много интересно ако е така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tara Отговорено 13 Октомври, 2013 Share Отговорено 13 Октомври, 2013 Драмата вече се излъчва, превод също има и мацката играе в нея амбициозната по-малка доведена сестра на принцесата на Пекче, която "открадва" позицията на "кака си" и ще направи всичко възможно, за да я запази. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thedemon1238 Отговорено 14 Октомври, 2013 Share Отговорено 14 Октомври, 2013 Интересно ми звучи от написаното. Ще се пробва значи, гледам че даже е преведено до 9-ти еп. Няма как да я изпусна в ролята на принцеса и даже няма е в главна роля, което е предпоставка за по различна игра. Направо ще ме умори с тия 100+ епизодни сериали. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 7 Април, 2014 Share Отговорено 7 Април, 2014 Защо си го причиних това да я гледам в "Knock" . Хубаво и талантливо момиче ,а да се снима в такова подобие на филм. Май ще и дърпаме ушите и да се стяга. Меко казано странно облечена Тук вече нямам какво да кажа,секси си е девойката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts